Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolgayı ve carolı satmadan trezgeuetye 5-6 milyonu bayacagımızı sanmıyorum

Treze'nin aciklamalarina bakarsak bize gelmek icin can atiyor
Parma'ya kiralanmayı kabul edecek kadar aklını peynir ekmekle yememiştir heralde. CL'de oynamak, şampiyonluğa oynamak, orada alabileceği paranın çok daha fazlasını alacak olması, İstanbul... Can atması normal.

2 Milyon e Rebiç
3.5 milyon e Nkoulou
5 milyon e irtube
Bonservizsiz Nilmar

Cabaye ve
Toplam Harcama:10.5 milyon e

Maicon sat 5 milyon e
Rodriges 15 milyon e

Muslera
Mariano------Nkoulou-------Serdar-------Naga
--------------ndiaye-------fernardo----
Feg----------------irtube-----------rebic
------------------Gomis

Gayet güzel bir kadro masrafsiz

trezeguetnin parası 15-16 temmuza kadar gecerliydi di mi?2 haftaya kadar para yatmazsa daha da almayız

2 Milyon e Rebiç
3.5 milyon e Nkoulou
5 milyon e irtube
Bonservizsiz Nilmar

Cabaye ve

Maicon sat 5 milyon e
Rodriges 15 milyon e

Muslera
------------------Gomis

rebicin bonservisini yeni aldı frankfurt

Nijerya kaptanı Obi Mikel, Arjantin maçı öncesi babasının kaçırıldığını açıkladı: "Babam haydutların elindeyken oynadım. Travmayı bastırmak zorundaydım. Eğer birine haber verirsem babamı vuracaklarını söylediler. TD'e bile söyleyemedim. Şükürler olsun, kendisi artık güvende."

En büyük faktör, cocuklarin bos vakitlerinde rahatlikla düzgün bir saha da futbol oynayamamasidir. Almanya‘da yasiyorum, burada 1km lik bir alanda ortalama 2 tane, top ile oynanilan Sporlari icra etme alani vardir. Hemde ücretsiz. Türkiyede tatil amacli gecirdigim vakitlerde ne yazikki uygun standartta pek futbol/basketbol oynama alani göremedim hic. Okadar cok Stadyum yapilacagina, her sehire 40-50 tane ücretsiz futbol sahasi yapilsaydi, uzun vadeli daha kazancli olurdu bizim adimiza :)

Bizde olsa öyler yerleri kekolar ele geçirir. Bizim sokakların en büyük sorunu kekomançiler. Çocuklara izin verirler mi gidip sporla ilgilenmelerine. Gelir senden topunu alır. Diker topu uzaklara. Veya alır ve hiç vermez. Böyle insanlar çok bu ülkede. O yüzden Almanya'da olur. Çok da güzel olur. Ama işte bizim sosyolojik dengelerin değişmesi ve Almanya gibi olabilmemiz için 200 yıl gerekiyor maalesef. O arada da Almanya ülkeyi uzaya taşır.

2 Milyon e Rebiç
3.5 milyon e Nkoulou
5 milyon e irtube
Bonservizsiz Nilmar

Cabaye ve

Maicon sat 5 milyon e
Rodriges 15 milyon e

Muslera
------------------Gomis

rebiçin geçenki maçtan dolayı istendiği aşikar,iturbe tipik kanat oyuncusu 10 numara başka bişey,nkoulou yeni transfer olmuş zaten ayrıca nilmarmı kaldı kardeş fm efsanesi adam 33 yaşına gelmiş 11 gün sonra doğum günüymüş adamın birinin daha emekli ikramiyesi Galatasaray tarafından ödensin istiyosun heralde ve baya yaşlı isimler istiyosun cabaye falan istemişsin ve yedek heralde

inşallah anlaşma gercekleşir ve Galatasarayda olurum

Trezeguet ilgimiz devam ediyorsa durum bariz biçimde şu...
Bizimkiler zorunlu opsiyonlu kiralama teklif etti bence...Kasımpaşa da yatırın serbest kalma maddesini alın diyor...Trezeguet zaten dünden razı....bizimkiler de kaynak arayışında bakalım daha kimler gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt