Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.629
- 25.946
- 3.448
..
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali koç daha gelirken altyapı,genclesme projesi,işte altınordu gibi olalım falan dedi.yası gecmiş yıldızlara son dedi.genc oyuncu parlatıp satma hayalleri var,kulüp ekonomisinin düzelmesi için.ondan bu transferler.ama tabi şu an için gereksiz bu transferler.fenerbahcenin çok daha önemli eksikleri var.fenerin bu genc oyuncu transferleri bana cok sacma ve gereksiz geldi bir sürü eksikleri varken bi dünya bonservis gence vermek mantıksızca
bu soylese sabaha cikamaz. doktor bey sen daha iyi bilirsin tabi

Trezege ve amkarbat da gelsin.10 kanatla oynayalim.
ali koç daha gelirken altyapı,genclesme projesi,işte altınordu gibi olalım falan dedi.yası gecmiş yıldızlara son dedi.genc oyuncu parlatıp satma hayalleri var,kulüp ekonomisinin düzelmesi için.ondan bu transferler.ama tabi şu an için gereksiz bu transferler.fenerbahcenin çok daha önemli eksikleri var.
gencleşme projesi,genc oyuncu parlatma olayları sabır isteyen şeyler.fener taraftarında bu zihniyet yok.
ali koç daha gelirken altyapı,genclesme projesi,işte altınordu gibi olalım falan dedi.yası gecmiş yıldızlara son dedi.genc oyuncu parlatıp satma hayalleri var,kulüp ekonomisinin düzelmesi için.ondan bu transferler.ama tabi şu an için gereksiz bu transferler.fenerbahcenin çok daha önemli eksikleri var.
gencleşme projesi,genc oyuncu parlatma olayları sabır isteyen şeyler.fener taraftarında bu zihniyet yok.
ayew mümkün ama diğerlerini sanmıyorum.zaten takvim haberiydi sissokko.gencleri toplamaları gencler için üzücü.hayatları kaydı erkenden.daha dünden barışa çöp diyenler olmuş maç sonrası.Tecrübeli isimler de alacaklardır.
Moussa Sissokko
Yannick Bolasie
Andre Ayew
ile ilgileniyorlarmış şu an. Hepsi kiralık olarak düşünülüyormuş. Gençleri toplamaları üzücü. Barış ve Ferdi'den birini bize isterdim.