Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak bak mesajlara bak hile hurda yaparsak uefa kan alirmis.
yav hangi dunyada yasiyorsunuz milletin çine katara fahiş fiyatlara oyuncu sattigi. Sonrasinda 1 sene sonra yıllık ücret bile vermeyip kiraladığı, ffpden kurtulmak icin 2.lig takimina 1 seneligine 1 milyon euroya kaleci satildigi bir dunyada uefa götümüzden kan alacakmış.
Bu kadar kolay mı zannediyoruz bazı şeyleri hersey yasal boşluklara uydurularak yapılır. Kos kocaman apple bile adaletin-yasanin zirve noktası amerikada yasal boşlukları kullanıp vergi vermiyor herifler.
Kendinize gelin bence.

8 numara kim olacak acaba en çok merak ettiğim transfer ...
..
4db4df3e8145c0292941b8b5580a1b1a.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok yav hiç yeter mi...rodrigues geçen senenin en iyisi olmuş kanatta,5 ay sakat oynamis kilolu feghouli gecen sezon iyi istatistik yapmis ve bu sezon zayiflamis,yaz kampi görmüş ve fit olarak girecek sezona,onyekuru gibi belçika liginin bi tarafına koymuş arsenal,psg yerine evertonı tercih etmis büyük potansiyel var ama çok az yetmez.roma takibindeki yunus akgünü ve sinanı hiç konuşmadım üstelik
Fatih Terim feg le konusmadi mi Kampa fazla Kilo ile katildigi icin ? Medya da resimler de var di...Ben mi yanlis hatirliyorum

Albayrakın açuklamaları ne zamandı tam hatırlamıyorum. Ama biz kanat alacaktık, treyi istedik pahalı geldi, gidip beleşe daha iyisini onyekuruyu kiraladık, trezegetde bizim başka oyuncu aldığımızı görünce beklemekten vazgeçip slavianın teklifini kabul etti. Olay budur. Bundan sonra gary yada feghuli satılmadıkça kanat transferi olmayacak buna eminim.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acaba Carole 'ü satıp Tolga/Eren/Ahmet gibi adamları takasta kullanarak E.Akbaba transferini bitiremez miyiz ?

Gomis-Onyekuru-E.Akbaba hayvan gibi skor katkısı verir Rodrigues-Feghouli-Sinan filan da gayet iyi bu konuda ...

Emre'yi birakin 1 sezon Alanya'da oynasin sonra ocakta ön protokol imzaliyalim.

Bayern misali iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt