Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.264
- 73.790
- 5.188
Bu sene Feghouli herkese ağzının payını verecek inşallah. Çok fit duruyor, gerçek feghoulinin %70ini gösterse ligi sallar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım öyle olur renkdaş yeni transfer havasıyla sezona başlarsa mükemmel olur ...Bu sene Feghouli herkese ağzının payını verecek inşallah. Çok fit duruyor, gerçek feghoulinin %70ini gösterse ligi sallar
Feg kariyer istatistiklerinde pik yaptığı sezona yaklaştı bu sezon. Adam bu kadar çok şeetmeyin.Bu sene Feghouli herkese ağzının payını verecek inşallah. Çok fit duruyor, gerçek feghoulinin %70ini gösterse ligi sallar
Özellikle Belhanda' nın son derece ''Overrated'' bir futbolcu olduğu kanaatimi belirtmezsem olmaz, aksi halde samimiyetten uzaklaşmış olurum...Bak buna okey , Bu oyuncuların maliyetinden ötürü daha iyisini buluruz diyip alınmasa eyvAllah ama bu adamlar başka takımlarda bunu alamaz demek yanlış , Belki tam olarak bu mevlaları almasalar bile buna yakınlarını gayette alırlar kendi oyuncumuzu böyle değersizleştirmeye gerek yok , Feghouli zamanında Robbenin yanına Bayerne gidecekti 20 Milyona ama gerçekleşmedi transferi bir sürü haber var bununla ilgili , Belhanda da Montpellier sonrası her ligden takımın radarına girmiş bi adamdı ve bu iki adamda piyasa olarak yüksek adamlar
Kamp Monaco civarındaysa bi gazinolara bakmaları iyi olur, belki onlardan önce gitmiş bile olabilir ama kampı unutmuşturNice teknik direktörü Patrick Vieira, Mario Balotelli'nin yeni sezon kampına katılacağını söylediğini ancak kampa gelmediğini açıkladı.
İstatistik olarak konuşmuyorum. Oyun anlamında ligi sallar. Sen çok şeetmeFeg kariyer istatistiklerinde pik yaptığı sezona yaklaştı bu sezon. Adam bu kadar çok şeetmeyin.
Makul ücret demek ayrı bu adamlar bu paraları başka yerde alamaz demek ayrı şey , İkiside gözde futbolculardı her zaman ve Avrupa takımları her daim bu adamları kovaladı , Belhanda Schalkede çok kötü sezon geçirdi ertesi yıl Nice kiralamaya çalıştı mesela , Bende maaşlarının hakkını verdiler falan demiyorum yapılan saçma algıya karşı çıkıyorum . Belhanda geçen sene Sevillaya gidebilirdi mesela ama foruma kalsa bu adama Katardan başka teklif gelmez gibi , Neyse uzatmayacağım bu adamlar gitmezde kalırsa ne kadar iyi olduklarını CLde göreceğizsen bu adamlarin yillik ucretleri makul diyorsan soyleyecek baska sozum yok
Belhanda Montpellier ve Nice dışında çok yüksek seviyede futbol oynamadı zaten , Oynasa muhtemelen şuan PLde falan izliyor olurduk çünkü çıkış dönemindeki hali dehşetti onu koruyamadı . Fegh bana göre transfer olarak gayet idealdir , 27 yaşında çok üst düzey bi oyuncuyu bundan iyi şartlara getiremezsin Belhandanın bonservisi fazlaÖzellikle Belhanda' nın son derece ''Overrated'' bir futbolcu olduğu kanaatimi belirtmezsem olmaz, aksi halde samimiyetten uzaklaşmış olurum...
Daha önemli bulduğum konu, piyasada ederinin hemen hemen maksimumunu bulmuş adamlardan uzak durmamız gerekliliğidir; en azından bir 5 yıl filan daha bu böyle olmalı. Başka türlü bu borç sarmalından çıkmak mümkün değil...
Edit : Aynı mesajÖzellikle Belhanda' nın son derece ''Overrated'' bir futbolcu olduğu kanaatimi belirtmezsem olmaz, aksi halde samimiyetten uzaklaşmış olurum...
Daha önemli bulduğum konu, piyasada ederinin hemen hemen maksimumunu bulmuş adamlardan uzak durmamız gerekliliğidir; en azından bir 5 yıl filan daha bu böyle olmalı. Başka türlü bu borç sarmalından çıkmak mümkün değil...
DK daki muhteşem performansını UCL de de sürdürürse, Belhanda' yı bünyemizde tutmak çok zor olacaktır; fakirliğin gözü kör olsun nitekim!:confused:Makul ücret demek ayrı bu adamlar bu paraları başka yerde alamaz demek ayrı şey , İkiside gözde futbolculardı her zaman ve Avrupa takımları her daim bu adamları kovaladı , Belhanda Schalkede çok kötü sezon geçirdi ertesi yıl Nice kiralamaya çalıştı mesela , Bende maaşlarının hakkını verdiler falan demiyorum yapılan saçma algıya karşı çıkıyorum . Belhanda geçen sene Sevillaya gidebilirdi mesela ama foruma kalsa bu adama Katardan başka teklif gelmez gibi , Neyse uzatmayacağım bu adamlar gitmezde kalırsa ne kadar iyi olduklarını CLde göreceğiz

Dortmund 7.5 milyon euroluk opsiyonu kullanir ve Koray Günter gider diye oynatmayalim diyenleri gördük agabey, bunlar ne ola ki..DK daki muhteşem performansını UCL de de sürdürürse, Belhanda' yı bünyemizde tutmak çok zor olacaktır; fakirliğin gözü kör olsun nitekim!:confused:![]()
Ziyech,Werner veya Jesusta çöp o zaman onlarda DK da kötüydü böyle bir zihniyet yok açıkçası , Bu arada Fas Dirar - Amrabat - Boutaib gibi adamlarla iyi bile top oynadı çapları belliydiDK daki muhteşem performansını UCL de de sürdürürse, Belhanda' yı bünyemizde tutmak çok zor olacaktır; fakirliğin gözü kör olsun nitekim!:confused:![]()
Ziyech,Werner veya Jesusta çöp o zaman onlarda DK da kötüydü böyle bir zihniyet yok açıkçası , Dirar - Amrabat - Boutaib gibi adamlarla iyi bile top oynadılar
Belhanda Montpellier ve Nice dışında çok yüksek seviyede futbol oynamadı zaten , Oynasa muhtemelen şuan PLde falan izliyor olurduk çünkü çıkış dönemindeki hali dehşetti onu koruyamadı . Fegh bana göre transfer olarak gayet idealdir , 27 yaşında çok üst düzey bi oyuncuyu bundan iyi şartlara getiremezsin Belhandanın bonservisi fazla
Yerri mina gibi atletik bir stoper bulalim,beli dönmeyen adamlarin Fatih hoca'nin defans hattinda isi yok