Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren Derdiyok gitsin şu takımdan ya. Ben bu adamı CL'de falan yedek kulübesinden saha kenarına gelip Gomis'in yerine falan girdiğini düşündükçe delleniyorum.

#SportingCP, Bruno Fernandes ile 2023 yılına kadar sözleşme imzaladığını açıkladı. Portekiz ekibi Fernandes'in serbest kalma bedelini ise 100 milyon euro olarak belirledi.

Belhanda nın topu hızla karşı sahaya taşımaktan başka eksiksiz yapabildiği bir şey yok malesef . Çalımları riskli , şutu zayıf , pas desen başarısız . Eksileri ile artıları tartışılabilecek bir oyuncu bence . Ne bir on numara , ne de fiziği ile mücadele edebilecek sekiz numara ?

Sergen barisi begeniyo diye hatirliyorum. Fener'le adi gecince kotulemeye basladi. :D
izlemediğim bi oyuncuyu nasıl begenebilirim?attıgı güzel bi gol vardı,ondan etkilenip bi yorumda bulunmus oalbilirim.geniş videosunda pek de ısınmadım.forvet gibi geldi

Hosseini ve Kone'yi kadrosuna katmak üzere olan Trabzonspor, Edson Mexer transferini de bitiriyor. Rennes Başkanı O.Letang teklif aldıklarını ve Mexer'in takımdan ayrılmak istediği açıkladı. Bordo-Mavili ekip Rennes'e transfer ve kiralama şeklinde iki ayrı teklif yaptı. (Sabah)

bunlar iyice sıçacak bu transferlerden sonra :d

kctzrmexspyqdrapsfix.jpg

shahid khan show
adam wembleyi almaga calisiyor nice takiminin topcusunu mu alamayacak
Babanmı bu

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

haftada 5 kez altyapıdaki genclerden bahsediyorum.elalemin genclerini övdüğümü ne zaman gördünüz?bjknin aldıgı güven yalcını cok begendim o ayrı..

Abdennour'u kiralayamaz mıyız acaba? Son durumu nedir
edit: sözleşmesi seneye bitiyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt