Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.837
- 11.956
- 1.163
Erayın gidisi mantıklı geliyor cünkü anlassak acıklamamak icin bi sebep yok son bi idman yaptırtmış olabilir hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İMPARATOR LEVENT NAZİFOĞLUosinga bulamadım @Osman SEDEN ateş ünal erzenin listesini...kimler vardıki?cem uzan vardı başka?
hımm
aynen katılıyorum karşim.
belki ateş ünal erzen demiştir,listeye girsin diye.cem başkanın günahını almayalımVay be Levent "Sen kimsin??" Nazifoglu o zamanlarda mi piyasada varmis.
Cem Uzan'i severdim ama bunu ögrendikten sonra düsüncelerimi revize etmem lazim.
Sumudica kesin olarak Akhisar'da diye canlı yayın yapıp aynı sırada Sumudica Arap takımıyla sözleşme imzaliyordu.Aspor ve şu sakallı tombik tam palavracılar...Serkan Kırıntılı ile el sıkışmıştık hani
Ekli dosyayı görüntüle 24633
dönüyo mu ne
Cem Uzan Star TV'yi geri alacak iddiası star tvyi geri alıyomuş abi şahenktenYok ya 2018-2019 da falan gelecem diyor kendince
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İçinden 1 değil 3 ses çıkmış renktaş. Bakalım tutacak mı?İçimden bir ses 3.5 milyon Euro+ takas ve 1 milyon euro şampiyonluk bonusu ile Emre Akbaba'yı alcaz diyor.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi