Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temelde dediklerin doğru ama hem Maicon kalsın, hem ''Şef'' bir stoper alınsın düşüncesi, maliyet ve kontenjan bakımından biraz lüks kalıyor. Maicon için teklif gelirse gönderilmesini istememin sebebi bu.

İyi bir stoper alınırsa Maicon' un yedek kalması çok muhtemeldir, hatta Hocanın Donk' u Maicon' dan önde tutacağını zannediyorum, ayağı daha düzgün diye. Yedek kalan oyuncunun piyasası düşer, şimdi gelecek bir teklifi bir daha bulmayabiliriz bu durumda.

Artık yapılacak her hamle ayrıntısıyla düşünülmek zorunda ki Hoca da çok dikkat ediyor anladığım kadarıyla...
Hocam satın almak şart değil. Kiralık olarak da halledebiliriz bu işi ki Denayer'i de kiralayacağız zaten şiddetle muhtemel. Denayer bizim eksiklerimizi kapatmaz. Dolayısıyla Denayer ile uğraşmak yerine daha net birini kiralamaya çalışsınlar.

Lig uzun. 2 stoper ile 3 kulvarda gidemezsin. En az 3 tane kaliteli stoperin olmak zorunda zaten. Bu bakımdan Maicon gerekirse yedek kalır. Maaşı takımın maaş skalasını dünürsek normal sayılır. 2.2 alıyor.

Şimdi biz Maicon'u senin dediğin gibi 5 milyona filan yollarsak, yine 3. bir stoper eksiği meydana zaten gelicek. Üstelik piyasayı da düşünürsek çok çok altında bi fiyata gitmiş olacak.

Şöyle dünüşünelim. Maicon'u şimdi 5 milyona elden çıkarmak ne kadar mantıklı. Sen zaten en kötü Maicon'u bu fiyatlara elden çıkarırsın. Kötü de performans gösterse, yedek de kalsa. O yüzden takımda tutmak daha mantıklı.

Fatih Hoca Serdar-Denayer düşünüyor önde oynayıp bastırınca,çabuk stoperler arkayı süpürsün...Dany-Semih ile de yaptı bunu.....Denayer'den başka tecrübeli lider stoper işi Maicon satılırsa olur gibi duruyor

denayerin tek artısı atletik ve hızlı olması onun dısında defoları cok fazla olan bir oyuncu yani umarım alınmaz

Juninho'nun bize onerdigi oyuncu yetenekli birine benziyor, finansal durumun iyiyse gideceksin guney amerika'dan oyuncu alacaksin

Ben transfer delisi filan değilim. Ama takımın ihtiyaçları bariz ortada. Bu eksikleri gideremezsen seneye yine ligde her deplasmanda ecel terleri dökeriz. CL'yi filan zaten geçiyorum.

İlgilendiğin oyuncu doğru fiyatlara gelmiyorsa, hiç alma daha iyi. Bunu da daha önce yazdım.
Bir maaş skalası oturtmamız lazım artık.
Oyuncular ederi olan yıllık ücreti kabul etmiyorsa, ne kadar kaliteli olursa olsun alma. Ondan sonra transfer etmek istediğin oyuncuların en vasatı bile 2 milyondan kapıyı açıyor diye ağlarsın.

Dünyada başka oyuncu mu yok. Alternatiflerine yönel. Bu kadar basit. 1 oyuncuya takılı kalmak gerizekalılıktır kimse kusura bakmasın.

Yönetimle alakalı olarak dikkat ederseniz bugüne kadar net bir fikir belirtmedim. Çünkü hala net bir fikir beyan edecek kadar olumlu veya olumsuz icraat yapmadılar. Donk olayı faciaydı ve yanlıştı. Bu onların hanesine eksi olarak yazıldı zaten. Ama tek bir olaya değil overall'a bakmak gerekiyor.

Yönetimin çapı transfer sezonunun sonunda belli olur. O zaman net bir değerlendirme yaparız.

Fakat gel gelelim bana hiç umut vermiyorlar. Laf çok ama icraat yok.

Yıldız oyuncu beklentim yok zaten. Eksikliklerimizi bütçemiz doğrultusunda kapatsınlar yeter.

Scout transferi olabilir cüzi miktarlara, veya büyük takımlarda şans bulamayan ama bizim için çok yeterli olacak adamları kiralamaya çalışsınlar.

Özetle, paramız yok diye ağlamayı kabul etmiyorum. Bu bahane olamaz. Kargalar 2 sene kiralık topçularla ligi götürdü.

Serdar - Denayer ikilisini Şampiyonlar Liginde düşünüyorum da içim daralıyor... Serdar 1. stoper olur ama partneri çok önemli.

@Levent Akgün

Yardimci olabilirmisin? Bizimkiler özel ucakla su an zürihe geliyor ve ne zaman ve hangi kapidan cikacaklarini bilmiyorum. Özel ucak olursa normal kapidan mi cikiyorlar yoksa özel, kapali bi bölümden mi cikiyorlar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Özel kapı diye bir şey yok. Özel dedikleri sadece Galatasaraya ayrılmış olan bir charter seferidir. Normal bir yolcu gibi pasaporttan geçer ve kapıya giderler. Ayrıca ben yıllık izindeyim. Tatildeyim.

Bu tarzla buralarda fazla kalmazsın...Yine de cevap vereyim;

Belhanda' nın kalması her türlü daha büyük zarar. 5 milyona satıyorum da daha ne istiyorsun?...

Feghouli ameliyat gerektiren bir Achille sakatlığından bahsetti ki sadece dinlenmekle tamamen geçmesi garanti bir Achille sakatlığı yok; kronikleşebilir, nüksedebilir. 3.850 maaşını da hesaba katınca mümkünse kaçınılması gereken bir risk. Yoksa geçen sezon Fernando ile birlikte beni en çok heyecanlandıran transferimizdi, kalitesinden şüphem yok yani...

Mariano, iyi ama geçen sezon beklentimin altında kaldı. Bek oyuncularının genç olmasını tercih ederim. Hoca' nın Linnes' i tercih etmesi de muhtemel; Linnes' i yedekleyecek bir yerli sağbek bulmak çok zor olmaz. Yazdıklarım içinde belirttiğim rakama teklif alma ihtimali en düşük oyunculardan biri.

Ayrıca dikkatinden kaçmış olmalı; öncelik sıralamasını numaralandırmak suretiyle belirtmişim; Mariano ve Muslera son ikisi ve kalmalarını ben de tercih ederim...
Alkolu fazla kaçırmayalım

Tadında kalsın

Hem sağlam bir stoper alınsın, hem de Maicon kalsın diyenler, şunu hesaba katmıyorlar sanırım; Maicon kalırsa büyük ihtimalle öyle sağlam bir stoper alınamayacak; hem kaynak, hem kontenjan kısıtlı. Hele üstüne Denayer' in de kiralanacağını düşünebilenlere ne diyeceğimi bilemedim.

Serdar-Transfer(Y)-Maicon-Denayer-Donk; harika bir stoper rotasyonu!...

Para ve kontenjan sorunu nedeniyle, elinde tek orjinal 8 numara oyuncusu Selçuk olan, ligi yine kazanmaya büyük ölçüde mecbur ve UCL ne katılacak bir takımdan mı söz ediyorduk?!:eek:;)...

Denayer icin Agustos ayini bekleyecegiz yine, Terim'in aciklamalari bunu gosteriyor. Ingiltere de sanirim transfer donemi erken kapaniyor.

Dünyada baska futbolcu yokmus gibi hep ayni 3-5 ilgileniyoruz medya göre. Güney amerika fransa ikinci lig iyi futbolcu kayniyordur. Bizim scout ekibi heralde sirf kendi futbolcularimizin ve rakip futbolcularin analizini yapiyor. Transfer icin futbolcu aramiyorlar anlasiln

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt