Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.185
- 7.578
- 1.623
Bu Henry olayı kafamı kurcalamaya başladı. Adamı hala İstanbulda gören yok. Trezeguet için yem mi atıyorlar acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen antreman 20:55te yayınlanmıştıKAP aciklamasi gelmedi diye antrenmani da paylasmadik herhalde.
geçen antreman 20:55te yayınlanmıştı
Harbiden karıştırmışızYok bu orta saha real madrid'in futbolcusu hollanda'da kiralik oynuyo. Senin dedigin stoper vestergaard danimarka'li karistirmissin.
tmennimiz renkdaş henryimizi görmek istiyoruz <3Henryye kavusmamiza az kaldi yani![]()
Baskı kuramamızın sebebi net orta sahaydı. Belhanda ile Badou ne pas verebiliyor, ne oyunu açabiliyor, ne top saklayabiliyor vs. kaos futbolu bam güm. Rakip yardır yardır geliyordu orta sahadan.
Çözüm: Kendini kanıtlamış adam akıllı orta saha topçusu.
Evet problemin daha buyuk kismi orta sahayla iliskili ama ben hocanin gelir gelmez bosuna Kayseri deplasmanina Eren'le ciktigini dusunmuyorum
Odegaard ve halilovic potensiyellerine ulaşamadı transfer edildikleri dönemi net hatırlıyorum
Yalnız o Kayseri maçında Gomis sakatlık nedeniyle oynamadı.
İdman fotolarinda Henry yok
![]()
Galatasaray Futbol Takımı, İsviçre’nin Zürih kentinde sürdürdüğü kamp çalışmaları kapsamında bu akşam bir antrenman gerçekleştirdi.
Teknik direktörümüz Fatih Terim yönetimindeki antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda taktiksel oyun gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına yarın yerel saatle 10.00’da medya mensuplarına kapalı, saat 17.30’da ise medya mensuplarına açık olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.
İdman fotoları düşmedi daha