Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1531656637832.webp

milliyet

serdar aziz
adil rami
höwedes

olsa stoperlerimiz

Feghouli satılsın diyenler var fakat feghouli gibi üst düzey bir oyuncuya bir sene daha şans verilmesi kanaatindeyim, tutarsa getirisi çok büyük olacak bir futbolcu çünkü.
Garry, bruma, sneijder, ilk sezonlarını hatırlayın

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli satılsın diyenler var fakat feghouli gibi üst düzey bir oyuncuya bir sene daha şans verilmesi kanaatindeyim, tutarsa getirisi çok büyük olacak bir futbolcu çünkü.
Garry, bruma, sneijder, ilk sezonlarını hatırlayın

Hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili de konuşan Feghouli, "Basında çıkan menejarine teklifler var haberlerine bakmamak lazım. 4 senelik sözleşmem var sözleşmenin sonuna kadar Galatasaray'da oynamak istiyorum. Galatasaray'da ve Türkiye'de kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyon Ligi'nde Türk Futbolunu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." dedi.

trtspor

Hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili de konuşan Feghouli, "Basında çıkan menejarine teklifler var haberlerine bakmamak lazım. 4 senelik sözleşmem var sözleşmenin sonuna kadar Galatasaray'da oynamak istiyorum. Galatasaray'da ve Türkiye'de kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyon Ligi'nde Türk Futbolunu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." dedi.

trtspor
Ben bu sezon çok daha iyi katkı vereceğine inanıyorum zaten, umarım yanıltmaz

asıl sorun şu.feghouli fit haliyle goller atmaya başladıgında sözleşmesindeki,şu cenk ergünün söylediği 10 milyon avro fesih maddesi kaldırılmalı.sorun yaşamayalım.kulübe baskı yapmalıyız bu konuda,feghouli yardımaya başladıgında.

5milyon verene feguli verilmeli.

sol kanattı,sonradan forvete dönüştü,forvet arkasında da oynayabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt