Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biz bu cocugu nasıl alıcaz ki?şimdiden 5 milyon isterler

Menajeri Taliscanın menajeri. Bu adam iyiyse bize yedirmezler. 20 yaşında az eli yüzü düzgün brezilyalı topçunun bonservisi min 7-8

Kiralık oyuncunun klubüne para verince yine al-sat dengesinde eksiye düşüyormu rakam

Evet.. Acik alanda Lukaku gibi hizli ve guclu santraforlar karsisinda zaafiyet gosterdigini gorduk.. Benzer durum Maicon'da da var.. Tabii ki Miranda nin bir kalitesi var ama bize daha hizli, cabuk stoper lazim.

Tamam işte Lukaku gibi bir santrafor Premier Lig'de 60 milyon poundluk stoperlere de zorluk çıkarıyor. Yani bizim gibi ülkelerin takımlarının stoper alınırken kıstası Lukaku, Suarez, Messi, Ronaldo, Agüero olmamalı.

juninho bi güzellik yapta getirt şunu bize.lan cok yetenekli bi merkez ortasaha bu.keşke alabilsek...şutları cok iyi,yürüyerek dans ederek adam geçiyo ve ayrıca hırslı bi futbolcu

Ben olsam bu yönetimin yerinde, transferi becerecek durumum yoksa taraftarı bu kadar gaza getirmezdim. Adam gibi çıkıp bizim transfer yapacak durumumuz yok, olursa düşük maliyetli belki 2-3 oyuncu alırız deseydi şuanda kimse transfer beklemezdi. İnsan psikolojisini yönetmeyi bilmiyorlar

Ben olsam bu yönetimin yerinde, transferi becerecek durumum yoksa taraftarı bu kadar gaza getirmezdim. Adam gibi çıkıp bizim transfer yapacak durumumuz yok, olursa düşük maliyetli belki 2-3 oyuncu alırız deseydi şuanda kimse transfer beklemezdi. İnsan psikolojisini yönetmeyi bilmiyorlar

Gaza getirmek ? Adam geçen basın toplantısında açık açık paramız yok dedi daha ne desinler ?

Gaza getirmek ? Adam geçen basın toplantısında açık açık paramız yok dedi daha ne desinler ?
Sadece 2 gün önce söyledi bunu. Son 2 aydır taraftarımızın istediği takımı kuracağız, hocamız listeyi verdi transferleri yapacağız, izlediğimiz oyncular var anlaştıklarımız da var diyenlerde onlardı. 2 gün önce yumurta ağzına gelince demeyeceksin o lafı!

syzmanski ne alemde,paintsil gibi bunu da mı kaptıracagız... paintsili gidip yerinde izlemiş bi de emre utkucan,yabancı basın yazmıstı uzun uzun

syzmanski ne alemde,paintsil gibi bunu da mı kaptıracagız... paintsili gidip yerinde izlemiş bi de emre utkucan,yabancı basın yazmıstı uzun uzun
Yav sergen sende Allah aşkına , donkla sözleşme yenilemeyi transfer başarısı gibi anlatan adamlardan transfer mi bekliyorsun

Sadece 2 gün önce söyledi bunu. Son 2 aydır taraftarımızın istediği takımı kuracağız, hocamız listeyi verdi transferleri yapacağız, izlediğimiz oyncular var anlaştıklarımız da var diyenlerde onlardı. 2 gün önce yumurta ağzına gelince demeyeceksin o lafı!

Beklentileri düşük tutmamız gerektiğini belli ettiler zaten yeterince

Sadece Donk konusunda batırdılar mali anlamda,bakalım şuanlık fena başlamadık daha çok var transfer döneminin bitmesine 2-3 oyuncu daha alırız muhakkak

Beklentileri düşük tutmamız gerektiğini belli ettiler zaten yeterince

Sadece Donk konusunda batırdılar mali anlamda,bakalım şuanlık fena başlamadık daha çok var transfer döneminin bitmesine 2-3 oyuncu daha alırız muhakkak
Alamazsın aga , oyuncu satmadan alacağın her topçu çöp gibi adam olur. Dursunun ota b.ka harcadığın paraların acısı bu sene çıkıyor. Belhanda gibi adama 10m bonservis verdi salatalık turşusu satıyorum desen 4-5den yukarı veren çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt