Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarıyı izledim göze çarpan Ahmet,Celil ve Garry di. Ahmet yerden müdahalelerde harika hamle bilgisi yüksek hızı da serdar gibi ama tecrübelenmesi lazım işte seneye kiralamalıyız yabancı bir takıma sürekli oynayacağı yere. Garry izledikten sonra satılmasa keşke diyorum. Celil yaşına göre çok iyi oynuyor ilk 11 i zorlar ve rotasyona girer

Su Foruma noldu iki gündür? Zor giriliyor, Mesaj yollanilmiyor. :(

İlk yarıyı izledim göze çarpan Ahmet,Celil ve Garry di. Ahmet yerden müdahalelerde harika hamle bilgisi yüksek hızı da serdar gibi ama tecrübelenmesi lazım işte seneye kiralamalıyız yabancı bir takıma sürekli oynayacağı yere. Garry izledikten sonra satılmasa keşke diyorum. Celil yaşına göre çok iyi oynuyor ilk 11 i zorlar ve rotasyona girer
2.15ten itibaren dikkat .ahmet sivri şov.rus ruleti ve güzel pası.yunus normalde o pası gol yapardı,heycanlanmıs.

ferid kadıoglu için 2.lig özetlerini izliyodum da o hollanda 2 .ligi ne öyle...bomboş bırakıyolar herkesi,zerre defans yok.ikili mcüadele az. neyse.ferdi çok yetenekli ama takım olarak takım oyununda cok iyi nijmegen.hepsi cok yetenekli geldi bana.birini buldum ki ama onu da brugge almıs hemen

https://www.transfermarkt.com.tr/arnaut-groeneveld/profil/spieler/355861 cok cok yetenekli gibi

forum adminleri, dünya kupası ayağına, rusya ya gidip toplu alemlerde kendini kaybedince, biz geride kalan garibanlar ne hallere düştük

ama güven yalçın ya ama barış alıcı ya ama bilmem ne ya.....isterseniz yabancı sınırı getirin yerlileri topluyoruz diye,biz de altyapımızı sokarız bi tarafınıza,canınız acır

ulan yunusun güzel hareketlerini kacırdım.teknik heyet alkıslamış,fatih hocayla beraber.ahmet sivri daha yeni yine 2 çalım attı.macın tekrarını izleyecegim.

dogan can 8 numara gibi oynadı sanki 2 dk baktım sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt