- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
ali koçun projeleri,fikonun bonservissiz yabancı bulup parlatması vs. o yüzden mümkün değil demek istedim.bu konuda gerekirse erdogan da ikna edilir.beinsports sahipleriniin yatırımları,uzun sözleşmeli yabancılar anlatılarak...kulüpler ihityacları dogrultusunda fikir belirtmekte özgür.Buna tek söyleyebileceğim şey "İnşallah" olur. Ama şöyle de bir şey var ki sezon başlayınca yerli futbolcu çığırtkanları yine televizyonda yerli propagandası yapmaya başlayacaklardır. Ki bu adamlar Tayyip'e yakın isimler. Bakalım umarım o sözünün arkasında olur ama siz de biliyorsunuz ki bir öyle bir böyle diyen bir isim Erdoğan. Maalesef güvenemiyorum. Seneye yerli Rıdvan falan yine ötmeye başlayacaktır. Aynı zamanda Lucescu da her puan kaybı sonrası bunu dillendirmeye devam edecektir. Bilemiyorum ya. Umarım en azından futbola siyaset daha fazla girmez. Girmiş gireceği kadar da en azından yabancı sınırı aynı kalır.
ha yabancı sayısı bi miktar azaltılırsa yine sorun yok.altyapıya cok deger veriyorum ve genclerin oynamasından yanayım.çünkü u 17 avrupa şampiyonasında ispanyada yedekten oyuna giren orellana için bugün barcelona 50-100 milyon sözleşmesi feshi koydurdu.ve bizim altyapıdan 7- 8 oyuncumuz o avrupa şampiyonu ispanyayı mahvetti,sadece ilkyarıda,sonra şansız yenildiler.ama yarı finale kadar cıktılar.
Son düzenleme: