Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..
9aca6f7fce6d851b168ff593d0152e99.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

donk olayından sonra yönetim iyi işler yaptı inşallah trezegueti alıp garryi, göndermek gibi yanlış yapmazlar bırakalım 1 sene şampiyonlar liginde oynasın neler yapacak görelim..

fenerin bu genc oyuncu transferleri bana cok sacma ve gereksiz geldi bir sürü eksikleri varken bi dünya bonservis gence vermek mantıksızca
ali koç daha gelirken altyapı,genclesme projesi,işte altınordu gibi olalım falan dedi.yası gecmiş yıldızlara son dedi.genc oyuncu parlatıp satma hayalleri var,kulüp ekonomisinin düzelmesi için.ondan bu transferler.ama tabi şu an için gereksiz bu transferler.fenerbahcenin çok daha önemli eksikleri var.

gencleşme projesi,genc oyuncu parlatma olayları sabır isteyen şeyler.fener taraftarında bu zihniyet yok.

beyler yhalnız dün maicon bi pozisyonda gene kamyon gibi agır kalmıs bu adam güven vermiyor gecen sene cok mac oynadı diyolardı bu sezon dinlendi gene agır bu :D

Aspor Vida'yi önce Liverpool'a satıyordu, onlar "ilgilenmiyoruz" deyince, simdi Everton'a satıyorlar :asd:

ali koç daha gelirken altyapı,genclesme projesi,işte altınordu gibi olalım falan dedi.yası gecmiş yıldızlara son dedi.genc oyuncu parlatıp satma hayalleri var,kulüp ekonomisinin düzelmesi için.ondan bu transferler.ama tabi şu an için gereksiz bu transferler.fenerbahcenin çok daha önemli eksikleri var.

gencleşme projesi,genc oyuncu parlatma olayları sabır isteyen şeyler.fener taraftarında bu zihniyet yok.

Sanki bizde çok var. :)

Tecrübeli isimler de alacaklardır.

Moussa Sissokko
Yannick Bolasie
Andre Ayew

ile ilgileniyorlarmış şu an. Hepsi kiralık olarak düşünülüyormuş. Gençleri toplamaları üzücü. Barış ve Ferdi'den birini bize isterdim.

Tecrübeli isimler de alacaklardır.

Moussa Sissokko
Yannick Bolasie
Andre Ayew

ile ilgileniyorlarmış şu an. Hepsi kiralık olarak düşünülüyormuş. Gençleri toplamaları üzücü. Barış ve Ferdi'den birini bize isterdim.
ayew mümkün ama diğerlerini sanmıyorum.zaten takvim haberiydi sissokko.gencleri toplamaları gencler için üzücü.hayatları kaydı erkenden.daha dünden barışa çöp diyenler olmuş maç sonrası.

Aslinda 30+ oyunculara karsiyim ama Ramires baska seviye, 1 yil kiralayalim katki saglar

menajerin birine belhanda ve maicon için 17 milyon bize getir fazlasına satarsan senin olsun desek olur mu acaba ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt