Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Henry olayı kafamı kurcalamaya başladı. Adamı hala İstanbulda gören yok. Trezeguet için yem mi atıyorlar acaba

bu sene forvet olarak ismi geçen isimlerden en çok raul de toması beğendim gomisin yedeği olarak tabi kalinic,bacca,milik alakamız var yada yok yedek olcak adamlar değil o yüzden,realden almak zor olmasa gerek hemde uygun maliyete hareketli,son vuruşları iyi,skor olarak her sene kendini geliştirmiş,duran top kullanıyo...

Baskı kuramamızın sebebi net orta sahaydı. Belhanda ile Badou ne pas verebiliyor, ne oyunu açabiliyor, ne top saklayabiliyor vs. kaos futbolu bam güm. Rakip yardır yardır geliyordu orta sahadan.

Çözüm: Kendini kanıtlamış adam akıllı orta saha topçusu.

Evet problemin daha buyuk kismi orta sahayla iliskili ama ben hocanin gelir gelmez bosuna Kayseri deplasmanina Eren'le ciktigini dusunmuyorum

Odegaard ve halilovic potensiyellerine ulaşamadı transfer edildikleri dönemi net hatırlıyorum

Yedek kaleci
3.Stoper
4.Stoper
Yedek Sol bek
8 Numara
Yedek Forvet eksiklikleri bakalım nasıl çözülecek

İdman fotolarinda Henry yok

Sorry sorry dünkü fotolarmis

Odegaard ve halilovic potensiyellerine ulaşamadı transfer edildikleri dönemi net hatırlıyorum

Cok erken yasta cok buyuk kulube gitmeyeceksin iste, Milinkovic-Savic gibi once dusuk bir lige, oradan iyi bir ligin ortalama bir takimina gideceksin. En onemlisi dakika almak cunku.

Yalnız o Kayseri maçında Gomis sakatlık nedeniyle oynamadı.

Yani evet de ben onun biraz da bahane oldugunu dusunuyorum, biraz komplo teorisi gibi oldu ama bekleyip gorecegiz

Van Ginkelin sakatligi 8 ay sürecekmis

Blaise Matuidi'nin kontrati 2020'de bitiyormus

Acaba kendisine son kontratini (3 yillik) yapip 33-34-35 yaslarinda oynatilir mi

Bu herifi izlemek istiyorum formamizla

1c5e9b2ea42d4554b39aa34c426afff2.jpeg

Galatasaray Futbol Takımı, İsviçre’nin Zürih kentinde sürdürdüğü kamp çalışmaları kapsamında bu akşam bir antrenman gerçekleştirdi.

Teknik direktörümüz Fatih Terim yönetimindeki antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda taktiksel oyun gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına yarın yerel saatle 10.00’da medya mensuplarına kapalı, saat 17.30’da ise medya mensuplarına açık olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.

baska resim yok, kesin Henry var diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt