Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiI-uBXXkAEIL-w

Belhanda :D

o degilde ortada ALTINORDU ornegi varken careyi yabanci sinirinda gormelerine ne demeli sergio
herifler omrunde super ligde oynamamisken cengiz ve caglar gibi 2 ust duzey topcu cikardi
biz de hayirlisiyla hiyar bi gurbetciye dunya para verip top oynamasini bekledigimiz duzene donuyoruz
altyapımız altınordudan aşagı kalır değil.bana göre bizde daha potansiyelli gencler var.umarım degerlendiririz gencleri.

bi tv programında erdogan bu sözlerin ardından tam aksini söylemişti.forumda sevinmişti hatta.beinsports sahipleri ligimiz için yatırım yaptılar.o kadar kolay değil o iş.ayrıca erdoganın çok daha önemli işleri var şu an.ekomomi vs.onun demesiyle olacak bi iş değil bu artık.her kulüpte 3 sene 4 sene sözleşmesi olan yabancılar var.yenileri de ekleniyo.bunları nasıl göndereceksin?öyle saçma şey mi olur

ayrıca fenerbahce projesine uygun davranıyo.o gencleri almaları gerekyodu,aldılar.bu kadar basit

Buna tek söyleyebileceğim şey "İnşallah" olur. Ama şöyle de bir şey var ki sezon başlayınca yerli futbolcu çığırtkanları yine televizyonda yerli propagandası yapmaya başlayacaklardır. Ki bu adamlar Tayyip'e yakın isimler. Bakalım umarım o sözünün arkasında olur ama siz de biliyorsunuz ki bir öyle bir böyle diyen bir isim Erdoğan. Maalesef güvenemiyorum. Seneye yerli Rıdvan falan yine ötmeye başlayacaktır. Aynı zamanda Lucescu da her puan kaybı sonrası bunu dillendirmeye devam edecektir. Bilemiyorum ya. Umarım en azından futbola siyaset daha fazla girmez. Girmiş gireceği kadar da en azından yabancı sınırı aynı kalır.

vitinhoooooooooooooooooooooooo

Geçen sene bu oyuncular alınmasa şampiyon olamazdık ve birde transfer cezası ile hepten batardık. Belki 3-4 sene daha şampiyon olamazdık. Dursun bunu bildiği için geçen yaz yapabileceği en iyi transferleri yaptı. Adamın tek iyiliği bu oldu bize.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha geniş açıdan bakmalıyız. Kulübün geleceğini bu denli riske atmaya hiçbir başkanın hakkı olmamalı; en kaliteli kadroyu da kursan şampiyonluğun garantisi yok.

BJK ın UCL macerası uzamasa veya BŞ çok kritik birkaç maçta puan kaybetmemiş olsa yine şampiyon olamayacaktık. Ndiaye satılamamış olsa, bu defa da şampiyon olsak bile men cezası kaçınılmaz olacaktı, belki de 2 yıllığına hemde...

Fernando-Mariano-Gomis transferlerine kim karşı çıktı?. Ama Belhanda-Maicon-Feghouli (Sakat ve yıllığı çok yüksek olduğu için) transferleri ise baştan yanlış hamlelerdi; onlardan çok daha ucuz maliyetle daha fazla katkı verecek adamlar alınabilirdi ve mesela sezona solbeksiz girmemiş olurduk artacak bütçeyle.

Bunları geriye dönük senaryo kurma kolaycılığıyla söylemiyorum, o zamanki mesajlarım kayıtlıdır. En bariz örneği Belhanda yerine Andre Castro nun çok daha yerinde bir tercih olacağına dair olanlarıdır; birisi için şu ana kadar 14 milyon Euro ödendi, daha da sömürecek gibi duruyor; diğeri için Göztepe en fazla 1 milyon ödemiştir, taş gibi orjinal 8 numara; halen de en büyük ihtiyaç duyduğumuz mevki yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt