Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano-Serdar-Miranda-Nagatomo
Fernando-Belhanda
Rodrigues-Feghouli-Onyekuru
Gomis

Titredim.

Ne gormus onu soruyorum iste bende. Hatta simdi onuncu defa falan sormus oldum galiba.

"Bize gelse boyle demezdiniz" bir arguman degildir.

Iddia ediyorum Baris - Cengiz arasindaki fark daglar kadardir. Ikisini de cok defa izlemis biri olarak bunu rahatlikla soyleyebilirim. Cengiz yetenek olarak ozel bir futbolcu, hatta bugune kadar Turkiye'de esi benzeri olmamis bir kanat oyuncusu.

Baris Alici ise siradan bir futbolcu. Altinordu'nun oturmus sisteminin parlattigi bir isim, mental olarak iyi olabilir ama teknik ve fizik olarak Cengiz'in cok arkasinda. Zaten Fener'de de 11'e girecegini sanmam.

Bilmiyorum renktaş, göreceğiz.

Muslera
Mariano-Serdar-Miranda-Nagatomo
Fernando-Belhanda
Rodrigues-Feghouli-Onyekuru
Gomis

Titredim.

Reis Fernando-Belhanda boyle olmaz bu fikri sal bunu sadece belki Arena'da gerideyken izleriz

Onyekuru demek forma rekabeti demek, artik olmasi gerektigi gibi forma aslanin agzinda kimsenin yeri garanti degil kotu oynayan kesilir

Namazda Selam verirken excorcisid filmindeki kiz gibi boynum döndü çok canım yanıyor teramisin Krem sürsem geçermi?

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

Belhanda üçlü orta sahada etkili olabilir ikili orta sahada fazla bir halta yaramaz.

Biz bu adama ne yedirip ne içiriyoruz aga. Burhan Altıntopun kıraathane bağımlısı olduğu gibi bu da bizim bağımlımız oldu. Bizden gidince mutsuzlaşıyor adam
ben de anlamadım, sapık olma ihtimali var. öz çocuğumuz dediğimiz herifler bizi 2 günde unutuyor denayer sanki floryada doğmuş gibi davranıyor.

Bilmiyorum renktaş, göreceğiz.

Soyle bir sey de var: Diyelim ki Cengiz bu seneki performansinin ustune koyarak devam etti, dunya capinda yildiz bir oyuncu oldu. Baris ise Fener'de kadroya giremeyerek 4 sene gecirdi, sonra da bir Anadolu takimina falan gitti. Bu bence yine de bir seyi kanitlamaz, cunku Fenerbahce topcu oguten bir camia.

Yani demek istiyorum ki Baris Cengiz'den daha potansiyelli olsaydi bile sirf Fener'e gittigi icin bunu goremeyebilirdik.

O değilde Belhanda elimizde mi kaldı şimdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

What can I do sometimes..
33cef5487b1da59063240ec2d87daa6a.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onyekuru ilk etapta kulube diyosun yani reyiz

Hazirlik maclarina bakar. Bana oyle geliyor ki Feghouli'ye kulube gorunecek.

Gerci belli olmaz, birileri satilabilir de. Oyle olursa yerine yine topcu gelir diye umuyorum.

Ya da Rodrigues'i satip Kalinic'i kiralamak gibi bir seye girisebilirler. Bakalim ne olacak. Onyekuru kesinlikle en yetenekli oyuncu olacak takimdaki (su anki haliyle)

Cimbombomun cocugu Jason Denayer daha gelmedi mi?

kendi dilini anlamada 45 ülke arasından 37. sıradaymışız. aslında duruma bakarsak fena değil 37.

pilav yanı kuru,
düşmez döviz kuru,
Cimbombom'un çocuğu,

henry onyekuru,
henry onyekuruuuuuuu.

Aga sürprize hazır olun derim. Bence ne miranda ne radu ne de bennacer. Basında adı 1 kere bile çıkmamış bir transfer geliyor sanki. Umarım 8 numaradır. Juvede milanda inter bir hayli topçu var kiralık koparabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt