Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2018-19 Lefter Küçükandonyadis sezonu olacakmış

F5'e 4. yıldızı verirler bu sezon muht.
İlhan cavcav seZonunda gençlerin küme düşmesi gibi olmasın:)

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin tranaferde emeği geçip pay alanlara!

İlhan cavcav seZonunda gençlerin küme düşmesi gibi olmasın:)

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin tranaferde emeği geçip pay alanlara!

umarm öyle olur.

Cavcav iyi 1 Galatasaraylıydı. Kongre üyesi de olabilir sanırım.

Mekanı cennet olsun

Bu Sadık denen kazmayı bizim forumda isteyenler de vardı geçenlerde.

Nasıl bir tesadüfse bunların bir kısmı Fiko yu yere göğe sığdıramayan tiplerdi.

Ne güzel Beşiktaş alırsa bunu oooooh büyük başkan Fiko deme lütfuna sahip olacaklar.

sent via GSC

Ne güzel Beşiktaş alırsa bunu oooooh büyük başkan Fiko deme lütfuna sahip olacaklar.

sent via GSC

tam bjk topçusu hayırlı olsun

sadik-ciftpinar-malatyaspor-umuzu-sampiyon-ol-9628384_o.jpg

sent via GSC
Ahmet Çalık Gençlerbirliğinde oynarken bu elemandan çok daha iyi oynuyordu fakat bize geldiğinde geniş alanlarda ciddi şekilde yetersiz olduğu anlaşıldı. Bu eleman Beşiktaş'a giderse max 2-3 maç oynar sonrasında kiralık olarak Anadolu gezer

Ahmet Çalık Gençlerbirliğinde oynarken bu elemandan çok daha iyi oynuyordu fakat bize geldiğinde geniş alanlarda ciddi şekilde yetersiz olduğu anlaşıldı. Bu eleman Beşiktaş'a giderse max 2-3 maç oynar sonrasında kiralık olarak Anadolu gezer

Aynen. Güzel örnek, ben de yazmistim bunu gecenlerde.

Ahmet gelmeden ben de demistim, bu adam ancak kapanan takimlarda is yapar diye. Sadik keza ayni, sonra acik oynayan büyük takimlara gelince mal gibi ortada kaliyorlar.

Ahmet bizim icin net bir sekilde cok yetersiz bir adam, ama atiyorum simdi Malatya ya gitse Sadik ile yan yana oynasa burada cogu kisi "aaah Ahmet bu kadar iyimiymis" diye dert yanar.

Kapasite meselesi bu tamamen.

Scout ekibinin Manolas gibi hizli bir stoper bulmasi gerekiyor

Fransa 2.ligini taramak lazim veya kolombiya'yi

Aynen. Güzel örnek, ben de yazmistim bunu gecenlerde.

Ahmet gelmeden ben de demistim, bu adam ancak kapanan takimlarda is yapar diye. Sadik keza ayni, sonra acik oynayan büyük takimlara gelince mal gibi ortada kaliyorlar.

Ahmet bizim icin net bir sekilde cok yetersiz bir adam, ama atiyorum simdi Malatya ya gitse Sadik ile yan yana oynasa burada cogu kisi "aaah Ahmet bu kadar iyimiymis" diye dert yanar.

Kapasite meselesi bu tamamen.
Ahmet konusunda tek bir şeye üzülüyorum devre arası Malaga'ya kiralanacaktı fakat son anda transferi olmadı eğer ki olsaydı gelişimini veya eksiklerini görmek için çok iyi fırsat olacaktı. Şu an teknik olarak da bize uyan bir profil de değil pas oyunun sisteminde de ciddi eksikleri var tek bir yerde işe yarar o da deplasman da kapandığımız maçlarda ki bu da Fatih Terim'in hücum futboluna ters düşüyor. Umarım bu sene kiralık olarak hızlı ve tempolu oynanan bir lige kiralarız yaş olarak daha genç 1 sene ciddi gelişim göstermesi gerekiyor hem fiziken hem de teknik olarak gerçi pek umut yok ama umalım da başarılı olsun bir oyuncuyu daha kazanalım

Bu hafta iki transfer biter diye düşünüyorum yerli olarak Emre Akbaba yabancı olarak Trezeguet bakalım ne zaman açıklanacaklar

Bu hafta iki transfer biter diye düşünüyorum yerli olarak Emre Akbaba yabancı olarak Trezeguet bakalım ne zaman açıklanacaklar
Biz seneye şampiyonlar liginde oynayacağımız için, gözümde akbaba yetersiz geliyor. Trezeguet ise bana amrabat gibi geliyor bence katlı sağlayacaktır. Ama yinede kadro genişliği şart,bu her zaman bizim sorunumuz olmuştur

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiz da var, videoda belli oluyor, adamin dribblingleri muthis. Daha 23 yasinda, Kasimpasa gibi bir takimda 13 gol atti, Fatih hoca'nin elinde kendini cok daha iyi gelistirebilir. Inter ve avrupa'nin baska takimlarindan da teklif almis, yani takip edilen bir oyuncu. Bizde basarili olursa 2-3 sezon sonra Premier League'e gider.

Rodrigues 15m+ giderse kesinlikle alinmali, tabi yillik ucreti de makul olmali, 2m falan cok fazla.

Neresi teknik la bunun, hep sansa bala geciyor MK

Biz seneye şampiyonlar liginde oynayacağımız için, gözümde akbaba yetersiz geliyor. Trezeguet ise bana amrabat gibi geliyor bence katlı sağlayacaktır. Ama yinede kadro genişliği şart,bu her zaman bizim sorunumuz olmuştur

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Akbaba konusunda ümitsiz değilim çoğu maçını seyrettim hem şut hem hız hem dripling üzerinden adam eksiltme hem 2'li oyunları harika oynama gibi özellikleri var. İlk başlarda Deniz Türüç istiyordum ama ligin sonuna kadar kendini geliştiren adam Emre oldu açıkçası bizim oyun sistemine uyuyor. Solak oyuncuların sayısını da arttırmak lazım geçen sene solak oyuncumuz yoktu. Trezeguet konusunda 4-3-3 oynayıp bazı maçlarda merkezi Belhanda - Fernando - Feghouli yapıp ileriyi Trezeguet - Gomis - Garry R. yapabiliriz mesela iç saha oyunlarında çok ciddi etkili olabiliriz. Trezeguet gelmesi de Feghouli ve Garry alternatif olması açısından geleceğini sanmam tam tersi herkesin performansı daha da artış yapar bu işten biz karlı çıkarız. Bu sene CL'de Garry'ye piyasa yapma şansımız doğacak satılırsa yerine direk Trezeguet koyulur.

Modern Christoph colomb bulmamiz lazim mesela Aly Ferit mondragon gibi. Bu adamin Colombia vb ülkelerden topcu getirmesi lazim 4.5 dolarla ne alacaksin avrupadan artik

ub.msji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt