Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavanda bence kötü topçu değildi. Hatta TS'den geldiğinde ben ciddi ciddi baya umutluydum. Kafa olarak sorunluydu işte ve faydalanamadık. Ama S. Liege faydalanmış ki 2.4M ödemeyi göze aldı. Ki Belçika takımları için az para değil.

İş yine dönüyor dolaşıyor yıllık ücretlere geliyor. Yine gördük ki yıllık ücretlerini abartmadığın sürece bütün oyuncularını bir şekilde elden çıkarabiliyorsun.
TS'de oynarken bile sıkıntılıydı, kulüp binasında çırıl çıplak dolaştığı söyleniyordu. Asıl mallık sözleşmesinin fes edilmesi düşünülen adam için TS'a 1.8 milyon euro vermekti.

o bu değil de ne fikonun bejekesi nede koçun febesi açıkçası ne de biz transfer yapamıyoruz halen.Gerçekten başta En büyük Galatasarayım ve diğer kız kardeşler bejekede febede mali açıdan sıçmış durumda kesin

Maicon'u 6-7m'ye satıp Denayer'i ve Chelsea ya da Arsenal'den bir stoper kirala tarzı bir düşünce olabilir(Zouma,Omeruo,Bielik,Mavropanos vb.)

Ali Koç Griezmann'ı falan almıyor muydu yav.

sent via GSC

Son 7-8 maçtaki 21 kişilik kadrolarımızı inceledim kadroya alınmış gençler bunlar ;
Batuhan Şen
Boran Güngör
Ozan Kabak
Celil Yüksel
Gökay Güney

Bunlar dışında adam beklemeyin kadroya

Önder Özen: “Wilshere, çevresinin baskısıyla Premier Lig’de kalmak üzere... Fenerbahçe’nin önerdiği bütçeden daha düşük bir maaşa West Ham’ı kabul edebilir.”

hadi lan ordan çevre baskısı diyor ahah aptal mı lan adam sizin boktan kulübünüze gelsin ahahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt