Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri sol kanat, digeri sag kanat + kanat oyuncu sayisi az kasimpasa'da, bilgi verirken iyi arastirip paylasalim Kenan bey, insanlari bos yere umutlandirmayalim

Sağ kanat - sol kanat mı kaldı ağa futbolda. Kanat oyuncusu işte. Trezeguet’ın Kasımpaşa’da sağ açıkta oynadığı maçlarda oldu.

Adamlar kanat oyuncusu alıyor. Yabancı, maliyetli. Demek ki oyuncu satacaklar. Namli öyle 500 bin’e alınacak oyuncu değil.

DhhXtEZW4AAoJ62.jpg

ya bonservissiz bi forvet ve 8 numara transferi bukadarmı zor hiç bi plan programı yokmu bu takımın .

aynen kardeşim fenerin bitirdiği gibi

Fener ve biz aynı miyiz kardeşim. Ayrıca Cocu daha yeni geldi sayılır. Terim ise aralıktan beri burada. Elma ile armut.

1 yıldır hazırlık yapıyoruz açıklamaları vardı,burda comolli övülüyor romantizmden başka bir şey değil

Romantizmle alakası yok

Cengiz tecrübesiz adam. Comolli tecrübeli adam. Duygu sömürüsü yapıp taraftarı salak yerine koyacağına böyle bir adamı tutup transfer konusunda daha başarılı olma ihtimali artar. Ben Comolli gibi biri kesinlikle başarılı transfer yapacak demiyorum ama hiç birseyden daha iyi.

Fener ve biz aynı miyiz kardeşim. Ayrıca Cocu daha yeni geldi sayılır. Terim ise aralıktan beri burada. Elma ile armut.

Romantizmle alakası yok

Cengiz tecrübesiz adam. Comolli tecrübeli adam. Duygu sömürüsü yapıp taraftarı salak yerine koyacağına böyle bir adamı tutup transfer konusunda daha başarılı olma ihtimali artar. Ben Comolli gibi biri kesinlikle başarılı transfer yapacak demiyorum ama hiç birseyden daha iyi.
Transferle ilgilinen bizde kimlerin olduğunu bilmiyorsun galiba.
Mustafa Cengiz pek ilgilenmiyor mesela okadar.

Kulüpte bir sürü kişi var transfer ile ilgilenen ve sorumlu olan kişiler arasında.

Commoli bence tamamen yanlış bir hamle ayrıca. Adam Türkiye'nin şartlarını bilmiyor. Bir iki transfer görüşmesi sona ile yaparak sportif direktörü olunmaz.

Bir fiko iki şimdi commoli.. karşı tarafın malını ilede övme huyuna kapılacaksın şükrü sende. Dünyada okadar çok daha iyi yönetilen kulüpler varken niye bu batmış rezil kulüplerin elemanlarını yüceltme peşindesin anlam veremiyorum açıkçası.

Alışkanlık belki de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt