Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kjaer , Musa , 8 numara kim olabilir bilmiyorum
Bu iki isim kabul edilebilecek isimler 8 numaraya gelince eğer carol gitmezse yerli olucak kesin Nuri ilk aklıma gelen isim yada emre akbaba transferi olacak ve belhamda 8 numara oynatacak 3. Yerli Isim baya uçuk bir işim hakan calhanoglu yanlış hatirlamiyorsam uefa 45 m € maaş sınırlaması getirdi bu nedenden belki krilana bilinir

felipe show....2 asisti de müthiş.hocam felipeyi niye ayırdın bizden @fatih terim? şampiyon yapardı bu adam. 2.31 ilk asist, 7.58 2.asist.2.06 felipe çalım show

Screenshot_1.webp

Yalnız o Felipe'nin pası ve Arif'in koşusu muazzammış hakikaten.

Verim alabilecekse oynatsın da hiçbir güvenim yok kendisine. Gelmeden önce de istemediğim bir herifti. Ne diye bu kadar abartıldı o dönem anlamadım. Yabancı sınırı milletin gözünü kör ettiydi galiba.

Sag ve sol bek oynayabildigi icin ve o dönem 5 yabanci ile oynamak zorunda oldugumuz icin yapilmis bir transferdi

Muslera,melo,chedjou,Sneijder ve bruma'yi ilk 11'e yazinca telles disarda kaliyordu gittiler Tarik'i aldilar

Donkun kalisiyla ndiaye transferi artık çok olası gözükmüyor çünkü donk ve Fernandonun yanına daha pasör takımın ataklarini yöneticek bir oyuncu profiline ihtiyacimiz var

Zidane: "Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Felipe."

2 Temmuz 2018 (6. Hafta) Cop listesi

Ozet: Kontrati bitenlerden kurtulduk. Yeni nobet h.o, kalan coplerin gotune teneke baglandigi nobet olur insallah.
  • Cedric Carrasso ✅
  • Eray Iscan ✅
  • Ismail Cipe ❌
  • Ahmet Calik ❌
  • Koray Gunter ✅
  • Hakan Balta ✅
  • Iasmin Latovlevici ✅
  • Lionel Carole ❌
  • Tarik Camdal ❌
  • Luis Pedro Cavanda ✅(KAP gelmedi, Liege'de)
  • Tolga Cigerci ❌(Antrenmana katilmadi)
  • Selcuk Inan ❌
  • Umut Gundogan ✅
  • Yasin Oztekin ✅
  • Endogan Adili ❌(Antrenmana katilmadi, U21)
  • Eren Derdiyok ❌
  • Volkan Pala ❌(Antrenmana katilmadi, U21)

Kalan çöplerden en başta Osman Tarık ve Tolga dan kurtulma dileği ile....

gsc nostalji kuşağına geçtik ha

DhCkbrrWsAM7ouz.jpg:large

bu trezegetyi bize yamayacaklar

Carole satilacaktir, 4 yabanci bek oyuncumuz olmaz. Tolga zaten antrenmana bile cikmiyor, hoca da istemiyor bu deyyusu.

Endogan keza öyle, Tarik da kampa götürülmez. Su son iki gereksiz adamin sözlesmesi parasinin bir kismi verilerek sonlandirilabilir. En azindan biraz tasarruf etmis oluruz.

Medyada bu kadar haber olduguna göre Ahmet ve Eren'i de sürekli takasa bir yerlere teklif ediyoruz ama Eren'i Trabzon bile alamiyor ücreti yüksek oldugundan. Ahmet'ten rahatlikla kurtulabiliriz gibi duruyor ama.

Selcuk da artik seneye kankasinin yanina gider gibi. En azindan Selcuk disinda sunlari tamamen temizlesek epey güzel bir dönem gecirmis oluruz.

şu tarıgı eskişehire bedavaya verin gardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt