Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forvet çok önemli şampiyonlar ligide var gomise nasıl güvencez adam bu kadar yükü kaldıramaz o yüzden forvet şart ...

ben pantici beğenmedim pek bilmiyorum...
Sanmıyorum açıkçası stoper ve orta saha çok daha öncelikli , Gomis - Eren yeri gelince Sinan ile idare edilir yapacak bişey yok daha bugüne kadar Ahmed Musaaaaaaaa yazan bendim ama başkanın açıklamalarla beklentiyi minimize etmiş durumdayım

Sanmıyorum açıkçası stoper ve orta saha çok daha öncelikli , Gomis - Eren yeri gelince Sinan ile idare edilir yapacak bişey yok daha bugüne kadar Ahmed Musaaaaaaaa yazan bendim ama başkanın açıklamalarla beklentiyi minimize etmiş durumdayım
bence forvet transferi çok önemli eren ve sinana güvenmek hata olur ahmed musa olmaz başka biri olur ama mutlak transfer yapılması gereken bölgelerden biri stoper-8 numara-forvet zor değil 3 futbolcu kiralamak..

WGhuh9x.png

Abdurrahim Albayram'ın, Osman Tarık ile ilgili son açıklaması iyi oldu, inşallah sonuç çıkar.

Aga Allah bize yardım etsin. Para yok anlaşılan , beklenti çok büyümesin. Donk denayer tarzında transferler olur , yine avrupada 4lük olur döneriz

Zaten bu yıl olacağı bu. UEFA'nın kısıtlamaları "Seni alırım Şampiyonlar Ligi'ne ama 5 yer dönersin evine" anlamına geliyor. Siz de artık biraz realist olun lütfen. Sadece biz değil kimse adam gibi transfer yapamayacak. Siz bakmayın kuşların Bas Dost veya Wilshere demesine. Onlar da alamaz iyi oyuncu. Çünkü UEFA buna izin vermiyor hiçbir şekilde. He gidip birisini 10 milyona satarsan alırsın tabii fakat alacağın oyuncu da üst düzey bir oyuncu olmayacak. Drogbalı Sneijderli kadrolar eskide kaldı. Bizim gitmemiz gereken yol Garry Rodrigues yolu olmalı. 3.5'a oyuncu alıp onu parlatmalıyız. Ama taraftar buna izin verir mi bilmiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş gibi şanslı bir grup çekmezsen 10 yıl gruptan çıkamazsın maalesef.

1)Bonservissiz oyunculara yönelip sonra ki senelerde de satmalıyız onları
2)Kiralık genç yada satış potansiyeli olabilecek oyuncuları opsiyon ile kiralayıp daha sonra onlardan kâr etmeliyiz
zor şeyler değil, ha aptal gibi dünyada sadece 5 futbolcu varmış gibi devam edersek işimiz zor

fm mantığı değil şuan yapmamız gereken serbest futbolcular ve kiralık futbolcular şansımızı deneyip görüşmeliyiz o mantıkta bakarsan sneijderde gelmezdi,ndiaye 3 milyonun üstünde para istiyo belliki başkanın konuşmasından çıkan bu gerekirse 4 ver yıllık meyere şansını dene diyorum para kazandırır ama ndiaye 1 yıl oynar parasını alır gider bundan bahsediyorum sadece isimlere çok takılma...

Ya Sneijder 7.5 milyon bonservis 4.5 milyon yıllıkla geldi. Max Meyer'e ver o da gelir bu paraları. Veya Wilshere'e. Ama artık kimseye 4.5 milyon yıllık falan veremeyiz.

Başkanın lafı eveleyip gevelemeden dosdoğru söylemesini seviyorum. İnşallah ekonomik sıkıntıları da çözer de uzun yıllar devam eder.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başkan’ın açıklamaları moralimi çok bozdu . Abdürrahim Albayrak da aklınca gaz verdi . Oynayacağın yer şampiyonlar ligi efendi . Adam gibi takım kurmazsan rezil olur dönersin

Sen gerçekten gruptan falan çıkabileceğimizi mi zannediyorsun ki renktaş? :D Bizim gibi ülkelerin artık Beşiktaş balı olmadıkça Avrupa'da şansı yok. 5 büyük ligde pasta o kadar büyüdü ki anlatamam. Belki biz onlardan daha büyük kulübüz ama onların gelirleri belki bizden 10 kat büyük. Bu yüzden borçlar bitene önümüzü görene kadar Şampiyonlar Ligi'nde averaj takımı olacağız yapacak bir şey yok. Şampiyonlar Ligi'nin bizim için tek artısı getirdiği hayvani para olacak. Yoksa Real'e kök söktürdüğümüz, Juventus'u elediğimiz sezonları unutalım. Yok öyle bir dünya artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt