- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.465
- 1.538
Muslera
Mariano-Serdar-Miranda-Nagatomo
Fernando-Belhanda
Rodrigues-Feghouli-Onyekuru
Gomis
Titredim.
Fernando-Belhanda
Gomis
Titredim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ben de merak ettim Barış'ın ne numarasını gördüler de Cengiz'den daha büyük potansiyel demiş. İt iz a gud kuesçın may fırend.
Ne gormus onu soruyorum iste bende. Hatta simdi onuncu defa falan sormus oldum galiba.
"Bize gelse boyle demezdiniz" bir arguman degildir.
Iddia ediyorum Baris - Cengiz arasindaki fark daglar kadardir. Ikisini de cok defa izlemis biri olarak bunu rahatlikla soyleyebilirim. Cengiz yetenek olarak ozel bir futbolcu, hatta bugune kadar Turkiye'de esi benzeri olmamis bir kanat oyuncusu.
Baris Alici ise siradan bir futbolcu. Altinordu'nun oturmus sisteminin parlattigi bir isim, mental olarak iyi olabilir ama teknik ve fizik olarak Cengiz'in cok arkasinda. Zaten Fener'de de 11'e girecegini sanmam.
Biz bu adama ne yedirip ne içiriyoruz aga. Burhan Altıntopun kıraathane bağımlısı olduğu gibi bu da bizim bağımlımız oldu. Bizden gidince mutsuzlaşıyor adam
Muslera
Fernando-Belhanda
Gomis
Titredim.
Reis Fernando-Belhanda boyle olmaz bu fikri sal bunu sadece belki Arena'da gerideyken izleriz
Onyekuru demek forma rekabeti demek, artik olmasi gerektigi gibi forma aslanin agzinda kimsenin yeri garanti degil kotu oynayan kesilir
ben de anlamadım, sapık olma ihtimali var. öz çocuğumuz dediğimiz herifler bizi 2 günde unutuyor denayer sanki floryada doğmuş gibi davranıyor.Biz bu adama ne yedirip ne içiriyoruz aga. Burhan Altıntopun kıraathane bağımlısı olduğu gibi bu da bizim bağımlımız oldu. Bizden gidince mutsuzlaşıyor adam
Bilmiyorum renktaş, göreceğiz.
Onyekuru ilk etapta kulube diyosun yani reyiz