Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üzerinde arma var diye alacağız tabii de sanki bir önceki siyah forma daha güzeldi :

Didier+Drogba+Notts+County+v+Galatasaray+7p_28Pa3wg0l.jpg

Sarı formayı da özlemedik değil
fft99_mf1805666.Jpeg

Kırmızı da unutmayalım :D
flas-sneijder-tum-esyalarini-topladi-23927.jpg

Sanırım forma kadar giyenleri de özlemişim...

Ziyech,Werner veya Jesusta çöp o zaman onlarda DK da kötüydü böyle bir zihniyet yok açıkçası , Dirar - Amrabat - Boutaib gibi adamlarla iyi bile top oynadılar
İyi de DK da coşacağını iddia edenler vardı, sen de onlardansındır muhtemelen ki bahane uydurmak için debelenip duruyorsun!. Yapma, gerek yok bunlara...Ben hala aynı yerdeyim: ''Bu hıyardan olsa olsa cacık olur''. An itibariyle ben haklı çıkmış durumdayım, keşke yanılmış olaydım, samimi söylüyorum. Önemli olan Galatasarayımızın menfaatleri; haklı çıksam ne olur, yanılsam ne gam?...

Galatasaray efsanesi Georghe Hagi'nin oğlu olan Ianis, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giyiyordu. Takımında yeteri kadar şans bulamayan genç orta saha için geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Hagi, "Ianis'i oynayabileceği bir takıma göndermek istiyordum. Fiorentina'da 18 aydır düzenli forma şansı bulamıyor. O zaman niye oynatma sözü verdiler? Söz verdiklerinde ben de oradaydım. Ama söyledikleri hiçbir şeyi yapmadılar. Kariyerinde 1.5 yılı kayboldu. 21 yaş altı en iyi 100 oyuncu arasında gösteriliyor. Oynaması lazım" ifadelerini kullanmıştı.

banko oynatmak lazım gelirse ama formayi kapar kanımca zaten

Formayi kapar mi zannınca?

Gelsin hemen bizde boş olan 10 numarali formayi alsin başlasın !

Galatasaray efsanesi Georghe Hagi'nin oğlu olan Ianis, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giyiyordu. Takımında yeteri kadar şans bulamayan genç orta saha için geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Hagi, "Ianis'i oynayabileceği bir takıma göndermek istiyordum. Fiorentina'da 18 aydır düzenli forma şansı bulamıyor. O zaman niye oynatma sözü verdiler? Söz verdiklerinde ben de oradaydım. Ama söyledikleri hiçbir şeyi yapmadılar. Kariyerinde 1.5 yılı kayboldu. 21 yaş altı en iyi 100 oyuncu arasında gösteriliyor. Oynaması lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Adminler, ilgili kisiler forumda yasanan sikintinin farkinda misiniz? Farkinda olup ta care bulamiyorsaniz, kabulleniyorsaniz yazik olacak.. Benden hatirlatmasi.

şu bjknin ilgilendiği iddia edilen gencleri izliyorum.azad toptiki begendim.orkun kökçü de yani evet her iki ayagını iyi kullanıyo.gol vuruşu var cezahasında.ne yazıkki sadece bu var videolarda.ama uzun bi videosu yok.oyun görüşü nasıldır,pasları nasıldır bilmeden bu twitterdaki gerizekalı fenerbahceli ve gerizekalı besıktaslılar niye çullandılar bu cocuga anlamadım.

transfere mi açsınız yavşaklar

azad fena değil denenebilir,başta quaresmaya benzettim stilini ama dikine çalımlarla iyi gidiyo.ha cok gerekli mi almak?yok.recep gül bu sene mesela gol asist sayısında çok iyiydi.ne biliyim zaten yunus falan var,sözleşmesi uzatılırsa metehan var.

ya can dünde anlattım sana hala butayb diyorsun hayret birşey yani alakası yok butayb ile fasın başarısızlığının.
Aga hantal leş gibi bir forvet yaw , Fasın başarısızlığının tüm yükü onda olmasada hiç bir ekstrası olmayan bir adam işte , Tek suç Boutaibde demiyorum zaten en yaratıcı adamı Amrabat olan bi takım yaw çap bu

do
Bu yonetim giden ve gelen futbolcu alacaklarina gosterdigi hassasiyetle takdiri hakediyor..
Eski yonetim Haci agalar gibi bol keseden dagitirken, bunlar kurusun hesabini yapiyorlar.. Pazarlik yapiyorlar.. Helal olsun..
Endogan Adilli bile giderken bu sene almasi gerekenin tamamini degil, yarisindan fazlasini birakarak gitmis..[/QUOT

Donk?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt