Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane önerim var.Yazması ve önermesi kolay ama pratikte ne gibi zorlukları var bilemem.
Hollanda 1. liginde sahibi Türk olan ve yanılmıyorsam GSli olan takım var.Fransa 2. liginde veya Norveç-İsveç gibi ülkelerdeki yetenekli gençleri alıp oraya kiralasak çok güzel yatırım olur.3-4 tanesi tutsa muazzam gelir elde ederiz.
Diğer önerim de eğer yabancı sınırı tekrardan gelecekse 2 yıl sonra Harun Tekini mutlaka almalıyız.En kötü Musleranın sözleşmesi bitene kadar 1 yıl yedek bekler.Tabi o dönemin şartları da önemli.Belki alt yapıdan 2-3 tane kaliteli oyuncu çıkartacağız ve yabancı kaleci kontanjanı etkilemeyecek ama şartlar müsait olmazsa kaçırmamalıyız.

Onu anladim. Potansiyel olarak birini digerinden daha iyi yapan ne bunu soruyorum?

"Bence Baris Cengiz'den daha potansiyelli" ve "Bence Yunus Messi'den daha potansiyelli" onermeleri arasinda bir fark yoktur. Keza ikisi de gorus ve subjektif yargidan ibarettir. Altini doldurmakla mukellef bu onermeleri ortaya atanlar.

Oyle pasif-agresif "hohoho bunlar potansiyel ne demek onu bile bilmiyorlar" demekle olmaz.

Tabi var. Biri gerçekçi benzer seviye topçuların kıyaslaması öbürü dağlar kadar fark olan bir kıyaslama. Context önemli.

Demek ki Kağan birşeyler görmüş ki bunu demiş. Bunu anlamakta niye zorlanıyorsun ben onu anlamadım şahsen

1) Sukru Hanedar Italya'da diyen basina guvenilmez.
2) Italya'da olsa bile neden oldugunu bilemeyiz, bilmemiz mumkun degil. Sonucta gorusulen oyuncu Italyan olmak ya da Serie A'da oynamak zorunda degil, zaten gorusulen oyuncudan ziyade menajeri oluyor bu durumlarda.

Stafano Sensi

İtalya
Genç Yetenek
Box2Box

Sensi aradımız oyuncudur
Bir kuş kulağıma birşeyler söyleyeverdi ;)

Tabi var. Biri gerçekçi benzer seviye topçuların kıyaslaması öbürü dağlar kadar fark olan bir kıyaslama. Context önemli.

Demek ki Kağan birşeyler görmüş ki bunu demiş. Bunu anlamakta niye zorlanıyorsun ben onu anlamadım şahsen

Ne gormus onu soruyorum iste bende. Hatta simdi onuncu defa falan sormus oldum galiba.

"Bize gelse boyle demezdiniz" bir arguman degildir.

Iddia ediyorum Baris - Cengiz arasindaki fark daglar kadardir. Ikisini de cok defa izlemis biri olarak bunu rahatlikla soyleyebilirim. Cengiz yetenek olarak ozel bir futbolcu, hatta bugune kadar Turkiye'de esi benzeri olmamis bir kanat oyuncusu.

Baris Alici ise siradan bir futbolcu. Altinordu'nun oturmus sisteminin parlattigi bir isim, mental olarak iyi olabilir ama teknik ve fizik olarak Cengiz'in cok arkasinda. Zaten Fener'de de 11'e girecegini sanmam.

Şu anda en çok 8 numara transferini merak ediyorum. Ondan sonra ne halt ederlerse etsinler.
Zaten Carole gittiğinde o kontenjanı 8 numaraya, Denayer'den boşalan kontanjanı da yine ya stopere ya da forvete harcayacağız.

Daha önce de yazdım. Avrupa'daki kulüplerin altyapılarındaki gurbetçi topçulara çökmemiz lazım. Altınordu'nun tribini vs çekeceğine, git beleş fiyatlara 2-3 tane topçu al. İlla biri tutar.

Ülkede altyapı o kadar boktan bi vaziyette ki Altınordu gözümüze über bir proje takımı gibi geliyor.

Ne gormus onu soruyorum iste bende. Hatta simdi onuncu defa falan sormus oldum galiba.

"Bize gelse boyle demezdiniz" bir arguman degildir.

Iddia ediyorum Baris - Cengiz arasindaki fark daglar kadardir. Ikisini de cok defa izlemis biri olarak bunu rahatlikla soyleyebilirim. Cengiz yetenek olarak ozel bir futbolcu, hatta bugune kadar Turkiye'de esi benzeri olmamis bir kanat oyuncusu.

Baris Alici ise siradan bir futbolcu. Altinordu'nun oturmus sisteminin parlattigi bir isim, mental olarak iyi olabilir ama teknik ve fizik olarak Cengiz'in cok arkasinda. Zaten Fener'de de 11'e girecegini sanmam.
Evet ben de merak ettim Barış'ın ne numarasını gördüler de Cengiz'den daha büyük potansiyel demiş. İt iz a gud kuesçın may fırend.

Italya'ya gitti haberi yalandir

adami-hasta-etme-emine_805064_m.jpg

Badou Ndiaye - Oyuncu profili 18/19

Badou'nun sözleşmesinde Stoke düşerse bedava kiralanma durumu varmış. Sanırım bunu kullanıp daha fazla koparmak istiyor bizden.

Sasirmam acikcasi.

Herkes tapiyor adama da, sampiyon olamasaydik ben görürdüm o tapanlari. Ilk onlar tüm sucu Ndiaye ye yüklerdi.

16 Milyon kazandirdi eyvallah tesekkür ederim ama bu adam bulunmaz hint kumasi degil. Yillarca Selcuk, Tolga, Bilal, de Jong gibi kagni gibi adamlari görünce taraftar biraz kosan biraz enerjisi olan adami görünce simsiki sarildi bütün defolarini görmemezlikten geldi.

Ha bu arada saydigim adamlar arasinda en iyisi 33 yasindaki Bilal di oynadigi döneme bakarsak.

Stefan Radu dedikoduları bana doğru gibi geliyor. Hem stoper hem bekte oynayabiliyor. Yıllardır İtalyada isktirarlı şekilde oynuyor. Bence olursa savunmaya kalite getirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt