Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neymar, 2018 Dünya Kupası'nda çıktığı 4 maçta, toplam 13 dakika 50 saniyeyi yerde geçirdi. (Globo Esporte)

Moskova'daki bir hayvanat bahçesinde doğan kartala Igor Akinfeev'in ismi verildi.

DhWHoDlWAAE9i-d.jpg

DhWHnjZWsAAhAIA.jpg

:asd:;D:LOL::ROFLMAO:

Ünal Aysal: "Mustafa Cengiz, beni 1 yıl önce aramış ve başkan olursa basketbola destek vermemi istemişti. Ben de Basketbol A.Ş kurulursa diğer yatırımcılar gibi destek vereceğimi söyledim. Ne sponsorluk kelimesini telaffuz ettim ne de rakam taahhüdünde bulunmadım." (Fanatik)

Sponsor olacak bu yüzden Oktay Mahmudi ile yollar ayrıldı v.s deniyor bakalım sözünü tutacak mı yoksa yine laf cambazlığı mı yapacak?

Ya adam mecbur mu? Sanki bide tek.zengin olmuş gibi bir hava var, basketbol 10 milyon para gerek ise, kapıya kiliti vurun gitsin. Tek zarar eden bir branş dan ne beklicen, geliri ile gideri uçurum gibi

Ya adam mecbur mu? Sanki bide tek.zengin olmuş gibi bir hava var, basketbol 10 milyon para gerek ise, kapıya kiliti vurun gitsin. Tek zarar eden bir branş dan ne beklicen, geliri ile gideri uçurum gibi
Gerçekten NBA gibi bir klasman varken Avrupa basketbolunda hala ısrar etmemiz Çin - Katar 'ın futbolda ısrar etmesinden bir farkı yok

Evet. Söz verdiyse mecbur. Bizde söz senettir. Söz vermeseydi o zaman büyük başkanınız. Şimdi kıvırmasın boşuna.
Bizim bu heriften 3 kuruş beklentimiz yok zaten, ne bok olduğunu biliyoruz uzun zamandır.
Bazıları daha yeni anlıyor, bazıları ise hala büyük başkan çekiyor...

UEFA gelecek sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Kupa'da uzatmalara giden maçlar için takımlara 4. oyuncu değişikliği hakkı tanınacağını açıkladı.
Yıllar önce önermiştim bunu burda. Özellikle de Atletico Madrid-Real Madrid CL finalinde, uzatmalarda sakat sakat oynamak zorunda kalan Juanfran'dan sonra çok daha emin olmuştum böyle bir kuralın gelmesi gerektiğine.

Evet. Söz verdiyse mecbur. Bizde söz senettir. Söz vermeseydi o zaman büyük başkanınız. Şimdi kıvırmasın boşuna.
Bizim bu heriften 3 kuruş beklentimiz yok zaten, ne bok olduğunu biliyoruz uzun zamandır.
Bazıları daha yeni anlıyor, bazıları ise hala büyük başkan çekiyor...

Benim anlamadım Ha verdi, seneye de mi kapıyı çalcaz ve allah rızası için camiye para gerek dicez?
Basketbol para yakıyor bunu anlamak çok mu zor?

Ben begendim siyah formayi.

Acaba önünde niye sponsor yok, yeni bir sponsor mu bulduk yoksa.

Daily Mail’in haberine göre, Jack Wilshere ailevi sebeplerden ötürü İngiltere'den ayrılmama kararı aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt