Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20180709-003830_Chrome.webp

Bunu yazdiktan 2 ay sonra Fiorentina 8 milyona aldi. Hic izlemedim ama ayni paraya biz Maicon'u aldik. Maicon kotu stoper kesinlikle degil, hatta ligin ilk yarisinda cok iyiydi ama beli donmemesinden dolayi zaman zaman hic cekilmiyor. Scout ekibi "keske" diyordur.

Ekli dosyayı görüntüle 24796

Ustelik 1.5 milyona anlasmistik. Maicon ise 2.2m aliyor. Iste avrupa'daki takimlar ile aramizdaki fark, adamlar icin bonservis farketmiyor ama yillik ucretlere gelince her zaman minimim seviyede tutmaya calisiyorlar, oyuncu tutmadiginda kolay elden cikarabilmek icin. Biz ise Selcuk, Tolga, Eren, Tarik, Endogan'a kariyerlerinde hic bir takimda kazanamayacaklari parayi verdik, niye gitsinler ki, hata bunlarda degil tabi, hata bu sozlesmeyi teklif eden beceriksizlerde.

Hatadan da ders cikarmadik, gecen sezon yapilan transferler ve sozlesmeler facia.

Iliç çok underrated bir adamdı, en sevdiğim yabancı oyuncularımızın başında gelir. Gittiğinde çok üzülmüştüm kendime gelememiştim 2-3 gün.

Bülent Tulun'a çok bok atılır çoğu zaman ama genel olarak futbolcudan anladığını düşünüyorum.

sent via GSC

bilmiyorum ahbab benden once ama sanmam
herifin oglu var su an fena topcu degil adi IORFA

iorfa çok kötü bir adam değildi aslında. kanatlarda oynardı. gayet hızlı bir adamdı fakat top tekniği çok iyi değildi. iorfa dan çok daha kötülerini fener, beşiktaş formaları ile izledim. fakat basın bizim transferimiz olduğu için diline doladı. yani anlayacağınız basın her zaman olduğu gibi o zaman da ibne ve galatasaray düşmanı idi. (yalnız yılarca medya da çalışan adamın bunu demesi de ironik oldu.):asd:

Maicon’u neden beğenmiyorsunuz? Bu sene pek fazla maç izleyemedim malum ama izlediğim maçlarda kötü değildi. Kritik 1-2 hatası olmuştu ama genel itibariyle beğenmiştim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iliç çok underrated bir adamdı, en sevdiğim yabancı oyuncularımızın başında gelir. Gittiğinde çok üzülmüştüm kendime gelememiştim 2-3 gün.

Bülent Tulun'a çok bok atılır çoğu zaman ama genel olarak futbolcudan anladığını düşünüyorum.

sent via GSC
Bülent Tulun aslında gerçekten doğru yaptığı yanlışından fazladır ama adamın bir kere ilk gelişinde sıkıntılar olduğu için üzerine yapıştı. Linç yemek istemiyorum ama yöneticilik acısından Albayrak daha kotu , abilik acısından da Tulun kötü

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tulun takıma moral verecek,pohpohlayacak, destek olacak adam değil.Şirket ceosu tarzında cool takılır o. Albayrak halktan.

Maicon’u neden beğenmiyorsunuz? Bu sene pek fazla maç izleyemedim malum ama izlediğim maçlarda kötü değildi. Kritik 1-2 hatası olmuştu ama genel itibariyle beğenmiştim.

Fatih hoca devraldiktan sonra maclari ne kadar takip edebildin bilmiyorum ama daha ileride oynamaya basladigimiz bu dönemde agar olmasinin dezavantajlari net görüldü.

Fatih hoca devraldiktan sonra maclari ne kadar takip edebildin bilmiyorum ama daha ileride oynamaya basladigimiz bu dönemde agar olmasinin dezavantajlari net görüldü.

Marttan sonra izledim ben. O sıralarda da takım çok ışık vermedi zaten bana. Tamam çok kötü değildik ama Galatasaray gibi de değildik.

Evet , gazeteciler salliyor, 100 tane isim soyluyor, biri tutunca da "ben dememis miydim?" oluyor..

Peki ya, bizim taraftarlar?? Belki 1000 tane futbolcu ismi soyluyorlar.. Alinsin diye baski yapiyorlar.. Acin, bakin arsivlere..Transfer sevdalisi traftarlar yuzunden ugranan zararlara..Tabii ki nihai karar yonetimde, ama onlar da taraftara sirin gorunmek ugruna cogu zaman yanlis hareketler yapiyorlar

Tarik'i bu kulube taraftar aldirdi.. Simdi gitmesi nicin nobetler tutuluyor. Yuzlerce ornek verebilirim, ama gerek yok, yine hatalar olacak..

erden timur
sinan tara
bülent tülün
ışıtan gün
sedat doğan

bu isimlerle olan yönetimi fatih terimle görmek isterdim.para,vizyon,taraftarlık konusunda iyiler

8 numara transfer döneminin bel kemiğidir sonrasında stoper ve forvet alternatifleri çok kritik ...

Marttan sonra izledim ben. O sıralarda da takım çok ışık vermedi zaten bana. Tamam çok kötü değildik ama Galatasaray gibi de değildik.

Evet öyle, bir türlü Galatasarayin alisik oldugumuz ritmi yoktu.
Yanlis hatirlamiyorsam Maicon Mart, Nisan gibi kizaga cekildi yerine daha cok Denayer oynadi.

Apartmanın bahçesinde otomatik sulama var bu saatlerde devreye giriyor sesten uyuyamıyorum. İnip kıracam şimdi sonra apartmanın bahçesindeki fışkiyeyi kim kırdı diye olay olacak.

Evet , gazeteciler salliyor, 100 tane isim soyluyor, biri tutunca da "ben dememis miydim?" oluyor..

Peki ya, bizim taraftarlar?? Belki 1000 tane futbolcu ismi soyluyorlar.. Alinsin diye baski yapiyorlar.. Acin, bakin arsivlere..Transfer sevdalisi traftarlar yuzunden ugranan zararlara..Tabii ki nihai karar yonetimde, ama onlar da taraftara sirin gorunmek ugruna cogu zaman yanlis hareketler yapiyorlar

Tarik'i bu kulube taraftar aldirdi.. Simdi gitmesi nicin nobetler tutuluyor. Yuzlerce ornek verebilirim, ama gerek yok, yine hatalar olacak..
taraftar coğunlukla tarıkı bonservissiz alınsın veya makul ücretlere alınsın dıyordu reıs. verilen paralara en transfer aşığımız bile olumsuz bakardı heralde o dönem

tarigi taraftar fln aldirmadi
gun asiri bu kolpayi forumda gormek baydi artik
tarigin da sozlesmesi veysel gibi bitiyor diye isimleri on plana ciktiydi
veysel sag bek tarik da sol bek idi
veysel bize gelmek icin sozlesme imzalamayip yarim sezon kadro disi kalarak (yanlis hatirlamiosam) bize gelmisti
farkinda iseniz kimse veyseli taraftar aldirdi diye kafa sheapmiyor
taraftar tarigi farkettikten (ft de milli takima cagirdiktan) cok sonra transferin son gunu dunya kadar para verilip tarik alinmis idi cunku tarigin kafasina girip sozlesme imzalatmislardi
orda farketmeliydik tarigin zayif bir karakter oldugunu

iorfa çok kötü bir adam değildi aslında. kanatlarda oynardı. gayet hızlı bir adamdı fakat top tekniği çok iyi değildi. iorfa dan çok daha kötülerini fener, beşiktaş formaları ile izledim. fakat basın bizim transferimiz olduğu için diline doladı. yani anlayacağınız basın her zaman olduğu gibi o zaman da ibne ve galatasaray düşmanı idi. (yalnız yılarca medya da çalışan adamın bunu demesi de ironik oldu.):asd:
Adamlığını bilemem; o işlere Arda Turan bakıyor!;).

Ama kötü futbolcu bile değildi, futbolcu değildi çünkü, net...Kısa mesafe atletiymiş, orada tutunamayınca futbola heveslenmiş; M. Denizli ''2 milyonluk futbolcu yaparım'' iddiasıyla transfer ettirdi, yanlış hatırlamıyorsam 200 bin dolar gibi bir bedelle; arada böyle saçmalardı Denizli hazretleri. Bizdeki görüntüsü bir futbolcudan çok uzaktı. Keza bizden sonra da kaybolup gitti. Basın-masın diye hikaye anlatmışsın; kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim gibi belli yaşın üzerindekilere yediremezsin bunları...

erden timur
sinan tara
bülent tülün
ışıtan gün
sedat doğan

bu isimlerle olan yönetimi fatih terimle görmek isterdim.para,vizyon,taraftarlık konusunda iyiler
Bülent Tulun' u kastettiğin anlaşılıyor. Fatih Terim 2011 de göreve geldiğinde ''Aysal' ın sağ kolu'' Tulun' u Florya' dan uzaklaştırmıştı. Tüm kapıların anahtarlarını değiştirtmişti hatta. Bunun üzerine Tulun' a statta bir ofis tahsis edilmişti, Aysal' ın ifadesiyle ''Şahsi danışmanı'' olarak...

Bunu biliyor olman gerekirdi, yaşının yetmeyeceği kadar eski bir olay değil. Yakıştıramadım genco:mad::confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt