Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eray kalitesiz bir kaleci 3. kaleci olacaksa biri altyapıdan gelsin daha iyi . Ndiaye 'ye bonservis vermezsek gelsin vereceksek onu almayalım başkasına saralım fikrindeyim . 3m poundda 3 milyon eurodan daha fazla yani biraz mantıklı düşünmek lazım . Şampiyonlar liginde oynıcz nereden bakarsan bak onlar para vermeli bize :D

Şimdide Eray ağlamaları başlamış.

Rahat bırakın la çocuğu. Sizde çalışsaymışsınız sizde olurdunuz yedek kaleci. Kazandığı para 400 bin Türk lirası.

Muslera baya seviyor Eray’ı. Eray’da takımı. Ruhsuz gibi oturup maçı izlemiyo. Gol sevinçlerinde hep var.

Linç yiyecem ama, ben kendisinin o kadar kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum ayrıca.

Bırakın abi bu saçma sapan mevkiler için stres yapmayı. Cenk Gönen’e iyi dediydimiz adam 1 milyon EURO alıyordu, rezil ötesi çıktı. Alt üstü yedek kaleci ya, Aykut Erçetin’i çağırsalar sesimi çıkarmam.
gol sevinçlerinde bulunsun muslera seviyo diye 400 bin tl verelim sabride gelsin 1 milyona üçlü çektirsin

eray cl listesi için mühim bir signing doğrusu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alti üstü Galatasarayin parasi.

@Kenan Bozkurt da yazmis
yerine adam alsan 1 milyon euro falan istiyor
cenk gonen ve sinan bolatta da gordugumuz uzre elde de patlayabiliyor
carasso gibi bi adam alamayacagimiza gore (yabanci oldugundan), bu hamleye bu kadar dellenmek anlamsiz
elle tutulur bir kaleci ismi yazildigini hatirlamiyorum nobette ayriyetten, bi serkan kirintili falan vardi o kadar

@Kenan Bozkurt da yazmis
yerine adam alsan 1 milyon euro falan istiyor
cenk gonen ve sinan bolatta da gordugumuz uzre elde de patlayabiliyor
carasso gibi bi adam alamayacagimiza gore (yabanci oldugundan), bu hamleye bu kadar dellenmek anlamsiz
elle tutulur bir kaleci ismi yazildigini hatirlamiyorum nobette ayriyetten, bi serkan kirintili falan vardi o kadar
Yerine kimse alinmasin daha iyi.
Cikar alt yapidan adami koy oraya.
Birsey vermemis adami tutup, alttan gelenlere hic ama hic firsat vermiyoruz.

Donk icin ayni laflar söylendi.
Badji örnegi karsimizda.
Tutar tutmaz, denemiyoruzki tutup tutmayacagini bilelim.

CL listesinde eksiğimiz yerli eksiğimiz var yeni kaleci alırsak Eray'dan daha pahalı olacağı da doğru ama Eray kaç senedir hak etmediği parayı aldı.250-500 bin tl arasına 1 yıllık uzatılması lazım uzatılırsa.

KİMİ İSTİYORSUN ARKADAŞIM YEDEK KALECİ OLARAK KİMİ.
erayı istemiyorum en azından konu kim olayı değil bu adam yetersizin teki senelerce yattı yattı para kazandı,kabul musleradan forma almasını beklemiyoruz ama eray gibi gevşekler oynayacağına altyapıdan genç kardeşimizin biri oynasın birilerine para kazandırcaksak yeni biri olsun

Bursaspor bile alt yapıdan iki tane yetenekli kaleci çıkarıyor . Biz de yıllardır tık yok

Bir sampiyonluk getirdi diye hatirliyorum.

Evet 2007/08 sezonunda son 10 hafta da mi ne banko oynamisti.

Eray'in 10 mac arka arkaya 90 dakika oynadigini bir hayal etsene, kac kisi kalpten giderdi.

5 gol yemis bu sürecte. 3 tanesi zaten o efsane 5-3 lük Sivas macindan

Edit: 10 degil 11 mac oynamis arka arkaya.

Eray Galatarasarayin kapisina bile gecemez, hayatimda okadar vasat igrenc kalitesiz tipsiz kaleci gormedim.

Şimdide Eray ağlamaları başlamış.

Rahat bırakın la çocuğu. Sizde çalışsaymışsınız sizde olurdunuz yedek kaleci. Kazandığı para 400 bin Türk lirası.

Muslera baya seviyor Eray’ı. Eray’da takımı. Ruhsuz gibi oturup maçı izlemiyo. Gol sevinçlerinde hep var.

Linç yiyecem ama, ben kendisinin o kadar kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum ayrıca.

Bırakın abi bu saçma sapan mevkiler için stres yapmayı. Cenk Gönen’e iyi dediydimiz adam 1 milyon EURO alıyordu, rezil ötesi çıktı. Alt üstü yedek kaleci ya, Aykut Erçetin’i çağırsalar sesimi çıkarmam.
guzel kafa. ferah ferah esiyor

Evet 2007/08 sezonunda son 10 hafta da mi ne banko oynamisti.

Eray'in 10 mac arka arkaya 90 dakika oynadigini bir hayal etsene, kac kisi kalpten giderdi.

5 gol yemis bu sürecte. 3 tanesi zaten o efsane 5-3 lük Sivas macindan

Edit: 10 degil 11 mac oynamis arka arkaya.
Evet bayaga iyi bir dönemiydi, hemen hemen o dönem oynadigi her maca etki etti diye kaldi akllimda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt