Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yonetim hariç tutuyorum ama taraftar da birşeyler bilir ya taraftarı kucumsemeyin bu kadar. Ayrıca sunuda unutmayın hiçbiri galatasarayi senin benim kadar sevmiyor ne götursem burdan iyi kafasında madem yönetimler herşeyi biliyorda niye dünyanın muhtemelen en çok zarar eden klubuyuz bu kadar sportif başarıya rağmen.yonetim falan bilmem ben ben bı galatasarayi bilirim bide karşılıksız seven renktaslari öbürleri umrumda bile değil sadece çalışan

Höwedes zaten öyle ya da böyle buraya gelmez ama bir de adami begenmeyenler var te Allahim ya.

Herkes Ahmed Musa'yı unutmuşken hemen gelmeli.

forumda eleştiri almayacak stoperler Ramos,Bonucci ...Pique'yi bile yavaş diye istemeyen olur

En ifrit olduğum saçmalık...O dediğin adamların kapı gibi sözleşmelerini mevcut yönetim mi yaptı da sorumlu tutuyorsun?...

Zamanında birileri bol götten sıçıp savurdu diye bunun böyle devam etmesi gerekmiyor ki istesen de yapamazsın, UEFA tepende!...Mümkün olsa bugün sözleşmelerini bedava ellerine verirler, ama bu işler zannettiğin kadar basit değil maalesef...
enkaz edebiyatı yapmayacağını ilk gün söyledi ben bunun üzerine yapı kuruyorum
kolay olsa herkes yapardı zaten, açıkçası ben olayın iç yüzü ile ilgilenmek istemem; nasıl ki yellow friday deyip kulübe katkıda bulunuyorsam, kombinemi alıp kulübüme bağlılığımı gösteriyorsam iyi futbol izlemek isterim, iyi futbol da iyi topçuyla oynanır.
gidip donk beyefendiye 2.000.000€ verip, bu tarz oyuncuyu 8-10m bonservisle zor alırsın demem.(deminki eren-tolga-selçuk örneğini beğenmedin buna da bir cevap vereceksin diye düşünüyorum)

Vizyon olarak vasatı aşamıyoruz başkanlarımız konusunda misal ünal aysalın beğendiğim birkaç yönünden biri buydu açıkçası kulübün çehresini geliştirecek, avrupada şansımızı artıracak oyuncuları kulübe kazandırmak üstüne üstlük sadece olay bununla sınırlı değil bunun forma satışı bilet satışı,avrupada tanınılabilirliğin artması vb. durumlara da sirayet edebilecek bir mesele.

Chiellini'de forumumuzca eleştiri almayanlardan isimlerden biriydi arkadaşlar, haksızlık etmeyelim.

Fb yine yanlış iş yapıyor. Cl ön elrmesi oynayacaklar ama kadroya takviye yapamadılar. Üstelik fernandao gitti. Şu an fbyi övenleri, Clden elendiklerinde göreceğim ben. Ha uzun vadede bu yerlilerden bir ikisi illaki tutar. Ama fb camiasında sabır yoktur bu sene başarısız olunxa cocuya tekmeyi basıp, ersunu getirirler ve filmi yine başa sararlar :)

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Salih Uçan örneği var yakın zamanda kaybolup giden o camiada Tuncay ve G.Gönül dışında genç yaşta gelip de tutunan adam görmedim...Şampiyonlar liginde devam etmesinler ki şu dar zamanda bizim kasaya fazla para girsin ...

enkaz edebiyatı yapmayacağını ilk gün söyledi ben bunun üzerine yapı kuruyorum
kolay olsa herkes yapardı zaten, açıkçası ben olayın iç yüzü ile ilgilenmek istemem; nasıl ki yellow friday deyip kulübe katkıda bulunuyorsam, kombinemi alıp kulübüme bağlılığımı gösteriyorsam iyi futbol izlemek isterim, iyi futbol da iyi topçuyla oynanır.
gidip donk beyefendiye 2.000.000€ verip, bu tarz oyuncuyu 8-10m bonservisle zor alırsın demem.(deminki eren-tolga-selçuk örneğini beğenmedin buna da bir cevap vereceksin diye düşünüyorum)

Vizyon olarak vasatı aşamıyoruz başkanlarımız konusunda misal ünal aysalın beğendiğim birkaç yönünden biri buydu açıkçası kulübün çehresini geliştirecek, avrupada şansımızı artıracak oyuncuları kulübe kazandırmak üstüne üstlük sadece olay bununla sınırlı değil bunun forma satışı bilet satışı,avrupada tanınılabilirliğin artması vb. durumlara da sirayet edebilecek bir mesele.
UEFA' dan men yedikten sonra bu dediklerini istediğin kadar savun muhterem, neye yarar?!...Sözünü ettiğin üç adamdan biri o 'vizyonist' başkanın lütfettiği sözleşmeyle hala kulübü sömürmekte; diğer ikisi ise malum sebeple 2. başkanı yapamadığı, sonra da veliahtı olarak işaret ettiği meymenetsizin eseri. Ne anlalatıyorsun yahu?. Hala mı 'vizyon'?. sıçmışım öyle vizyona!....

Kara bey gelirse formasini mutlulukla tasirim.

Burak yilmaz gibi bir odunun 2 Mac üst üste irzina gectigi bir stoperdir höwedes

Feghouli ve Belhandaya yapılan maaş algısından bıktım yaw Trt Sporda Alp Pehlivanı dinledim, Yok neymiş bu adamlara kimse o kadar paraları vermezmiş ulan hırbo Feghouli West Hamın en çok kazanan 2. oyuncusuydu 3.5 Milyon € alıyordu , Sadece bizde bu paraları almadı keza Belhandada Kievde 2.5 M € kazanıyordu ama bu gerzeklere göre bunlara verilen paranın yarısını verecek takım yokmus kıçlarından uyduruyorlar. Bu adamları satıyoruz dense 10 takım kapıya girer

Kendi kendinize isim yazıp sonra sinirleniyorsunuz:) geçen sezon devre arası dahil sürpriz isimler devam ediyor hala inanıp birbirine laf yetiştirenler var sakin olun beyler;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt