Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erayın gidisi mantıklı geliyor cünkü anlassak acıklamamak icin bi sebep yok son bi idman yaptırtmış olabilir hoca

Cem uzan'in dönüs tarihini aciklamak isterdim lakin gelecegi göremiyorum

Vay be Levent "Sen kimsin??" Nazifoglu o zamanlarda mi piyasada varmis.

Cem Uzan'i severdim ama bunu ögrendikten sonra düsüncelerimi revize etmem lazim.

Vay be Levent "Sen kimsin??" Nazifoglu o zamanlarda mi piyasada varmis.

Cem Uzan'i severdim ama bunu ögrendikten sonra düsüncelerimi revize etmem lazim.
belki ateş ünal erzen demiştir,listeye girsin diye.cem başkanın günahını almayalım

cem uzan = vizyonsuzluk

Cem uzan gibi ''adam''lara pabuç bırakmaz Galatasaray camiası. Galatasaray ismi üzerinden kişisel show peşinde her zaman olduğu gibi. ne jardelin parasını verdi. reklamı da geri çekti. ekonomik kirize girdik o herif yüzünden. Galatasaray başkanının evine haciz gönderecek kadar düştü...

Uzan'dan Cansun'a haciz
26/07/2001 02:00
A+ A-
Galatasaray'da kongreyle başlayan savaş devam ediyor.

• Galatasaray'da kongreyle başlayan savaş devam ediyor. Cem Uzan, başkan Mehmet Cansun'u icraya verdi. Seçim sonrasında forma reklamını geriye çektiğini açıklayan Uzan, Galatasaray'ın verdiği ve Cansun'un şahsi kefaleti bulunan 5 milyon dolarlık senedi işleme koydu. Sarıyer Adliyesi'nden gelen 2 icra memuru ile bir avukat, saat 16:30'da Cansun'un İstinye sırtlarındaki evine geldi ve polis eşliğinde haciz işlemini başlattı. 2 adet oturma odası takımı, 6 kişilik yemek odası takımı, 1 adet dev ekran televizyon, 3 adet 37 ekran televizyon, 1 adet 67 ekran televizyon, 2 adet çamaşır makinası ve iki faks, iki kamyonla götürüldü. Eşyalar yeddiemine teslim edildi.
  • Başkan Cansun hiçbir tebligat yapılmadan haciz geldiğini söyleyerek, "Galatasaray camiası ve Türk spor kamuoyu böyle bir vesileyle insanların gerçek yüzlerini daha iyi tanıdı. Olayı insanların vicdanına bırakıyorum. Bazı kişilerin gerçek yüzlerini göstermek için Allah bundan daha iyi fırsat yaratamazdı herhalde" diye konuştu.
  • Eksikliklerden ötürü Ali Sami Yen Stadı'na geçici izin veren UEFA, maç sırasında daha önce belirlenen kurallara uyulup uyulmadığını sıkı şekilde kontrol etti. Hoparlörlerden sık sık merdivenlerin boşaltılması ve ayakta durulmaması uyarıları yapılmasına karşın, kapalı tribünde sorunlar yaşandı. Düzenin sağlanması için çok sayıda emniyet görevlisi çalıştı.
  • Maça ilgi çok düşüktü. Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı. Kaleci Mondragon yedek kulübesinde otururken, kale genç Kerem'e emanet edildi. Sarı-Kırmızılılar'da geçen yılki kadrodan farklı olarak ilk onbirde sadece Ümit Karan yer aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt