Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim düşmanları yine 4.lüğe oynamamız için ortaya çıkıyor

Terim transfer'den felan anlamiyor, sieriz tm var rahat olun diye devam edin, adamin sokmadigi kazik kalmadi.

7 sampiyonlugu kaziktan mi sayiyorsun

Tükürdügünü yalama kardes Terim bu takimi sampiyon yapamaz dedin sampiyon yapti bu yüzden Ronaldo'yu da alsa sallayacaksin

Bombos futbolcu, kimse kusura bakmasin.

Hayatinda sadece super lig'e bakan adamlarin isticegi tarzdan futbolcudur, ve terim kazigi olmasi muhtemeldir.

hadi 2 milyon bonservis, 700.000bin maas ile gelse, gelsin oynasin dicez, 5.9mil bonservis 2mil maas etti sana 1ci seneden 7.9 mil avro zarar kotu performansda.
ndiaye bize nerden geldi bundesliga mi la liga mi hey allahim

Başkan arsenal ve chelsea ile yakın dostluğum var biraz sabredin demiş kimlerle uğraşıyorlar sizce ?

Fatih hoca maç kaybetsin de burada eleştireyim diye bekleyenler var,yedirmeyeceğiz...daha önce hata yaptık artık hocayı başımızın üstünde tutacağız

Fatih hoca maç kaybetsin de burada eleştireyim diye bekleyenler var,yedirmeyeceğiz...daha önce hata yaptık artık hocayı başımızın üstünde tutacağız
1200881_620x410.jpg

Fatih Terim'e laf eden arkadaş Galatasaray'ın şampiyon olmasını istemiyor

Trezeguet nasil bombos bir oyuncu komik olmayin, Turkiye'den alindigi icin taraftar soguk bakiyor, ha bir de basarili dunya kupasi gecirmedigi icin, oyle bir algi olusturdu ki sanki Misir'in butun oyunculari muthis oynadi bir tek Trezeguet kotuydu. Salah bile kotu bir dunya kupasi gecirdi.

Ligde kasimpasa gibi bir takimda 13 gol atti. 23 yasinda, Fatih hoca genc oyunculari parlatma konusunda basarili. Inter ve avrupa'dan baska takimlardan da teklif almis, yani takip edilen bir oyuncu, bizde 2 sezon iyi performans gostersin rahatlikla 10m+ satarsin.

Ha ben yonetimin yerinde olsaydim bu parayi orta sahaya gomerdim ama Fatih hoca ne yaptigini biliyordur. Rodrigues belki yolcudur.

Fatih terim gelmeseydi görürdüm ben şampiyonluğu NAH alırdık. Adam yıllar sonra CL sesini getiriyor stada, daha yapılmamış transferler üzerinden sallıyorsunuz gerçi yukarıda belirtildiği gibi Ronaldo'yu alsa yaşı fazla diye eleştireceksiniz

Herif yine gelip başlığın anasını .....miş resmen, afedersiniz. Terim de ne geçirmiş bazılarına...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt