Suan isler tam benim istedigim gibi gidiyor diyebilirim.
Transferde henüz beklenen adimlari atamadik belki ama Donk'un ücretine yaptigimiz zam disinda bir falso yok. Transferleri yavas yavas hallederiz. Transfermarkt'ta bile "bildigim kadariyla Galatasaray'in cok büyük bir bonservis ödeme gücü yok" gibisinden yorumlar okudum ve bunu yazanlar sadece Türkler degil. Galatasaray'da para bol diye tüm menajerler kazik sözlesmeleri getiriyordu önümüze, artik piyasada bunu herkes biliyor.
Eray'la sözlesme imzalanirsa fikrim elbette degisir ama Savas Corlu böyle bir sey gündemde yok demis, Fotomac yazarina güvenmem ama kendinden emin konustu. En azindan bu konuda tutturur herhalde.
FFP mali yönden bizi düzlüge cikarabilecek bir sey, öyle gidip uyduruk oyunculara büyük paralar veremezler. Taraftarin gücünü herkes gördü artik. Dursun'u bile paketlediysek herkesi paketleriz. Artik taraftar kongreye hakim, gerci ben Mustafa Cengiz'e güveniyorum. Fatih Terim varsa yamuk olmaz artik. Dursun'a ilk günden itibaren güvenmiyordum zaten.
Eldeki cöpleri bir an önce satmamiz gerektigini biliyorlardir umarim, Carole gibi 3-5 lira bonservis getirecek oyuncu adedi cok da az degil. Besiktas'in yaptigi gibi degil, takimin yas ortalamasini düsürerek FFP kiskacindan mali disiplin ve kaliteli bir kadro ile cikabiliriz. Gidip 34lük Vagner Love gibi oyunculara para dökersek 3-5 sene turnuvalara katilmayalim zaten.