Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DhdFet_VAAE12KJ.jpg:large

İtalya ligi sıradanlaşmıştı ve böyle bir transfere ihtiyaç var inşallah Juventusa gelir

gideceksin Max Meyer'i alıp geleceksin Marsilya'ya yakın olan adamı alamıyorsalar bıraksınlar bu işi

Fatih Terim:"31 Ağustos'a kadar zamanımız var.Dünya kupasının bitmesinden sonra da birşeyler olacaktır"

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdussamed Karnuçu, Ahmet Çalık, Ahmet Sivri, Bafetimbi Gomis, Boran Güngör, Berk Balaban, Celil Yüksel, Doğan Can Davas, Eren Derdiyok, Fernando Reges, Garry Rodrigues, İsmail Çipe, Lionel Carole, Maicon Roque, Mariano Ferreira, Martin Linnes, Muğdat Çelik, Ryan Donk, Selçuk İnan, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Sofiane Feghouli, Yunus Akgün.

Miranda Bir Anda Çıkıp Gelecek Şaşıp Kalacaksınız

Sn imparator baya keyifli yav

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim işi bilmiyor. Bunu sponsorluk konusundaki açıklamalarında net şekilde belli ettiler. Adamlar durdukları yerden sponsor bekliyorlar. Görüşmeler yapacaksın, projeler anlatacaksın, hedefler koyacaksın ki adamlar sana para yatırsın.

Aynı şey transferde de geçerli. Oyuncu satmamız gerek. Ancak yönetim çaresizce teklif gelmesini bekliyor. Elinde son derece gözde adamlar yoksa öyle bekleyerek oyuncu satamazsın. Menajerlere yetki vereceksin, bana şu oyuncudan 10 milyon dolar getir üstü senin diyeceksin. Ya da satış rakamindan yüzdelik vereceksin. Bak bakalim o zaman Tosic'in 5 milyon euroya Çin'e gittigi yerde Maicon kac para ediyor

Avrupa arenasina çikmamışsın sadece domestik başarı elde etmişsin. Oturduğun yerde futbolcularina çift haneli teklifler bekliyorsun, çok beklersin

Bizim yönetim tembel, armut pis agzima düs hesabi yapiyor. Dünya kupasindan bitmesinden transferler neden gelecek onu anlamadim? Suan turnavada kalan takimlarin oyuncularinimi transfer edecegizde bitmesini bekliyoruz?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjk ile tolgay tolga takası yapılabilir. Tolga kötü oyuncu değil, şenol ister belki. Ayhanda böyle alınmış tı bir dönem.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Artırıyor, Tolga' nın yanında Eren' i de veriyorum!.

Geçenlerde 'win-win' bunu yazmıştım da BJK enayi mi? diyenler olmuştu. Dediğin gibi Tolga kötü futbolcu değil; Terim' in gelişiyle performansının artacağını düşündüğüm futbolculardandı ama olmadı niyeyse?. Takımdaki oyunculardan biri, idmanlardaki en hırslı futbolcunun Tolga olduğunu söylemişti, herif altı aydır ortalıkta yok!. Terim ya da yardımcılarından biriyle bir sorun yaşamış olabilir.

Eren de BJK için gayet yerinde bir transfer olur.

Tolgay için Avrupa kulüplerinden geldiği söylenen tekliflerin aslı çıkmadı sanırım, çoktan gönderirlerdi. Bonservisini kendisi halletmesi durumunda transfer edilmesini çok isterim. Ligdeki en iyi orjinal 8 numaralardan biri, yerli olarak en iyisi hatta...

Muslera
Mariano miranda Serdar nagatomo
Fernando
Joe Allen Belhanda
Feghouli Gomis Garry(Musa)

Kaleci,Emre akbaba,ferat öztorun,muğdat,Donk...+2

Ulan imkansız bişey mi istedik be?!

Milan SD Massimiliano Mirabelli: "Kalinic için Türkiye, Rusya, Almanya ve İspanya'dan çok sayıda teklif var. Şu an için transfere en yakın kulüpler Atletico Madrid ve Sevilla"

Şikeci Juve'nin forma, göğüs sponsporu ve olası Ronaldo transferi beni bile heyecanlandırdı.

Tarık Çamdal'ın maaşının ne kadarını ödeyeceğiz acaba,ama artık kurtulacağız gibi.....Tolga Ciğerci konusunda taktik izliyoruz bence,A.Albayrak Tolga ve Menajeri ile konuştum bizim oyuncumuz falan gibi birşeyler dedi,sanırım 2m verin serbest kalalım dediler...bizimkiler de satmaya çalışıyor bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt