Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna tek söyleyebileceğim şey "İnşallah" olur. Ama şöyle de bir şey var ki sezon başlayınca yerli futbolcu çığırtkanları yine televizyonda yerli propagandası yapmaya başlayacaklardır. Ki bu adamlar Tayyip'e yakın isimler. Bakalım umarım o sözünün arkasında olur ama siz de biliyorsunuz ki bir öyle bir böyle diyen bir isim Erdoğan. Maalesef güvenemiyorum. Seneye yerli Rıdvan falan yine ötmeye başlayacaktır. Aynı zamanda Lucescu da her puan kaybı sonrası bunu dillendirmeye devam edecektir. Bilemiyorum ya. Umarım en azından futbola siyaset daha fazla girmez. Girmiş gireceği kadar da en azından yabancı sınırı aynı kalır.
ali koçun projeleri,fikonun bonservissiz yabancı bulup parlatması vs. o yüzden mümkün değil demek istedim.bu konuda gerekirse erdogan da ikna edilir.beinsports sahipleriniin yatırımları,uzun sözleşmeli yabancılar anlatılarak...kulüpler ihityacları dogrultusunda fikir belirtmekte özgür.

ha yabancı sayısı bi miktar azaltılırsa yine sorun yok.altyapıya cok deger veriyorum ve genclerin oynamasından yanayım.çünkü u 17 avrupa şampiyonasında ispanyada yedekten oyuna giren orellana için bugün barcelona 50-100 milyon sözleşmesi feshi koydurdu.ve bizim altyapıdan 7- 8 oyuncumuz o avrupa şampiyonu ispanyayı mahvetti,sadece ilkyarıda,sonra şansız yenildiler.ama yarı finale kadar cıktılar.

Son düzenleme:
Falko Trezeguet + Akbaba diyorsa hayirli olsun demek lazim

O zaman herhalde hoca 4-4-2 dusunuyor, kanatlardan bazilarini Second Striker’a cevirecek

Onyekuru, Feghouli bu isi basarabilecek adamlar

Ama 4-4-2 oynayacaksak sapasaglam bir orta saha transferi elzem

hoca bence araplara yunusu itelemek istiyor yunusun yerine koy akbabayı üzerinede git 3 tane daha oyuncu al

alphonso alvesi sezon sonu almak lazım diyecegim ama tottenham falan kapar o cocugu

alfonzoooooooo alvesssssssssss

eskiden marimar diye bi dizi vardı oradaki karakterler gibi ismi var herifin gelsin kesin iyi oyuncudur

N’diaye bi sie git. Ulen iyice ifrit olmaya başladım lavuğa. Sanki bulunmaz hint kumaşı pezoenk.

dün yazamadım.bügün yazayım.fenerbahcenin yerli kalitesi düşük ve gencleşmek istmeleri normal.ali koç daha gelirken zaten gencleşmeye,altyapıya vurgu yaptı.beşiktaşta gökhan gönül yaşlandı,caner yedek,gökhan töre 2 senedir ortada yok.oguzhandan verim alamıyolar.bi tolgay var.

herhalde yerli kadroyu güçlendirecekler.rakip takımlar her yerli futbolcu aldıgında yabancı sınırı gelecek demek kadar büyük saçmalık yok.ali koçun düşündüğü şeyler yabancı sınırı ile gerçekleşemez.fiko şampiyonlar ligi gelirine büyük önem veriyor.bu durumda yabancı sınırını hiç kimse kabul etmez.kaldıki ligden alınacak yerli sayısı da 2 ya da 3.gurbetçi potansiyelli genc yetenklerden 2-3 tane kapabilirsin ancak.

kaldıki fenerin aldıgı ,bjknin aldıgı genclerin tutacagı da muamma.bi nefes alın artık bu konuda.içimi baydınız.

Biz ust uste 2 yil daha sampiyon olalim, sampiyonluk sayimiz 23 e ciksin ne ali koç kalir ne fiko ne de takim genclestirme hayalleri !!

videodaki detaya gelin,Galatasaray:sarıkalp::kırmızıkalp:

DiI72LeXcAIVtSr.jpg
bill gates'in paylastıgı videodaki kadın tam bi Galatasaray aşığı,kendi ismi yazdırmış hakan şükür formasına

Geçen sene bu oyuncular alınmasa şampiyon olamazdık ve birde transfer cezası ile hepten batardık. Belki 3-4 sene daha şampiyon olamazdık. Dursun bunu bildiği için geçen yaz yapabileceği en iyi transferleri yaptı. Adamın tek iyiliği bu oldu bize.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen bu transferlere ihtiyacimiz vardi. Çok para harcandi ama sampiyonluk için önemli oldular.

Falko Trezeguet + Akbaba diyorsa hayirli olsun demek lazim

O zaman herhalde hoca 4-4-2 dusunuyor, kanatlardan bazilarini Second Striker’a cevirecek

Onyekuru, Feghouli bu isi basarabilecek adamlar

Ama 4-4-2 oynayacaksak sapasaglam bir orta saha transferi elzem
ne alaka renktas. tam aksine 4-3-3 oynatacağı anlamına gelir

Trezeguet asla sol orta saha oynayamaz

ayrıca FT, son dönemindeki gibi, 4-3-3 yürümez ise, çift forvete dönebilir, lakin o zaman Elmander gibi saglam hücum pres yapacak adam lazım

Çare tabiki alt yapıda. Bütün kulüpler için bu geçerli ülkemizde ve bir çok ülke takımlar adına.

Ama yetiştirdiğin çocukları oynatacaksın A takım seviyesinde ve geliştirmeye devam edeceksin. Altınordu bizim alt yapımızdan çok geride aslında eğitim anlamında ama arada bir ciddi fark var. Adamlar A takıma direk ekleyip oynatıyor oyuncuları.

Bizde İspanya Almanya gibi yapmalıyız. Galatasaray B takımını kurup ptt ligine çıkartıp gençler ile mücadele etmemiz gerekir iki üç tercübeli isimler ile birlikte tabiki.

Kiraya veriyorsun oda olmuyor genelikle. Oynatırmiyorlar veya buyur oyna sadece söyleyip gelişimine yardımcı olmuyor kiraya verdiğin kulüpler Türkiye'de.
alkmar ve psvnin u 21 takımları hollanda 2.liginde oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt