Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabanci sinirina karsi ivedi onlem alinmali, son tahlilde

s.a pirens muslera sevdalıları

transfer?

DiI6twUW4AAr51J.jpg

Gecen sezon transfer donemi cok iyiydi
Direkt 11’e kac tane adam alindi hatirlamiyorum ve hemen hepsi de nokta atisti, begenmeyiz ama Dursun mu Tudor mu hangisi yaptiysa cok iyi is cikardi
Mariano, Fernando, Feghouli, Gomis, Maicon, Ndiaye

Fatih Hoca’nin ise transfer performansindan cok supheliyim, bazen takintili davranabiliyor, umarim iyi oyuncular gelir, elimizdeki iyileri kacirmadan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezon gibi nasıl para harcayacağız? Satmadan alamıyorsun Belli şekilde zarar edeceksin vs vs bir sürü yaptırım var. Kiralıklar tutarsa en azından ligde başarı gelir. Geçen sene ile kıyaslanacak bir sezon yaşamıyoruz. 20 e gary 10 a belhanda gider o zaman 3 tane adam alırız yoksa birşey beklememek lazım.

Unal Basgan vizyon :d

yarisi futbolu birakti cayci fln oldu
digerleri 3. ligde oynuyor
bir hala defans yapmayi cozemeyen telles var onu da unalcilar arada sirada yok 80 milyona chelseaye yok 250ye juweye gidecek diye bizi keklemeye calisiyolar
sonra donup bjklilerle alay ediyolar

bence trezeguet ve emre akbaba falconun duyumları degil,medyadan etkilenip yazdı gibi geliyor.ama gecen sol ayaklı ortasaha demişti.emre akbaba olabilir bu .bilemedim.

fenerin,bjknin aldıgı gencler tutmazsa kimse yabancı sınırından bahsetmez herhald artık
o degilde ortada ALTINORDU ornegi varken careyi yabanci sinirinda gormelerine ne demeli sergio
herifler omrunde super ligde oynamamisken cengiz ve caglar gibi 2 ust duzey topcu cikardi
biz de hayirlisiyla hiyar bi gurbetciye dunya para verip top oynamasini bekledigimiz duzene donuyoruz

dün yazamadım.bügün yazayım.fenerbahcenin yerli kalitesi düşük ve gencleşmek istmeleri normal.ali koç daha gelirken zaten gencleşmeye,altyapıya vurgu yaptı.beşiktaşta gökhan gönül yaşlandı,caner yedek,gökhan töre 2 senedir ortada yok.oguzhandan verim alamıyolar.bi tolgay var.

herhalde yerli kadroyu güçlendirecekler.rakip takımlar her yerli futbolcu aldıgında yabancı sınırı gelecek demek kadar büyük saçmalık yok.ali koçun düşündüğü şeyler yabancı sınırı ile gerçekleşemez.fiko şampiyonlar ligi gelirine büyük önem veriyor.bu durumda yabancı sınırını hiç kimse kabul etmez.kaldıki ligden alınacak yerli sayısı da 2 ya da 3.gurbetçi potansiyelli genc yetenklerden 2-3 tane kapabilirsin ancak.

kaldıki fenerin aldıgı ,bjknin aldıgı genclerin tutacagı da muamma.bi nefes alın artık bu konuda.içimi baydınız.

Renktaş siz başka ülkede mi yaşıyorsunuz yahu? Hala o istemez bu istemez diyorsunuz. Sınır gelmeyecek diyorsun. Tayyip istemedi mi bunu? Demek ki gelecektir. 24 Haziran sonrası kimsenin fikir belirtmeye hakkı olduğunu sanmıyorum. Fenerbahçe de karşı koyamayacağını biliyor Tayyip'e. Bu yüzden yerlilere yöneliyorlar. Tayyip ne zaman "Yabancı sınırı gelmeyecek" der. O zaman tamam derim. Ama en son haberler Tayyip "Çok fazla yabancı var. Evlatlarımız oynayamıyor" türünden bir şeyler söylemişti. Ardından Lucescu rahatsızı da boş yaptı "Oynayacak Türk bulamıyorum" falan diye. Sonuç olarak kesinlikle gelecektir en geç 2 yıl içinde.

Gecen sezon transfer donemi cok iyiydi
Direkt 11’e kac tane adam alindi hatirlamiyorum ve hemen hepsi de nokta atisti, begenmeyiz ama Dursun mu Tudor mu hangisi yaptiysa cok iyi is cikardi
Mariano, Fernando, Feghouli, Gomis, Maicon, Ndiaye

Fatih Hoca’nin ise transfer performansindan cok supheliyim, bazen takintili davranabiliyor, umarim iyi oyuncular gelir, elimizdeki iyileri kacirmadan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen sene bu oyuncular alınmasa şampiyon olamazdık ve birde transfer cezası ile hepten batardık. Belki 3-4 sene daha şampiyon olamazdık. Dursun bunu bildiği için geçen yaz yapabileceği en iyi transferleri yaptı. Adamın tek iyiliği bu oldu bize.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DiI_Ed1X0AEb13v.jpg:large

Hiç sanmıyorum bırakacağımızı. Feghouli gider büyük ihtimal.

Çare tabiki alt yapıda. Bütün kulüpler için bu geçerli ülkemizde ve bir çok ülke takımlar adına.

Ama yetiştirdiğin çocukları oynatacaksın A takım seviyesinde ve geliştirmeye devam edeceksin. Altınordu bizim alt yapımızdan çok geride aslında eğitim anlamında ama arada bir ciddi fark var. Adamlar A takıma direk ekleyip oynatıyor oyuncuları.

Bizde İspanya Almanya gibi yapmalıyız. Galatasaray B takımını kurup ptt ligine çıkartıp gençler ile mücadele etmemiz gerekir iki üç tercübeli isimler ile birlikte tabiki.

Kiraya veriyorsun oda olmuyor genelikle. Oynatırmiyorlar veya buyur oyna sadece söyleyip gelişimine yardımcı olmuyor kiraya verdiğin kulüpler Türkiye'de.

Renktaş siz başka ülkede mi yaşıyorsunuz yahu? Hala o istemez bu istemez diyorsunuz. Sınır gelmeyecek diyorsun. Tayyip istemedi mi bunu? Demek ki gelecektir. 24 Haziran sonrası kimsenin fikir belirtmeye hakkı olduğunu sanmıyorum. Fenerbahçe de karşı koyamayacağını biliyor Tayyip'e. Bu yüzden yerlilere yöneliyorlar. Tayyip ne zaman "Yabancı sınırı gelmeyecek" der. O zaman tamam derim. Ama en son haberler Tayyip "Çok fazla yabancı var. Evlatlarımız oynayamıyor" türünden bir şeyler söylemişti. Ardından Lucescu rahatsızı da boş yaptı "Oynayacak Türk bulamıyorum" falan diye. Sonuç olarak kesinlikle gelecektir en geç 2 yıl içinde.
bi tv programında erdogan bu sözlerin ardından tam aksini söylemişti.forumda sevinmişti hatta.beinsports sahipleri ligimiz için yatırım yaptılar.o kadar kolay değil o iş.ayrıca erdoganın çok daha önemli işleri var şu an.ekomomi vs.onun demesiyle olacak bi iş değil bu artık.her kulüpte 3 sene 4 sene sözleşmesi olan yabancılar var.yenileri de ekleniyo.bunları nasıl göndereceksin?öyle saçma şey mi olur

ayrıca fenerbahce projesine uygun davranıyo.o gencleri almaları gerekyodu,aldılar.bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt