Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskan guzel aciklamalar yapmis niye herkes zırlıyor anlamadım.su an bonservis verip bi futbolcu alsak bile takımdan birini satana kadar lisansı çıkmaz.ahmed musa ndiaye hep kiralık olarak düşünülen yazılan isimler

Kiralık ve borservissiz futbolcular kovalayacağız demişler ne bekliyosunuz ki anlamadim

Denayer gitti ayrıca Maicon'a FT ısınamadı onun için acil 1 STOPER ve
Tolga kafa olarak bitirilmiş FT ile yıldızı barışmadı Donk-Fernando-Selçuk-Belhanda dışı oyuncu kalmayacak 1 ORTA SAHA
Bir de FT ileriye 2. bir alternatif arıyor Eray ile olmayacağını düşünüyor.Özellikle sıkışan maçlarda 1 FORVET veya FORVET ARKASI transfer lazım.

Kiralik ortasaha kiralik forvet ve iyi bi stoper yeterli. Gurbetçi genclere de yonelmeliyiz

Badou Ndiaye - Diego Reyes - Ahmed Musayı bitirelim işte yedek kaleci içinde Altyapı bebeleri kullanılsın aptal saptal para harcayamayacağımızı anladım

Muslera - Boran Güngör
Maicon - Serdar - Reyes - Ozan Kabak
Mariano - Nagatomo - Linnes
Fernando - Ndiaye - Belhanda - Donk - Selcuk
Feghouli - Rodrigues - Sinan - Muğdat
Gomis - Ahmed Musa - Eren

21 kişilik mis gibi kadro , Reyes beles Ndiaye-Musa kiralık , Tolga-Carole-Ahmet out

Transfer yok Muslera gol yedi gecmis olsun

TFF, Spor Toto Süper Lig maçlarında Video Yardımcı Hakem sisteminin kullanılacağını açıkladı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera - Boran Güngör
Maicon - Serdar - Reyes - Ozan Kabak
Mariano - Nagatomo - Linnes
Fernando - Ndiaye - Belhanda - Donk - Selcuk
Feghouli - Rodrigues - Sinan - Muğdat
Gomis - Ahmed Musa - Eren

21 kişilik mis gibi kadro , Reyes beles Ndiaye-Musa kiralık , Tolga-Carole-Ahmet out
reyesi 3-4 dakikalık videoda izledim terim istemez bence istememelide aşırı topla oynuyo savunmada çalım atmaya uğraşıyo saçma şekilde bize yaramaz, maicon reyesten daha iyi bence gelecek isim daha farklı biri olmalı ayrıca ndiaye,musa ikilisi bu toplantıdan sonra gelmez diyorum yüksek maaş vermeye niyetimiz yok belliki oda iyi bişey aslında...

Neyse gercekte kimlerin transfer sevdalısı olduğunu da gördük sanırım.takimin ihtiyaçları görülsün yeter.kiralik ve bonservisi elinde futbolcular en dogrusu

3+ milyon maas isteyen topcular olmaz artik

keske baskan "genc futbolculara yönelecegiz" gibi aciklama yapsaydi

reyesi 3-4 dakikalık videoda izledim terim istemez bence istememelide aşırı topla oynuyo savunmada çalım atmaya uğraşıyo saçma şekilde bize yaramaz, maicon reyesten daha iyi bence gelecek isim daha farklı biri olmalı ayrıca ndiaye,musa ikilisi bu toplantıdan sonra gelmez diyorum yüksek maaş vermeye niyetimiz yok belliki oda iyi bişey aslında...
Reyes bizde sırıtmayacak bi oyuncu izlenimi yarattı bende bedava olması önemli bir avantaj olduğu için tercih edilebilir, Yoksa bende daha iyi stoperler yazabilirim oraya Ndiaye ve Ahmed Musa ise alabileceğimiz adamlar zaten kiralık alacağın oyuncular zaten ağırlıklı olarak yüksek maaşlı düşünülmeyen oyuncular olacak.

tam tersi hoca reyes i izler 3-4 dakikalık videoları izlersen Levent nazifoğlu Mehmet özbek gibi cavandayı takıma kazandırırsın. Bu adam topla çıkışları çok iyi ve savunmayı önde kuracağımız için ayağı sağlam biri. Maicon saatli bomba gelen ilk teklifte satılacaktır.

Sattığın kadar al cezası var. O zaman trezeget olayı imkansız gerekte yok zaten. Ndiaye kiralık, stoper kiralık birde ahmedmusa kiralık yeter işte. Kiralıklar içinde kulübe verilecek para bonservis gibi sayılıyorsa tabi bu durımda kulüplerin istediği parayıda veremeyiz. Transfer işi ağustos sonuna kalır heralde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt