Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
marchisio transferi sürpriz olmaz benim için
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Su an bitik bir halde kesinlikle uzak durmaliyiz, Selcuk'tan hallice. Maasi da o bicim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marchisio transferi sürpriz olmaz benim için
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onu anladim. Potansiyel olarak birini digerinden daha iyi yapan ne bunu soruyorum?
"Bence Baris Cengiz'den daha potansiyelli" ve "Bence Yunus Messi'den daha potansiyelli" onermeleri arasinda bir fark yoktur. Keza ikisi de gorus ve subjektif yargidan ibarettir. Altini doldurmakla mukellef bu onermeleri ortaya atanlar.
Oyle pasif-agresif "hohoho bunlar potansiyel ne demek onu bile bilmiyorlar" demekle olmaz.
Tabi var. Biri gerçekçi benzer seviye topçuların kıyaslaması öbürü dağlar kadar fark olan bir kıyaslama. Context önemli.
Demek ki Kağan birşeyler görmüş ki bunu demiş. Bunu anlamakta niye zorlanıyorsun ben onu anlamadım şahsen
Napolinin topçusu Milik zamanı asıl sormaya gittiğimiz adam buydu ama sonra gündemden düştüKim bu Zinedine ?Ekli dosyayı görüntüle 24840
Evet ben de merak ettim Barış'ın ne numarasını gördüler de Cengiz'den daha büyük potansiyel demiş. İt iz a gud kuesçın may fırend.Ne gormus onu soruyorum iste bende. Hatta simdi onuncu defa falan sormus oldum galiba.
"Bize gelse boyle demezdiniz" bir arguman degildir.
Iddia ediyorum Baris - Cengiz arasindaki fark daglar kadardir. Ikisini de cok defa izlemis biri olarak bunu rahatlikla soyleyebilirim. Cengiz yetenek olarak ozel bir futbolcu, hatta bugune kadar Turkiye'de esi benzeri olmamis bir kanat oyuncusu.
Baris Alici ise siradan bir futbolcu. Altinordu'nun oturmus sisteminin parlattigi bir isim, mental olarak iyi olabilir ama teknik ve fizik olarak Cengiz'in cok arkasinda. Zaten Fener'de de 11'e girecegini sanmam.
Badou Ndiaye - Oyuncu profili 18/19
Badou'nun sözleşmesinde Stoke düşerse bedava kiralanma durumu varmış. Sanırım bunu kullanıp daha fazla koparmak istiyor bizden.