Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
garry inşallah iyce gelişir ve kanat forvet gibi de oynayabilir.ama trezgeuet gelirse cezasahasında bi forvet kadar etkili bence.bütün gollerini,bazı maçlarını izledim.topu önüne alıp attıgı klas goller var cezahasında bi forvet gibi..acaba ahmed musa ile bir tutuyo olabilir mi hoca trezguetyi

Başkan olsam tüm amatör şubeleri kapatırım. Kulübe her yıl milyonlarca dolarlık külfetten başka bir şey değil. Kim takar voleybolu filan yav. Kimse kendini kandırmasın biz spor kulübüyüz diye vs. Üstelik nerdeyse NBA takımları kadar bütçeye sahip FB, bizden kat ve kat fazla bütçeye sahip Vakıfbank, Eczacıbaşı vs ile yarışmamız imkansız.

gecen yaz sneijderin gidişini unutturacak ve en az sneijderin gelişi kadar heycanlandıracak tek futbolcu var.max meyer.lütfen alın şu adamı

Başkan olsam tüm amatör şubeleri kapatırım. Kulübe her yıl milyonlarca dolarlık külfetten başka bir şey değil. Kim takar voleybolu filan yav. Kimse kendini kandırmasın biz spor kulübüyüz diye vs. Üstelik nerdeyse NBA takımları kadar bütçeye sahip FB, bizden kat ve kat fazla bütçeye sahip Vakıfbank, Eczacıbaşı vs ile yarışmamız imkansız.
hepsi değilde bazıları kapatılabilir evet voleybol judo su sporları fln

Sezon boyunca kaç kere izlediniz arkadaşlar Trezeguet i ? En az 15 maç izlemişimdir ben bu adamı hiçbirindede “kötü” bir performansını görmedim hırslı genç önü açık bir oyuncu. İlk istediğimiz dönemde herkes gelsin diyodu iki DK maçında çöp ettiniz adamı, bizim oyuncumuz olsa 1m bonservise göndericek kıvama geldiniz. DK da “kötü” de oynamadı, siz ne bekliyordunuz onu anlayamadım ben.
Burası bir forum herkes fikirlerini belirtiyor hiç lafım yok ama çoğunuz bilgi sahibi olmadan fikir sahibisiniz.

eyüp yıldız manyak mı,şimdi de yollar ayrıldı diyo.neyse,kalırsa iyi kalmazsa başka iyi birini bulurlar insallah

Eyüp Yıldız: İlk gelen bilgi devam edeceği yönündeydi, ben de büyük bir heyecanla sizlerle paylaştım. Şimdi ise yolların ayrıldığı söyleniyor. Birazdan resmi sitede açıklama yapılacak.

Erken sevindik şimdi ayrılık haberi geldi. Neyse hayırlısı olsun artık. Güzel adamdı.

ahmed musa csk olayı yalan oldu o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt