Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hollanda 2.liginde takımlar gol yeme konusunda 55-60 gol ortalama ile oynuyo.10a yakın takım 60 65 küsür yemiş.niye bu kadar zayıf bi lig bu?nasıl savunma ögrenecek ordaki stoperler?

bu arada ferdi kadıoglu kornerleri iyi kullanıyo.iyce inceledim. 4 asisti kornerden,1 tane penaltı kazandırmış(asist sayılmış),4 normal kısa pası gol olmuş ( 4 asist de burdan,o kısa pası alanlar güzel goller atmış),1 asisti de kornerde topa dokunmuş asist sayılmış öyle.1 asistinde güzel top indirmiş,1 asistinde de ara pası güzel.

asistlerinde abartılacak hiçbişey yok belki ama özetlerde izlemenizi tavsiye ederim.hem ferdi etkili hem de nijmegen takımı hücumda cok uyumlu.zaten en begendiğim futbolcusunu brugge kapmış.

gollerine gelirsek serbest vuruştan attıgı 1 gol çok güzel,2 kere savunma arkasına kaçmış,kaleci ile karşı karşıyayken aşırtma vuruşu yaparak 2 gol atmış iyi bi forvet oyuncusu gibi.1 tane golde dönen topu tamamlamış,çizgiyi geçirmiş.1 tane golünde verkaça girerek attıgı gol var.pozisyonu başlatırken güzel hareketler yapmış.1 tane yine cezahasında kolay bi golü var.1 tane de cezasahasında yine forvet gibi iyi vurmuş.

ferdinin güzel bikaç asistini de yemişler,özetlerde cok pozisyona giriyo hollanda takımları.

bana göre ferdi forvet arkası ve 2. forvet gibi oynayabilir.savunma arkasına çok iyi kaçıyo,iyi bi asistçi cezasahasında ferdi.tabi bura hollanda 2.ligine benzemez o ayrı.kanada da gidiyo zaman zaman ama nijmegenin kanatları uçuyo resmen.cok yetenekliler ferdinin yanında oynayanlar.

;D bu kadar.daha sonra ışıtan gün başkanımızın sahibi oldugu holllanda 1.ligine çıkan şampiyon fortuna sittardı inceleyecegim.(muhtemel pilot takımımız)

Aykut ince bos yapmasin,vida 40 milyon diye haber yapan adam Rodrigues icin Hedef 15 milyon diyor olacak is degil

Rodrigues'e herhangi bir teklif varsa yabancı basından öğreniriz. Yönetimden bile önce öğreniriz.

rodriguez satilmayacak rahat olun.

bu oyuncu stili gibi oyuncu bulmak kolay degil, aklima tek bir ikitane alternatif geliyor su an onlarda misal veriyorum sterling, martial ilk aklima gelenler ayrica oyuncumuz bizde cok mutlu cl'dede mücadele verecek seneye, gidecegini hem sanmiyorum hemde istemiyorum sahsen.

hünsal gitsin kumda oynasın kendisinin görebildiği en çaplı takım blackburn rovers iken riera şanlı liverpool formasını layığıyla terletmiştir yıllarca
Bu durum Hakan'in Riera dan cok daha ustun bir oyuncu oldugu gercegini degistirmez,benim gordugum gelmiş gecmis en iyi sol bekimizdir 41 yasindayim on yasindan beri bilincli Galatasaray takipcisiyim,Riera nin Liverpool da ne yaptigi degil Galatasaray da ne yaptigina bakarim ki sevdigim bir futbolcumuzdur o da

West Ham United, Fabian Balbuena'yı transfer ettiğini duyurdu.

DiEOrLtX4AAo3GA.jpg

Wilshere
Diop
Yarmolenko
Felipe Anderson
Balbuena

West Ham hizli basladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt