Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Namazda Selam verirken excorcisid filmindeki kiz gibi boynum döndü çok canım yanıyor teramisin Krem sürsem geçermi?

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk
Allah kabul etsin, dindar bir mü'min olduğunu bilmiyordum. Teramisin antibiyotik içerir, açık yaralara sürülür. Diklofenak veya Nimesulid içeren bir krem-jel faydalı olur, geçmiş olsun...

Altınordu neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim altyapı açısından Türkiye'de ki en iyi camia bursaspordur.Hamzanın beğenmediği bu çocuktan bir yol olmaz dediği sağ bek lilleye gitti.Enes çok daha iyi yerlere gidecek.Kalecileri yavuzhan o yedek yavşak febeli altınordu kalecisinden çok daha iyi.Altınordu kim kardeşim.Ne başarısı varmış

Volkan Şen, Sercan Yıldırım ve Ozan Tufan da sayabiliriz. Her ne kadar istenilen seviyeye ulaşamasalar da.

Fernando bu işi yapabilir rahatlıkla ama Ndiaye gibi onu efor olarak rahatlatacak ciğersiz bi adam lazım yanına
Fernando tempo isini biraz yapar. Cl'de tek yetersiz kalir. Ndiaye aradigimiz adam degil. 3 lu orta saha oynasan fernando-ndiaye-orn:wilshere olabilir. Bu sistemde bizim icin gereksiz olur.

Fernando tempo isini biraz yapar. Cl'de tek yetersiz kalir. Ndiaye aradigimiz adam degil. 3 lu orta saha oynasan fernando-ndiaye-orn:wilshere olabilir. Bu sistemde bizim icin gereksiz olur.
Belhanda gereksiz top kayıpları yapmayı bıraksa daha basit oynamayı denese aslında çok iş görebilirdi

Burada günlerce Barış ve Berke iyi alternatif olur deniyordu

Fener alınca hemen bok atılmaya başlanmış yapmayın

kctzrmexspyqdrapsfix.jpg

shahid khan show
adam wembleyi almaga calisiyor nice takiminin topcusunu mu alamayacak

@[B]EkinAyaz5[/B] 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Zinedine Machach o isimlerden biri. Miranda’nın ciddi anlamda gündeme gelebilmesi için önce Maicon’un satılması gerekiyor, boşuna umut vermemek gerek. En azından şu an için.

Berke'ye cok uzuldum
Yerli kaleci konusunda ezikler bir sekilde hep avantaj kapiyor. engin, rustu, volkan simdi de Berke olacak muhtemelen

Zinedine Ferhat varken Zinedine Marchach almak tam bir intihar olur gönül isterki Zinedine Zidane gelsin

altınorduya yüksek bi ücret verdilerse fazla üzülmem bu transferlere umarım 4 mliyondan aşağı değildir

Transfer tam piyango işidir asilinda.ornegin ben daha önce hiç izlemedim adını biliyordum ama izlememistim baktım YouTube'dan bana bu ligde kesinlikle iş yapacak oyuncu tipinde geldi.tabi oynamadan kimse bilemez

belhandanın bazı videoları var bizim dönemde adama hayran kalırsın ama ben her maçı 90 dakika izleyen biri olarak ödenen bonservisin ve yıllık ücretin kesinlikle çok fazla olduğunu düşünüyorum.. 8 milyon bonservis yıllık bonuslarla 4 alıyor.. hani sadece videosuna baksak bu adam 20 de eder deriz... O yüzden video işi çok sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt