Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene Feghouli herkese ağzının payını verecek inşallah. Çok fit duruyor, gerçek feghoulinin %70ini gösterse ligi sallar

Nice teknik direktörü Patrick Vieira, Mario Balotelli'nin yeni sezon kampına katılacağını söylediğini ancak kampa gelmediğini açıkladı.

Bak buna okey , Bu oyuncuların maliyetinden ötürü daha iyisini buluruz diyip alınmasa eyvAllah ama bu adamlar başka takımlarda bunu alamaz demek yanlış , Belki tam olarak bu mevlaları almasalar bile buna yakınlarını gayette alırlar kendi oyuncumuzu böyle değersizleştirmeye gerek yok , Feghouli zamanında Robbenin yanına Bayerne gidecekti 20 Milyona ama gerçekleşmedi transferi bir sürü haber var bununla ilgili , Belhanda da Montpellier sonrası her ligden takımın radarına girmiş bi adamdı ve bu iki adamda piyasa olarak yüksek adamlar
Özellikle Belhanda' nın son derece ''Overrated'' bir futbolcu olduğu kanaatimi belirtmezsem olmaz, aksi halde samimiyetten uzaklaşmış olurum...

Daha önemli bulduğum konu, piyasada ederinin hemen hemen maksimumunu bulmuş adamlardan uzak durmamız gerekliliğidir; en azından bir 5 yıl filan daha bu böyle olmalı. Başka türlü bu borç sarmalından çıkmak mümkün değil...

sen bu adamlarin yillik ucretleri makul diyorsan soyleyecek baska sozum yok
Makul ücret demek ayrı bu adamlar bu paraları başka yerde alamaz demek ayrı şey , İkiside gözde futbolculardı her zaman ve Avrupa takımları her daim bu adamları kovaladı , Belhanda Schalkede çok kötü sezon geçirdi ertesi yıl Nice kiralamaya çalıştı mesela , Bende maaşlarının hakkını verdiler falan demiyorum yapılan saçma algıya karşı çıkıyorum . Belhanda geçen sene Sevillaya gidebilirdi mesela ama foruma kalsa bu adama Katardan başka teklif gelmez gibi , Neyse uzatmayacağım bu adamlar gitmezde kalırsa ne kadar iyi olduklarını CLde göreceğiz

Özellikle Belhanda' nın son derece ''Overrated'' bir futbolcu olduğu kanaatimi belirtmezsem olmaz, aksi halde samimiyetten uzaklaşmış olurum...

Daha önemli bulduğum konu, piyasada ederinin hemen hemen maksimumunu bulmuş adamlardan uzak durmamız gerekliliğidir; en azından bir 5 yıl filan daha bu böyle olmalı. Başka türlü bu borç sarmalından çıkmak mümkün değil...
Belhanda Montpellier ve Nice dışında çok yüksek seviyede futbol oynamadı zaten , Oynasa muhtemelen şuan PLde falan izliyor olurduk çünkü çıkış dönemindeki hali dehşetti onu koruyamadı . Fegh bana göre transfer olarak gayet idealdir , 27 yaşında çok üst düzey bi oyuncuyu bundan iyi şartlara getiremezsin Belhandanın bonservisi fazla

Edit : Aynı mesaj

Makul ücret demek ayrı bu adamlar bu paraları başka yerde alamaz demek ayrı şey , İkiside gözde futbolculardı her zaman ve Avrupa takımları her daim bu adamları kovaladı , Belhanda Schalkede çok kötü sezon geçirdi ertesi yıl Nice kiralamaya çalıştı mesela , Bende maaşlarının hakkını verdiler falan demiyorum yapılan saçma algıya karşı çıkıyorum . Belhanda geçen sene Sevillaya gidebilirdi mesela ama foruma kalsa bu adama Katardan başka teklif gelmez gibi , Neyse uzatmayacağım bu adamlar gitmezde kalırsa ne kadar iyi olduklarını CLde göreceğiz
DK daki muhteşem performansını UCL de de sürdürürse, Belhanda' yı bünyemizde tutmak çok zor olacaktır; fakirliğin gözü kör olsun nitekim!:confused::D:hat:

DK daki muhteşem performansını UCL de de sürdürürse, Belhanda' yı bünyemizde tutmak çok zor olacaktır; fakirliğin gözü kör olsun nitekim!:confused::D:hat:
Dortmund 7.5 milyon euroluk opsiyonu kullanir ve Koray Günter gider diye oynatmayalim diyenleri gördük agabey, bunlar ne ola ki..

Gelecek hafta orta saha transferi aciklanacak bence

Yine basina ismi düsmemis bir oyuncu olsun da muhabirlerin ve duyumcularin caresiz kalmalarini zevkle takip edelim

Ziyech,Werner veya Jesusta çöp o zaman onlarda DK da kötüydü böyle bir zihniyet yok açıkçası , Bu arada Fas Dirar - Amrabat - Boutaib gibi adamlarla iyi bile top oynadı çapları belliydi

Ziyech,Werner veya Jesusta çöp o zaman onlarda DK da kötüydü böyle bir zihniyet yok açıkçası , Dirar - Amrabat - Boutaib gibi adamlarla iyi bile top oynadılar

ya can dünde anlattım sana hala butayb diyorsun hayret birşey yani alakası yok butayb ile fasın başarısızlığının.

Belhanda Montpellier ve Nice dışında çok yüksek seviyede futbol oynamadı zaten , Oynasa muhtemelen şuan PLde falan izliyor olurduk çünkü çıkış dönemindeki hali dehşetti onu koruyamadı . Fegh bana göre transfer olarak gayet idealdir , 27 yaşında çok üst düzey bi oyuncuyu bundan iyi şartlara getiremezsin Belhandanın bonservisi fazla

Bu konuyla ilgili bi ara yazmıştım bazı şans transferleri vardır parayla da getiremezsin mesela Sneijder, Drogba tarzı adamların bize geliş hikayeleri tamamen şanstır o dönemde piyasaları inanılmaz yüksek olan hatta kulüplerinin CL kazanmalarını sağlayan bu futbolcular belli problem yaşadıktan sonra sudan ucuza bize geldiler.

Belhanda ve Feghouli konusundaysa bu adamlar da potansiyel olarak Sneijder veya drogba seviyesinde olamazlar zaten o seviye de olsalar şu an bizde oynuyor olamazlardı.

Belhanda ve feghouli zamanında çok çok iyi çıkış yapmış ve potansiyeli olan oyunculardı 20-25 m Euro rakamlarının konuşulduğu orta sınıf degil iyi takımlarla ismi anılan bu futbolcular şu anda da belli potansiyele sahipler ikiside bulundukları takımı üst seviyeye çıkarabilir ama bi Hagi, Sneijder ve drogba etkisi beklememek lazım bu adamlar A+ oyunculardı.

Bu sene ikisi de o formda dönemlerine dönerlerse koyacakları oyunla takım oyununu 3-4 gömlek yukarı taşırlar ki bu inancım var feghouli şu an baya hırslı ve fit duruma gelmiş belhanda açısından da sağlam bir kamp yedigi an mental sorunları aşarsa o da seviye atlatır. Belhanda için Emre Akbaba seçeneği cok daha iyi olabilir pasör ve dripling üzerinden adam eksilten Emreyle beraber baya iyi işler çıkarırlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yerri mina gibi atletik bir stoper bulalim,beli dönmeyen adamlarin Fatih hoca'nin defans hattinda isi yok

Yerry minalara para yetmiyor malum, ekonomik versiyonu da şu ne yazıkki :

dany-nounkeu_278120_m.jpg

ben Maicon'a tavım şahsen, atletik diye canlı bombaları kaldıramıyorum artık. Denayeri kiralayabilsek falan tadından yenmez, hem o çocuk yumuşak da olsa hızlı, hem benimki gibi canlı bomba değil, ikimizin de gönlü olur. Hayırlı akşamlar nöbetcilere

Dany ile hatırladığım en net şey 90. Dakikada cluj maçında ortasahadan şut cekmesiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt