Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet - Akbaba - Ahmed Musa isimlerini onaylamıs Abdürrahim yeni gördüm
trezeguet imkansız yalanlamadı bu üç ismi doğru fakat kiralık yada takas dedi kasımpaşa yanaşmaz alanya takas formülü olabilir ahmed musa zaten kiralık ama maaş vs sorun olurmu bilmiyorum,konuşmadan çıkan trezegueti unutun emre ve musa duruma göre olabilir...

gary gitmediği sürece trezeguet gelmemeli zaten.nereye geliyo trezeguet?fit hale gelecek bi feghouli ve rodrigues varken trezeguet çok gereksiz olur.ahmed musa ise kesinlikle kiralanmalı.

ndiaye ise gelirse 2,5 milyonun altında almaz.net 2,5 milyon alır ndiaye.

ha illa bi kanat isteniyosa transfer döneminin sonuna kadar emre mor beklenebilir,belki kiralarlar.basaksehirden kerim frei da iyi olur

kaçıran varsa izleyebilir mantıklı bulduğum sözleride var mantıksız bulduğumda takım fatih hocanın idmanını yemedi kampta hoca süper işler yapacak gibi napcakki elindeki futbolcu kalitesine ve alternatifine bağlı gomis sakatlansaydı nolurdu düşünmek istemiyorum transfer şart o yüzden bu tarz konuşmalar yanlış hoca avantajımız var oynatacağı oyuna vs güveniyoruz orası ayrı transfer ayrı

Son günlere doğru Ndiaye ve Denayeri kiralayıp kapatırız gibi bu dönemi belki uygunundan bir yerli kalecide bulursak olabilir , Forveti falan geçmiş durumdayım söylemler çok net , Musa süper olurdu ama beklemiyorum artık

danilo pantiç veya kiralık ndiaye
kiralık ahmed musa
kiralık stoper
kerim frei

süper olur

Başkan’ın açıklamaları moralimi çok bozdu . Abdürrahim Albayrak da aklınca gaz verdi . Oynayacağın yer şampiyonlar ligi efendi . Adam gibi takım kurmazsan rezil olur dönersin

Kadro o kadar kötü degil.

Elinde Muslera, Mariano, Nagatomo, Fernando, Garry, Feghouli, Gomis gibi kaliteli yabancilar var. Yaninda Serdar, Maicon gibi oyuncular var.

Merak etme. Zaten Sampiyonlar Ligini kazanmayacaksin.

Bu arada sunuda söylim. En önemlisi Takim olmak. Bunuda Fatih Terim ve Albayrak basaracak insallah.
Dünya Kupasindada görüyorsun, dandik Rusya Ispanyayi eleyebiliyor. Almanyanin o kadar iyi kadrosu olmasina ragmen eleniyor.

Takim olursan, herkesi bir sekilde yenebilirsin.

Sorun sadece yedeklerimizde ve 2-3 ilk 11 oyuncusunda.

danilo pantiç veya kiralık ndiaye
kiralık ahmed musa
kiralık stoper
kerim frei

süper olur
Ndiaye bitti gardaş

-Badou Ndiaye'nin geri dönüş ihtimaliyle ilgili soruya da yanıt veren Mustafa Cengiz "Şimdi Ndiaye, 390 bin avroya Osmanlıspor'da oynuyordu. Biz 2.750 bedel biçtik. Şu an 3.5 milyon Euro civarında alıyor. Biz bu parayı ödeyemeyiz, nokta!" dedi.

Ndiaye bitti gardaş

-Badou Ndiaye'nin geri dönüş ihtimaliyle ilgili soruya da yanıt veren Mustafa Cengiz "Şimdi Ndiaye, 390 bin avroya Osmanlıspor'da oynuyordu. Biz 2.750 bedel biçtik. Şu an 3.5 milyon Euro civarında alıyor. Biz bu parayı ödeyemeyiz, nokta!" dedi.
nagatamo 2 alıyor.ndiaye bu şartlarda 2-2,5 alır net.fedakarlık yapar herhalde.gelir diye düşünüyorum

gary gitmediği sürece trezeguet gelmemeli zaten.nereye geliyo trezeguet?fit hale gelecek bi feghouli ve rodrigues varken trezeguet çok gereksiz olur.ahmed musa ise kesinlikle kiralanmalı.

ndiaye ise gelirse 2,5 milyonun altında almaz.net 2,5 milyon alır ndiaye.

ha illa bi kanat isteniyosa transfer döneminin sonuna kadar emre mor beklenebilir,belki kiralarlar.basaksehirden kerim frei da iyi olur
aynen kanat için yerli isimler düşünülmeli emre mor ve kerim frei en mantıklıları garry zaten iyi feghouliye bu sene bende güveniyorum,başkanın ndiaye için sözleri ''osmanlıda 390 bin euro alıyodu biz 2.750 bedel biçtik şimdi ise 3.500 alıyo biz bu parayı ödeyemeyiz nokta '' teklif yaptık çekildik heralde ndiaye paragöz olduğu için transferi zor gibi...

Badou isi bence taktik ilgilendiğimizi zaten baskan bu söylemiyle doğrulamıs , Demek ki biraz fazla maas istiyor onu düsür seni alalım diyoruz iste acık acık

ndiaye şart değil.ndong muydu neydi kiralanabilir ama danilo pantic süper olur.sözleşmesi 2019da bitiyo chelsea ile ,az paraya alabiliriz.

kale için hakan canbazoglu mu gökhan değirmenci mi

Son günlere doğru Ndiaye ve Denayeri kiralayıp kapatırız gibi bu dönemi belki uygunundan bir yerli kalecide bulursak olabilir , Forveti falan geçmiş durumdayım söylemler çok net , Musa süper olurdu ama beklemiyorum artık
forvet çok önemli şampiyonlar ligide var gomise nasıl güvencez adam bu kadar yükü kaldıramaz o yüzden forvet şart ...
ikisi de çok yararlı olur
ben pantici beğenmedim pek bilmiyorum...

Muslera

Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo

Fernando

Feghouli - Belhanda - Transfer - Garry

Gomis

- Orta saha
- Stoper
- Forvet

Bu 3 transfer sart. 3 oyuncu kiralamak zor olmamali. Buyuk takimlarda dusunulmeyen oyunculara baksinlar. Orta saha icin Chelsea'den Pasalic veya Boga olabilir.

forvet çok önemli şampiyonlar ligide var gomise nasıl güvencez adam bu kadar yükü kaldıramaz o yüzden forvet şart ...

ben pantici beğenmedim pek bilmiyorum...
pantic videolardan bile muazzam duruyor.çok klas golleri var tam bi 8 numara..syzmanski keşke olsa.ahmed musa kesinlikle şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt