Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
ne hayırdır so neryalnız adres veriyim falan yazmışın yeni gördüm onu hayırdır ?
GSC App
belki yemek ısmarlayacak bab ba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne hayırdır so neryalnız adres veriyim falan yazmışın yeni gördüm onu hayırdır ?
GSC App
İmza parasi harictir en az o kadar da imza parasi alir kaldi ki bize ne kimi alirlarsa alsinlar 41 yasindayim 11 yasindan beri futbolla ciddi ilgilenirim her yaz donemi fenerin yaptigi transferler ve komando antrenmanlari,o yili nasil super bitirecekleri konuşulur,sonuc kocaman bir balonSergen hakliymis en basindan beri ha?
Ayrica Wilshere 4m'ye gelir dedigimizde gulenler nerede ulan? 5m ister 6m ister diyenler nerede?
Biri bir yafta vuruyor diğerleride peşinden geliyor.Egemen elinde Galatasaray ölçer aleti mi var.Haber paylaştım kuşsun.Yeter artık.Varsa cesaretiniz açık adres vereyim bu dediklerinizi yüzüme söyleyin.Adamı dinden imandan çıkarmayın yeter artık yeter
Tamam onu biz de biliyoruz da burada 7m ister 6m ister diyenler vardi maas olarak kemiksiz
Hatta cogunluk buna inaniyordu
Tabii ki 4m bonuslarla 4.5, imza parasiyla menajer ucretiyle 5-6 olacaktir yani
Ama onlara kalsa yillik maliyeti 8m falandi bu transferin
Yine de çok biz veremeyiz. Sakatlık sorunu olmasa maliyetine rağmen alalım derim de o riske girilmez.
sol bek yedeği karol kalmayacaksa ferhat gelmeli hem club trained hem ucuz hem de iyi çocuk
rıza çoktan ziyayı almanın planlarını yapıyordur zaten yollar ferhatı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marcelo'yu değil, maaşı yedekte beklemesine sorun teşkil etmeyecek birini istiyoruz.Behich'e istemeyenler, Marcelo falan mi bekliyorlar acaba.
Yerli statüsünde olduğunu bilmiyordum..Ayrıca Carole dan fazlası olduğunu düşünmüyorum..Tabi Bursasporun sadece denk geldiğim maçlarından edindiğim izlenim böyleyerli statüsünde bir sol bek ve carole'un en iyi oynadığı zaman gibi oynayan biri.
Yerli statüsünde olduğunu bilmiyordum..Ayrıca Carole dan fazlası olduğunu düşünmüyorum..Tabi Bursasporun sadece denk geldiğim maçlarından edindiğim izlenim böyle
Behich'e ne gerek var?
Şu an sağ bek için elimizde Mariano-Linnes var. Sol bek için de Nagatomo-Linnes var.
Linnes iki tarafı da yedekliyor ve bence kesinlikle Behich den daha iyi bir futbolcu. Yani Linnes varken Nagatomo nun yedeğinin Behich olmasına hiç lüzum yok.
Tamamen israf olur. Behich'i alma, Carole'u yolla. Altyapıdan bi genç koy 4.bek oyuncusu olarak al sana mis gibi bek rotasyonu.
Yedek sol beke para verip oyuncu almanın manası yok hele hele şu maddi darboğaz da ve elimizde zaten Linnes gibi bir nackup varken. Tamamen boş işler.
Gitsinler daha ciddi eksiklerimizi gidermeye çalışsınlar. Mesela orta saha ve ikinci forvet.
sent via GSC