Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da sol bek orijinli olmadigi halde sol bek oynamis en iyi oyuncu Hakan Ünsal'dir. O da Riera'yla top diye oynar.
hünsal gitsin kumda oynasın kendisinin görebildiği en çaplı takım blackburn rovers iken riera şanlı liverpool formasını layığıyla terletmiştir yıllarca

Henry Onyekuru: "Anderlecht, defansif futbol oynuyordu. Beni sağ kanat bek gibi kullanmaya çalıştılar. Ancak ben sol forvetim. Böyle oynayarak Eupen'de 25 gol atmıştım. Hücum futbolunu seven bir teknik adamla çalışmak en doğrusuydu. Bu yüzden Galatasaray'dayım."

aslanım benim opsiyonun olaydı keşke

azad fena değil denenebilir,başta quaresmaya benzettim stilini ama dikine çalımlarla iyi gidiyo.ha cok gerekli mi almak?yok.recep gül bu sene mesela gol asist sayısında çok iyiydi.ne biliyim zaten yunus falan var,sözleşmesi uzatılırsa metehan var.
bizde bi ara bi sol bek vardı u21'de. yavuzhan olması lazım adı kıvırcık birşeydi. 3-4 maç izlemiştim can sıkıntısından iyi oynamıştı o maçlarda da öyle hatırlıyorum nerelere gitti acaba

cl'deki 21 kişilik kısıtlama da kötü oldu baya bizim için. carole giderse yabancı sayısı 12'ye düşecek galiba ona rağmen yine de 1 kişinin daha ayrılıp 3 tane kaliteli yabancı oyuncu lazım bize. ortasaha/stoper/forvet olarak.

fb'nin genç odakli transferlere yönelmesi güzel bizimkiler de ilgileniyor sözde ama fiilen artık daha keskin adımlar atılır genç yerli transferleri için.

#TRANSFER - Sarri'nin Napoli'den öğrencisi Jorginho, Chelsea'de. Efsane Spor on Twitter

kante için barça iddialari vardı andre gomes'le takas yoluyla. baya defansif bir ortasaha oldu bunların ki.

cl'deki 21 kişilik kısıtlama da kötü oldu baya bizim için. carole giderse yabancı sayısı 12'ye düşecek galiba ona rağmen yine de 1 kişinin daha ayrılıp 3 tane kaliteli yabancı oyuncu lazım bize. ortasaha/stoper/forvet olarak.

fb'nin genç odakli transferlere yönelmesi güzel bizimkiler de ilgileniyor sözde ama fiilen artık daha keskin adımlar atılır genç yerli transferleri için.

Neresi guzel ya,

3 bebelerle mi sampiyon olacaklar birakalim bu isleri.

Bu genc transferleri as kadro ve kulubun iyise yaparsin, pastanin kremasi hesabi.

bombos transferler

nCZJvtFa

Sergen tr disina cikmadi, ölsün o zaman.
Riera'nin Hakan Ünsal'dan daha iyi sol bek oldugunu iddia eden su topuyla ilgilensin.

Neresi guzel ya,

3 bebelerle mi sampiyon olacaklar birakalim bu isleri.

Bu genc transferleri as kadro ve kulubun iyise yaparsin, pastanin kremasi hesabi.

bombos transferler
fb'nin gelecek vaad eden oyuncularla sözleşme imzalamasi bizim için iyi diyorum. bizde böyle gelecek vaad eden oyuncuları katarız kadromuza zamanla. zaten az çok yapıyoruz ve bizim altyapıda da değerli oyuncular varmış sanırım okuduğum yorumlara göre bu oyuncular da zamanla daha fazla şans alır. o yüzden büyük takımların böyle gelecek vaad eden oyunculara yürümesi güzel. umarım 1-2 hamle de biz yaparız. bu oyuncular belki seni bu sene şampiyon yapmaz ama 2-3 sene sonra cengiz,çağlar,emre mor gibi avrupa kulüpleri peşine düşer, zarar etmezsin. 32-33 yaşındaki oyuncuları almaktan daha mantıklı bu ekonomik sıkıntıları yaşadığımız zamanlarda. onyekuru mesela opsiyonu olsaydı mükemmel olacaktı. F/P açısından yine de başarılı bir hamle tabii.

Her ne olursa olsun 8 numaranın alınması şart yedek kaleci gerekli artık alt yapımı yaparlar alırlarmı bilemiyorum (maddi yönden) sonrası stoper serdar-ahmet-maicon ahmetten fayda alamayacağız belli 1 kuruş para da olmasa yapılması gerekenler bunlar gerekirse en kötü garry vs satılır alınır bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt