Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.555
- 26.359
- 2.083
Unal Basgan vizyon :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogrudur.ne pok yiyecegiz bakalım,ama net olmadan yazmaz falco.keşke imzaya yakınken yazsaydı[B]Falko Götz[/B] @[B]FalkoGotz[/B] 4 dk.4 dakika önce
Trezege ve Emre Akbaba hocanın ısrarla ıstedıgı ıkı ısım..Aslan olmaya cok yakınlar..@GalatasaraySK
Gecen sezon transfer donemi cok iyiydi
Direkt 11’e kac tane adam alindi hatirlamiyorum ve hemen hepsi de nokta atisti, begenmeyiz ama Dursun mu Tudor mu hangisi yaptiysa cok iyi is cikardi
Mariano, Fernando, Feghouli, Gomis, Maicon, Ndiaye
Fatih Hoca’nin ise transfer performansindan cok supheliyim, bazen takintili davranabiliyor, umarim iyi oyuncular gelir, elimizdeki iyileri kacirmadan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Unal Basgan vizyon :d
fenerin,bjknin aldıgı gencler tutmazsa kimse yabancı sınırından bahsetmez herhald artıkyabanci sinirina karsi ivedi onlem alinmali, son tahlilde
Yüzde yüz bence de.Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Rodrigues Feghouli Belhanda Onyekuru
Gomis
Cipe
Linnes Ahmet Ozan Carole
Donk
Sinan Selcuk Celil Muğdat
Eren
Kendimi bu kadroya hazırlıyorum
o degilde ortada ALTINORDU ornegi varken careyi yabanci sinirinda gormelerine ne demeli sergiofenerin,bjknin aldıgı gencler tutmazsa kimse yabancı sınırından bahsetmez herhald artık
dün yazamadım.bügün yazayım.fenerbahcenin yerli kalitesi düşük ve gencleşmek istmeleri normal.ali koç daha gelirken zaten gencleşmeye,altyapıya vurgu yaptı.beşiktaşta gökhan gönül yaşlandı,caner yedek,gökhan töre 2 senedir ortada yok.oguzhandan verim alamıyolar.bi tolgay var.
herhalde yerli kadroyu güçlendirecekler.rakip takımlar her yerli futbolcu aldıgında yabancı sınırı gelecek demek kadar büyük saçmalık yok.ali koçun düşündüğü şeyler yabancı sınırı ile gerçekleşemez.fiko şampiyonlar ligi gelirine büyük önem veriyor.bu durumda yabancı sınırını hiç kimse kabul etmez.kaldıki ligden alınacak yerli sayısı da 2 ya da 3.gurbetçi potansiyelli genc yetenklerden 2-3 tane kapabilirsin ancak.
kaldıki fenerin aldıgı ,bjknin aldıgı genclerin tutacagı da muamma.bi nefes alın artık bu konuda.içimi baydınız.
Geçen sene bu oyuncular alınmasa şampiyon olamazdık ve birde transfer cezası ile hepten batardık. Belki 3-4 sene daha şampiyon olamazdık. Dursun bunu bildiği için geçen yaz yapabileceği en iyi transferleri yaptı. Adamın tek iyiliği bu oldu bize.Gecen sezon transfer donemi cok iyiydi
Direkt 11’e kac tane adam alindi hatirlamiyorum ve hemen hepsi de nokta atisti, begenmeyiz ama Dursun mu Tudor mu hangisi yaptiysa cok iyi is cikardi
Mariano, Fernando, Feghouli, Gomis, Maicon, Ndiaye
Fatih Hoca’nin ise transfer performansindan cok supheliyim, bazen takintili davranabiliyor, umarim iyi oyuncular gelir, elimizdeki iyileri kacirmadan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bi tv programında erdogan bu sözlerin ardından tam aksini söylemişti.forumda sevinmişti hatta.beinsports sahipleri ligimiz için yatırım yaptılar.o kadar kolay değil o iş.ayrıca erdoganın çok daha önemli işleri var şu an.ekomomi vs.onun demesiyle olacak bi iş değil bu artık.her kulüpte 3 sene 4 sene sözleşmesi olan yabancılar var.yenileri de ekleniyo.bunları nasıl göndereceksin?öyle saçma şey mi olurRenktaş siz başka ülkede mi yaşıyorsunuz yahu? Hala o istemez bu istemez diyorsunuz. Sınır gelmeyecek diyorsun. Tayyip istemedi mi bunu? Demek ki gelecektir. 24 Haziran sonrası kimsenin fikir belirtmeye hakkı olduğunu sanmıyorum. Fenerbahçe de karşı koyamayacağını biliyor Tayyip'e. Bu yüzden yerlilere yöneliyorlar. Tayyip ne zaman "Yabancı sınırı gelmeyecek" der. O zaman tamam derim. Ama en son haberler Tayyip "Çok fazla yabancı var. Evlatlarımız oynayamıyor" türünden bir şeyler söylemişti. Ardından Lucescu rahatsızı da boş yaptı "Oynayacak Türk bulamıyorum" falan diye. Sonuç olarak kesinlikle gelecektir en geç 2 yıl içinde.