Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes gider
Biz kaliriz
biz Gsarayliyiz

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ama benım amacım tok ticaretciyi oynayıp bjkdan tolgay artı bir miktar para koparmak
sende aynen böylemi düşünüyorsun karşim
linnes için mi?eger linnes gibi karakterli,çalışkan,çok yönlü bi futbolcu bulabilirsek neden olmasın?ancak öyle olurdu

aynı şeyden bahsediyoruz aslında bize kötü onlara iyi onu anlatmaya çalışıyorum zaten burak yanlış örnek tarzını karakterini beğenmezsin belki ama leblebi gibi gol atıyo adam tabiki isteyen olur,son olarakta donk konusunda ben hala aynı şeyi düşünüyorum bana görede çöp ama birilerine bakarsan şampiyonluğun büyük mimarlarından o fizikle biraz kondisyonla top çalmak zor bişey olmasa gerek yaptığı tek ekstra iş kasımpaşa maçındaki asistti buda benim fikrim...
metin bakirköylü hakli

Suan isler tam benim istedigim gibi gidiyor diyebilirim.

Transferde henüz beklenen adimlari atamadik belki ama Donk'un ücretine yaptigimiz zam disinda bir falso yok. Transferleri yavas yavas hallederiz. Transfermarkt'ta bile "bildigim kadariyla Galatasaray'in cok büyük bir bonservis ödeme gücü yok" gibisinden yorumlar okudum ve bunu yazanlar sadece Türkler degil. Galatasaray'da para bol diye tüm menajerler kazik sözlesmeleri getiriyordu önümüze, artik piyasada bunu herkes biliyor.

Eray'la sözlesme imzalanirsa fikrim elbette degisir ama Savas Corlu böyle bir sey gündemde yok demis, Fotomac yazarina güvenmem ama kendinden emin konustu. En azindan bu konuda tutturur herhalde.

FFP mali yönden bizi düzlüge cikarabilecek bir sey, öyle gidip uyduruk oyunculara büyük paralar veremezler. Taraftarin gücünü herkes gördü artik. Dursun'u bile paketlediysek herkesi paketleriz. Artik taraftar kongreye hakim, gerci ben Mustafa Cengiz'e güveniyorum. Fatih Terim varsa yamuk olmaz artik. Dursun'a ilk günden itibaren güvenmiyordum zaten.

Eldeki cöpleri bir an önce satmamiz gerektigini biliyorlardir umarim, Carole gibi 3-5 lira bonservis getirecek oyuncu adedi cok da az degil. Besiktas'in yaptigi gibi degil, takimin yas ortalamasini düsürerek FFP kiskacindan mali disiplin ve kaliteli bir kadro ile cikabiliriz. Gidip 34lük Vagner Love gibi oyunculara para dökersek 3-5 sene turnuvalara katilmayalim zaten.

Guney Guvenc'i istiyen Galatasarayli olamaz.

Galatasaray 1 - 0 Genclerbirligi gol 63 Sneijder, kaleci guya elini cekti.

kahpe Guney cikti kalede eline ceken kaleci olmicak diye aciklama yapti, sonra sneijder onun fisini cekti.

Serefsizleri camia'miza layik gormeyin lutfen.

linnes için mi?eger linnes gibi karakterli,çalışkan,çok yönlü bi futbolcu bulabilirsek neden olmasın?ancak öyle olurdu
tabıkı lınnes ıcın lınnes gıbı kral bi futbolcuyu bjklı bı eziğe karsılık bedavayamı vericez reys.
duymamıs olıyım lutfen

Suan isler tam benim istedigim gibi gidiyor diyebilirim.

Transferde henüz beklenen adimlari atamadik belki ama Donk'un ücretine yaptigimiz zam disinda bir falso yok. Transferleri yavas yavas hallederiz. Transfermarkt'ta bile "bildigim kadariyla Galatasaray'in cok büyük bir bonservis ödeme gücü yok" gibisinden yorumlar okudum ve bunu yazanlar sadece Türkler degil. Galatasaray'da para bol diye tüm menajerler kazik sözlesmeleri getiriyordu önümüze, artik piyasada bunu herkes biliyor.

Eray'la sözlesme imzalanirsa fikrim elbette degisir ama Savas Corlu böyle bir sey gündemde yok demis, Fotomac yazarina güvenmem ama kendinden emin konustu. En azindan bu konuda tutturur herhalde.

FFP mali yönden bizi düzlüge cikarabilecek bir sey, öyle gidip uyduruk oyunculara büyük paralar veremezler. Taraftarin gücünü herkes gördü artik. Dursun'u bile paketlediysek herkesi paketleriz. Artik taraftar kongreye hakim, gerci ben Mustafa Cengiz'e güveniyorum. Fatih Terim varsa yamuk olmaz artik. Dursun'a ilk günden itibaren güvenmiyordum zaten.

Eldeki cöpleri bir an önce satmamiz gerektigini biliyorlardir umarim, Carole gibi 3-5 lira bonservis getirecek oyuncu adedi cok da az degil. Besiktas'in yaptigi gibi degil, takimin yas ortalamasini düsürerek FFP kiskacindan mali disiplin ve kaliteli bir kadro ile cikabiliriz. Gidip 34lük Vagner Love gibi oyunculara para dökersek 3-5 sene turnuvalara katilmayalim zaten.
defansa miranda geliyor mu murhancim

O degilde

Ali Koc 1 senedir calisma yapiyormus scoutlarla, ortada sadece Mina, Vilsehir, Morelos var.

Ya medyadan cok guzel sakliyor yada atiyor.

hangisi?

Şunu anlamıyorum.
Bu Nike firmasının tasarımcılarının kabiliyeti sosyal medyada 40k takipçisi olan photoshop forma tasarımcılarınki kadar yok.
Bu durumu bir kisi anlatsın bana.
Her sene daha kötüye gider mi bie tasarım?
Efsane bir forma yapsalar inanılmaz satar.
Hakkaten çok aptalca bir durum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şunu anlamıyorum.
Bu Nike firmasının tasarımcılarının kabiliyeti sosyal medyada 40k takipçisi olan photoshop forma tasarımcılarınki kadar yok.
Bu durumu bir kisi anlatsın bana.
Her sene daha kötüye gider mi bie tasarım?
Efsane bir forma yapsalar inanılmaz satar.
Hakkaten çok aptalca bir durum.

bu senekı formalar özellikle parçalı iyi gibi reyis.
birde her takıma en özel formayı yapsalar seri üretimde tıkanma yaşanmaz mı? hani bu bahane olarak görmüyorum ama adamlarında böyle bi düşüncesi olsa gerek

defansa miranda geliyor mu murhancim
Biraz usturuplu sallasalar iyi olur. Brezilya Milli Takimi'nin stoperini bize yedirirler mi bilmem ama zor transfer. En kötü Cin pazarinda bizde kazanacagindan fazlasini kazanir. Bir de bonservis olarak 3 milyonun üstüne cikamayiz. Ayrica Miranda garanti olarak 3 milyon euro net para aliyor.

Eldeki malzemeye göre Skriniar-de Vrij ilk 11 oynayacak. Suan Miranda, Ranocchia ve Bastoni diye genc bir cocukla 5 stoperleri var. Bastoni'yi 8 milyona almislar ve uzun vadede düsünüyorlar. Gercekci olursak Ranocchia veya Miranda'yi satarlar. 5 stoper fazla cünki. Ikisinin de sözlesmesi sezon sonunda bitecek. Bedava gitmelerini istemezler. Ranocchia da 2.4 milyon euro aliyor ama Italya'da bu paralari ona verebilecek bir kulüp yok. Lazio bile 2.5 milyon maksimum ödüyor en kaliteli oyuncusuna.

Guney Guvenc'i istiyen Galatasarayli olamaz.

Galatasaray 1 - 0 Genclerbirligi gol 63 Sneijder, kaleci guya elini cekti.

kahpe Guney cikti kalede eline ceken kaleci olmicak diye aciklama yapti, sonra sneijder onun fisini cekti.

Serefsizleri camia'miza layik gormeyin lutfen.

Önce Serkan Kirintili denen pis Fenerli sikeci herif simdi de bu.

Anlamiyorum bizim taraftari bazen gercekten. Simdi cikar "var mi baska yerli kaleci" derler. Alma abi zaten topu topuna 3-4 mac oynayacak. Ismail Cipe mi neyse ismi o oynasin.

Bence Emre Akbaba'yı almak icin takas falan teklif etmeyelim.
Hele hele Tolga'yı hiç önermeyelim.
Adamlar 3 milyon euro kazanirkan 2 milyon euro zarar niye etsin?
Ustelik 3 sene kontrat yapsa daha zarar...
Abovvvv..

Bu Tolga Ciğerci işi ne olacak gitmezse kadroya illa dönecek teklif vardır umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt