Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
5 maç ne yav, ligleri yeni falan mı başladı bunların?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlarda daha farklı ya lig başlama dönemleri ondan.1 aydır oynanıyo galiba brezilya ligi5 maç ne yav, ligleri yeni falan mı başladı bunların?
Evet.. Acik alanda Lukaku gibi hizli ve guclu santraforlar karsisinda zaafiyet gosterdigini gorduk.. Benzer durum Maicon'da da var.. Tabii ki Miranda nin bir kalitesi var ama bize daha hizli, cabuk stoper lazim.
tüm dünyanin gözü önünde oldugundan ve frankfurtun 20 milyondan assagi satmayacagindan olmasinante rebic cöp gibi takimda oynuyor, nasil aklini celemiyoruz anlamiyorum!
Aga zaten aklını çelmek için frankfurttan önce teklif yapmak lazımdı. Bence arkadaş böyle adamları nasıl göremiyoruz demek isteditüm dünyanin gözü önünde oldugundan ve frankfurtun 20 milyondan assagi satmayacagindan olmasin
Aynen katiliyorum.. Ozan Kabak haric celimsiz, kisa boylu, gucsuzler..
juninho ile karşılaşmış fatih hoca ve andrey ramosu size getiririm demiş juninho gazete haberi işteVasco kapiyi en az 5 milyondan acar gec onu sergen
Ben olsam bu yönetimin yerinde, transferi becerecek durumum yoksa taraftarı bu kadar gaza getirmezdim. Adam gibi çıkıp bizim transfer yapacak durumumuz yok, olursa düşük maliyetli belki 2-3 oyuncu alırız deseydi şuanda kimse transfer beklemezdi. İnsan psikolojisini yönetmeyi bilmiyorlar
domuz gibidir,güçlüdür ama kilo sorunu vardı azıcık geçen yaz,göbüşü eritti.şu an iyi,hocaya baglıRecep Gül'e de vücudu iyi diyorlardı.
Sadece 2 gün önce söyledi bunu. Son 2 aydır taraftarımızın istediği takımı kuracağız, hocamız listeyi verdi transferleri yapacağız, izlediğimiz oyncular var anlaştıklarımız da var diyenlerde onlardı. 2 gün önce yumurta ağzına gelince demeyeceksin o lafı!Gaza getirmek ? Adam geçen basın toplantısında açık açık paramız yok dedi daha ne desinler ?
Yav sergen sende Allah aşkına , donkla sözleşme yenilemeyi transfer başarısı gibi anlatan adamlardan transfer mi bekliyorsunsyzmanski ne alemde,paintsil gibi bunu da mı kaptıracagız... paintsili gidip yerinde izlemiş bi de emre utkucan,yabancı basın yazmıstı uzun uzun
Sadece 2 gün önce söyledi bunu. Son 2 aydır taraftarımızın istediği takımı kuracağız, hocamız listeyi verdi transferleri yapacağız, izlediğimiz oyncular var anlaştıklarımız da var diyenlerde onlardı. 2 gün önce yumurta ağzına gelince demeyeceksin o lafı!
Alamazsın aga , oyuncu satmadan alacağın her topçu çöp gibi adam olur. Dursunun ota b.ka harcadığın paraların acısı bu sene çıkıyor. Belhanda gibi adama 10m bonservis verdi salatalık turşusu satıyorum desen 4-5den yukarı veren çıkmazBeklentileri düşük tutmamız gerektiğini belli ettiler zaten yeterince
Sadece Donk konusunda batırdılar mali anlamda,bakalım şuanlık fena başlamadık daha çok var transfer döneminin bitmesine 2-3 oyuncu daha alırız muhakkak