Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.555
- 26.359
- 2.083
Belhanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
borana cok güveniyorum
feghouli daha gecen sözleşmemin sonuna kadar kalacagım dedi.![]()
Hiç sanmıyorum bırakacağımızı. Feghouli gider büyük ihtimal.
altyapımız altınordudan aşagı kalır değil.bana göre bizde daha potansiyelli gencler var.umarım degerlendiririz gencleri.o degilde ortada ALTINORDU ornegi varken careyi yabanci sinirinda gormelerine ne demeli sergio
herifler omrunde super ligde oynamamisken cengiz ve caglar gibi 2 ust duzey topcu cikardi
biz de hayirlisiyla hiyar bi gurbetciye dunya para verip top oynamasini bekledigimiz duzene donuyoruz
yani beinsportsda mı,lig radyoda mı
rakipler yerli futbolcu alsa yabancı sınırı gelecek deniliyo,yabancı futbolcu alsa farklı yorum yapılıyo.anlamadım herkeste bu piskoloji var.komplo teorileri başlamış gene
bi tv programında erdogan bu sözlerin ardından tam aksini söylemişti.forumda sevinmişti hatta.beinsports sahipleri ligimiz için yatırım yaptılar.o kadar kolay değil o iş.ayrıca erdoganın çok daha önemli işleri var şu an.ekomomi vs.onun demesiyle olacak bi iş değil bu artık.her kulüpte 3 sene 4 sene sözleşmesi olan yabancılar var.yenileri de ekleniyo.bunları nasıl göndereceksin?öyle saçma şey mi olur
ayrıca fenerbahce projesine uygun davranıyo.o gencleri almaları gerekyodu,aldılar.bu kadar basit
öyle bir işe girişemezlerrakipler yerli futbolcu alsa yabancı sınırı gelecek deniliyo,yabancı futbolcu alsa farklı yorum yapılıyo.anlamadım herkeste bu piskoloji var.
Ismail psv macinda iyi oynarsa kaleci almayiz
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha geniş açıdan bakmalıyız. Kulübün geleceğini bu denli riske atmaya hiçbir başkanın hakkı olmamalı; en kaliteli kadroyu da kursan şampiyonluğun garantisi yok.Geçen sene bu oyuncular alınmasa şampiyon olamazdık ve birde transfer cezası ile hepten batardık. Belki 3-4 sene daha şampiyon olamazdık. Dursun bunu bildiği için geçen yaz yapabileceği en iyi transferleri yaptı. Adamın tek iyiliği bu oldu bize.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yani beinsportsda mı,lig radyoda mı