- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
milliyet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çin piyasası sever böyle tipleri sanki pazarlama kısmı eksik bizde Fiko 12 milyona satardı bunu...Maicon'u satmak lazım önce
Hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili de konuşan Feghouli, "Basında çıkan menejarine teklifler var haberlerine bakmamak lazım. 4 senelik sözleşmem var sözleşmenin sonuna kadar Galatasaray'da oynamak istiyorum. Galatasaray'da ve Türkiye'de kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyon Ligi'nde Türk Futbolunu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." dedi.Feghouli satılsın diyenler var fakat feghouli gibi üst düzey bir oyuncuya bir sene daha şans verilmesi kanaatindeyim, tutarsa getirisi çok büyük olacak bir futbolcu çünkü.
Garry, bruma, sneijder, ilk sezonlarını hatırlayın
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bu sezon çok daha iyi katkı vereceğine inanıyorum zaten, umarım yanıltmazHakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili de konuşan Feghouli, "Basında çıkan menejarine teklifler var haberlerine bakmamak lazım. 4 senelik sözleşmem var sözleşmenin sonuna kadar Galatasaray'da oynamak istiyorum. Galatasaray'da ve Türkiye'de kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyon Ligi'nde Türk Futbolunu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." dedi.
trtspor
onlar stoper alcaklarMarsilya Rami'yi 1 sezon sonra birakmaz
biraz kilo vermiş zaten,göbek yok hiç.ama 5 kilo daha verse süper olurBen bu sezon çok daha iyi katkı vereceğine inanıyorum zaten, umarım yanıltmaz
Bacaklarda fazla yağ var. İnceltirse çok daha çevik olacaktırbiraz kilo vermiş zaten,göbek yok hiç.ama 5 kilo daha verse süper olur
aynen bacakları kilodan yaglı.sneijderin bacaklarda kalındı ama kemikli ve kaslıydı o daha çokBacaklarda fazla yağ var. İnceltirse çok daha çevik olacaktır
ıı,1 sene daha kalmalı en azından.ben cok futbolcu aşıgı biri değilim.ama sabrederim,olmuyosa gitsin derim osman5milyon verene feguli verilmeli.
maicon kotu futbolcu degil ama hocanin sisteminde cok agir kalir. gitmeli net.Maicon'u satmak lazım önce
senin dilin neler soyluyor ahbap. gecen sene gonca idi bu sene acacak. deme boyle seyler.?5milyon verene feguli verilmeli.