Erol S. Aydinli
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2015
- 3.462
- 1.451
- 913
Sukru, Sinan Gumus u scoutlar mi buldu bilmiyorum ama bu adam uzun yillardir calisiyor bu kulupte, birtek Sinan ciktiysa yaziklar olsun.Sinan Gümüş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sukru, Sinan Gumus u scoutlar mi buldu bilmiyorum ama bu adam uzun yillardir calisiyor bu kulupte, birtek Sinan ciktiysa yaziklar olsun.Sinan Gümüş?
Sukru, Sinan Gumus u scoutlar mi buldu bilmiyorum ama bu adam uzun yillardir calisiyor bu kulupte, birtek Sinan ciktiysa yaziklar olsun.
hayat buna guzel lanİnş doğrudur
Galatasaray'da antrenmana katılması tepkilere yol açan Eray İşcan'ın henüz bir kulüple anlaşamadığı için Fatih Terim'in oyuncuya idman izni verdiği ortaya çıktı
TS'de oynarken bile sıkıntılıydı, kulüp binasında çırıl çıplak dolaştığı söyleniyordu. Asıl mallık sözleşmesinin fes edilmesi düşünülen adam için TS'a 1.8 milyon euro vermekti.Cavanda bence kötü topçu değildi. Hatta TS'den geldiğinde ben ciddi ciddi baya umutluydum. Kafa olarak sorunluydu işte ve faydalanamadık. Ama S. Liege faydalanmış ki 2.4M ödemeyi göze aldı. Ki Belçika takımları için az para değil.
İş yine dönüyor dolaşıyor yıllık ücretlere geliyor. Yine gördük ki yıllık ücretlerini abartmadığın sürece bütün oyuncularını bir şekilde elden çıkarabiliyorsun.

wilshere, westham'a imza atiyormus, toplu kus ölümlerine hazır olun
olur olur, Uefa ile yapılan anlaşmadan haberin yok mu, yok öyle 3 ona 5 ona. sattigin kadar alabiliyorsun.bişey olmaz ya parayı basıp james r. ve mina'yı alırlar. Malum ali koç 150 milyon euro pardon dolar yok ya tl ile gelmişti.
olur olur, Uefa ile yapılan anlaşmadan haberin yok mu, yok öyle 3 ona 5 ona. sattigin kadar alabiliyorsun.
Ali Koç Griezmann'ı falan almıyor muydu yav.
sent via GSC
Olabilir.ronaldo'yu alacak galiba şimdi ayrılıyor ya madrid'den
pardon renktas :rose:ironiyi anlamamışsın renktaşım.