Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Donk dan daha iyisini bulabilecek miyiz aldigi paraya diyip o transferi savunan arkadaslara gelsin yukaridaki Badji haberi.

Pardon Donk hem gerekirse stoper de oynayabiliyor hem de takimi taniyor.
en gıcık olduğum muhabbet iki bölgede oynayabiliyor ama ne kadar işte ve takımı tanıyor ligi biliyor bu sene başında sıfırdan kurulan takım şampiyon oldu ...

Cidden Badji olayi tokat gibi olmus.
Kac gündür bunu yazmaktan parmaklarim agridi.

Cavandanin satışından sonra Cengiz büyük başkan deniyordu

Şimdi tekrar Cengizin istifa etmesini mi istiyoruz @GSC

Badji iyi oyuncuda hazır Donk tutmuşken riske girmek istemedi heralde hoca

Bize de Comolli gibi 1 adam lazım, bunu daha önce de dedim. Transfer konusunda istikrarlı değiliz. 1 sezon doğru topçuları alıyoruz 3 sezon saçmalıyoruz

benimki hala profil fotosunda benim arabamda cekindigi selfiyi tasiyor
kafasinda da benim bere var
gördükce baktikca icim gidiyor ama ne yapacagimi bilmiyorum
yazsan ayri bir dert yazmasan ayri bir dert

GSC Ayrılık Nöbeti olarak revize edelim başlığı

Şimdide Eray ağlamaları başlamış.

Rahat bırakın la çocuğu. Sizde çalışsaymışsınız sizde olurdunuz yedek kaleci. Kazandığı para 400 bin Türk lirası.

Muslera baya seviyor Eray’ı. Eray’da takımı. Ruhsuz gibi oturup maçı izlemiyo. Gol sevinçlerinde hep var.

Linç yiyecem ama, ben kendisinin o kadar kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum ayrıca.

Bırakın abi bu saçma sapan mevkiler için stres yapmayı. Cenk Gönen’e iyi dediydimiz adam 1 milyon EURO alıyordu, rezil ötesi çıktı. Alt üstü yedek kaleci ya, Aykut Erçetin’i çağırsalar sesimi çıkarmam.

Yalniz Aykut Ercetin Eray dan yaklasik 10 bin kat daha iyi bir kaleciydi.

Saka gibi haha, Eray yine sozlesmeyi kapmis. Bu evlat sevgisinden nezaman vazgececeksin ey terim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt