Serhat Türk
Parçalı Üye
- 6 Mart 2018
- 3.161
- 1.866
- 698
Fiziği sıkıntıAtalay hepsinden daha potansiyelli gözüküyordu noldu o arkadaşa ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiziği sıkıntıAtalay hepsinden daha potansiyelli gözüküyordu noldu o arkadaşa ?
Ben gelecek sezon icin yazdim sergi. Bu yazdigim 4luden muhtemelen sadece 2-3'u A Takimda olurGalatasaraya 4 değil 10 oyuncu yazılmalı.listemde 30 tane genç var ama 30u birden fazla oluyo ne yazıkki
net çok yanlış düşünceBu oyuncular Feneri mi kurtaracak? haha, bu 18 yasindaki bebeyi yiyip bitirirler burda. Zaten okadar yetenekli olsaydi Hollanda'da Ajax, Psv veya Feyenoord kapmisti.
Abartmayin.
Onyekuru transferinden sonra neden bir kanat oyuncusu daha almaya calisiyorlar
Bunun tek mantikli cevabi Rodrigues yolcu
Fenere gelen gelecek her hoca Aykut kocaman gibi korkak futbol anlayışına sahip değil ki maalesefOyun ablayışı değişmiş çok net belli ama ligde ezerler bu kadrolarını orası ayrı
Son senelerinde gözden düşmeye başlamışlar kiralarlar yav 1 milyon € ' yaReis bu isimleri kiralamak veya maliyetsiz halledebilmek çok zor gibi Rodrigues-Feghouli-Belhanda filan satılırsa anca
Fiziği sıkıntı
net çok yanlış düşünce
Mbappe 19 yaşında ve dünya şampiyonu olacak belki pazar akşamı. Büyük katkısı dokundu üstelik takım adına19 yaşında bir oyuncu genç yetenek değil futbolcudur. İlk 11 gayette oynayabilir
Hoca Ozanı neden özellikle benimsiyor sanıyorsun , Levent hocanın verdiği beslenme programıyla 4kiloluk kas kütlesi yaptı kendine. Atalay da gelişme olmadığı için kampa dhi almadı. Bu sene bekleyeceksekOzandan Yunustan ve Celilden bir şeyler beklemeliyiz.Fizik nasıl sıkıntı olabiliyor ya cidden bu çocuklarda kafa yok sen Türkiye'nin en büyük kulübünde oynayacaksin ama fiziğini geliştirmeyeceksin halbuki çözümü en kolay iş
Valbuena nın temposu düştü artık son 30 dk girerek katkı verir. Ama fenerde gelişmeyi açıkça gördüm bugün Şampiyon olurlar mı dersen İmkansız en az 2 sene beklemeleri lazım Şenol ve Fatih hoca varken Cocuya şampiyonluk falan verdirmezler ancak 3 sene sonra gitmezse belkiFenere gelen gelecek her hoca Aykut kocaman gibi korkak futbol anlayışına sahip değil ki maalesef
Valbuena ya bakalım oynatacak mı bu. Ligimizin çok üstünde bir yetenek bu valbuena ve lige damga vurabilecek birisi.
Aykut onu silmeseydi herifler geçen sezon şampiyon olurdu büyük ihtimalle.
Fatih hocam kalırsa bukadar uzun biraz af edersin Türkiye'de hiç bir takıma şans tanımıyorum. Aziz gibi şike yaparlarsa bilemem tabiki.Hoca Ozanı neden özellikle benimsiyor sanıyorsun , Levent hocanın verdiği beslenme programıyla 4kiloluk kas kütlesi yaptı kendine. Atalay da gelişme olmadığı için kampa dhi almadı. Bu sene bekleyeceksekOzandan Yunustan ve Celilden bir şeyler beklemeliyiz.
Valbuena nın temposu düştü artık son 30 dk girerek katkı verir. Ama fenerde gelişmeyi açıkça gördüm bugün Şampiyon olurlar mı dersen İmkansız en az 2 sene beklemeleri lazım Şenol ve Fatih hoca varken Cocuya şampiyonluk falan verdirmezler ancak 3 sene sonra gitmezse belki
Ben hegamonyamızın başlangıçı diyorum da.Hani olurda şansa alırlarsa alırlar yoksa bende imkan vermiyorumFatih hocam kalırsa bukadar uzun biraz af edersin Türkiye'de hiç bir takıma şans tanımıyorum. Aziz gibi şike yaparlarsa bilemem tabiki.
Onyekuru transferinden sonra neden bir kanat oyuncusu daha almaya calisiyorlar
Bunun tek mantikli cevabi Rodrigues yolcu