Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onyekuru transferinden sonra neden bir kanat oyuncusu daha almaya calisiyorlar

Bunun tek mantikli cevabi Rodrigues yolcu

Olan trezeguete olacak eğer gelirse adamın üzerinde gereksiz bir baskı olustu saçma sapan bir transfer süreci

Oyun ablayışı değişmiş çok net belli ama ligde ezerler bu kadrolarını orası ayrı
Fenere gelen gelecek her hoca Aykut kocaman gibi korkak futbol anlayışına sahip değil ki maalesef :)

Valbuena ya bakalım oynatacak mı bu. Ligimizin çok üstünde bir yetenek bu valbuena ve lige damga vurabilecek birisi.

Aykut onu silmeseydi herifler geçen sezon şampiyon olurdu büyük ihtimalle.

Alt yapida topa dokunani büyük yetenek ilan etmekten vazgecin artik.

Cikarsa 1 oyuncu cikar o da 7-8 senede bir geliyor zaten, üretim hatasi.

Bes para etmez cöp iste %99'u.

19 yaşında bir oyuncu genç yetenek değil futbolcudur. İlk 11 gayette oynayabilir

Atalay yaşadığı sakatlık sonrası ciddi düşüş yaşamaya başladı.... veya oto sözleşmesini kaptıktan sonra ben hedefime ulaştım moduna geçti.

Aynı döneme geldiği için form düşüklüğü hangisi daha olasılık bir durum kararı siz verin

Mutlu aksu doğan da vardı ondan da ses yok

Fizik nasıl sıkıntı olabiliyor ya cidden bu çocuklarda kafa yok sen Türkiye'nin en büyük kulübünde oynayacaksin ama fiziğini geliştirmeyeceksin halbuki çözümü en kolay iş
Hoca Ozanı neden özellikle benimsiyor sanıyorsun , Levent hocanın verdiği beslenme programıyla 4kiloluk kas kütlesi yaptı kendine. Atalay da gelişme olmadığı için kampa dhi almadı. Bu sene bekleyeceksekOzandan Yunustan ve Celilden bir şeyler beklemeliyiz.

Fenere gelen gelecek her hoca Aykut kocaman gibi korkak futbol anlayışına sahip değil ki maalesef :)

Valbuena ya bakalım oynatacak mı bu. Ligimizin çok üstünde bir yetenek bu valbuena ve lige damga vurabilecek birisi.

Aykut onu silmeseydi herifler geçen sezon şampiyon olurdu büyük ihtimalle.
Valbuena nın temposu düştü artık son 30 dk girerek katkı verir. Ama fenerde gelişmeyi açıkça gördüm bugün Şampiyon olurlar mı dersen İmkansız en az 2 sene beklemeleri lazım Şenol ve Fatih hoca varken Cocuya şampiyonluk falan verdirmezler ancak 3 sene sonra gitmezse belki

ayın 15 inden sonra bu trezeguet için opsiyon kalkıyo heralde inşallah daha fazla fiyat çeker kasımpaşa...

Hoca Ozanı neden özellikle benimsiyor sanıyorsun , Levent hocanın verdiği beslenme programıyla 4kiloluk kas kütlesi yaptı kendine. Atalay da gelişme olmadığı için kampa dhi almadı. Bu sene bekleyeceksekOzandan Yunustan ve Celilden bir şeyler beklemeliyiz.

Valbuena nın temposu düştü artık son 30 dk girerek katkı verir. Ama fenerde gelişmeyi açıkça gördüm bugün Şampiyon olurlar mı dersen İmkansız en az 2 sene beklemeleri lazım Şenol ve Fatih hoca varken Cocuya şampiyonluk falan verdirmezler ancak 3 sene sonra gitmezse belki
Fatih hocam kalırsa bukadar uzun biraz af edersin Türkiye'de hiç bir takıma şans tanımıyorum. Aziz gibi şike yaparlarsa bilemem tabiki.

fenerbahce,besıktas altyapıdaki yetenekler konusunda çok yetersizler.fenerde,bjkde 1-2 oyuncu anca var.potansiyel olsa zaten dışarı yönelmezler.bizde ise çok ciddi potansiyeller var.hoca gurbetçi almayıp bizim gençleri de kazanabilir.ki en iyisi bu olur.

38530.jpg

38531.jpg

1 Kaleci
2 Stoper
1 Sol Bek
2 Orta Saha
1 Forvet

Daha 7 transfer gerekli. Kimse uyumasin. Tarik, Ahmet, Carole, Tolga, Selcuk, Eren de gitmeli.​

Onyekuru transferinden sonra neden bir kanat oyuncusu daha almaya calisiyorlar

Bunun tek mantikli cevabi Rodrigues yolcu

Rodrigues için önemli görüşme olsa hazırlık maçında oynamazdı bence. Transferin son günleri teklif gelir onu bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt