Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli satılsın diyenler var fakat feghouli gibi üst düzey bir oyuncuya bir sene daha şans verilmesi kanaatindeyim, tutarsa getirisi çok büyük olacak bir futbolcu çünkü.
Garry, bruma, sneijder, ilk sezonlarını hatırlayın

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feg'in serbest kalma maddesi var. önümüzdeki sezon devreye girecek madde. 4.25 olması lzm.

Maddi olarak 1 getirisi olmayacak yani.

Takıma da bu sezon verdiği katkıdan daha fazlasını vereceğini sanmıyorum

Maiconu pazarliyacak adam lazim, asla kotu bir stoper degil ama bizim sistemi uymuyor.

Ver ahmet bulutu 1M aninda pazarlar

Maicon yavaşta Rami - Höwedes falan çok hızlı sanki , Höwedes baya iyi oyuncu ama yavaş bana kolpa geliyor zaten haberler Denayer alınır

:asd:

feguli 5m lik ilk teklife satılmalı yanında da beranda promosyon olarak verilmeli reis. deli maaş bütçesi açılır
maaş olayı dogru.4 milyona yakın para alan bi feghouli 20 gol 20 asist yapmalı.ama kilolu ve sakat haliyle 6 gol 9 asist yapmış ligde 27 maçta.ilginç bi adam....tek basına şampiyon yapacak biri.ondan kıyamıyorum

Maiconu bu piyasada cok rahat 5-6M satabilirsin, adam daha 29 yasinda, cok etkili kafasi var ama agir.

maaş olayı dogru.4 milyona yakın para alan bi feghouli 20 gol 20 asist yapmalı.ama 6 gol 9 asist yapmış ligde 27 maçta,kilolu ve sakat haliyle.ilginç bi adam....tek basına şampiyon yapacak biri.ondan kıyamıyorum
reis vitinhoyu falan alırız. açılacak maaş bütçesi ile yapacağımız yes yeni pırıl pırıl 0 km onlarca transferi hayal et
bana hak vereceksin

reis vitinhoyu falan alırız. açılacak maaş bütçesi ile yapacağımız yes yeni pırıl pırıl 0 km onlarca transferi hayal et
bana hak vereceksin
şöyle diyim o zaman.feghoulinin valenciadaki halini düşün.feghouli yeteneklerinde yani oyun zekası yüksek,akıllı,çalım yetengi olan,şutu olan birini bulmalıyız o halde.vitinho biraz uyuyo buna.çalım yetenegi ve şutu çok iyi.

8 numara ile alakalı bir tek isim dahi yok. N’diaye demeyin gelmesin bu takıma yavşak(Kelime anlamı bit yavrusu)

[B]Hasan[/B]‏ @[B]hsnyldrm1979[/B]

@[B]Umut_GS_21[/B] adlı kullanıcıya yanıt olarak

Farklı özelliklerle kastım; Ahmet Sivri Eren'den daha kısa, tekniği çok daha iyi, çalım atabilen, adam eksiltebilen, son vuruşları Eren'den oldukça iyi, A takımda kendisini kabul ettirip geliştirebilirse, takımın gol yükünü çekebilecek kadar iyi son vuruşları olan bir oyuncu.

ahmet sivri tam da böyle biri evet.ayrıca iyi frikik kullanır.

yunus akgün galiba çok parlayacak bu sene :D o çocugun parlamama imkanı yok bazı nedenlerden ötürü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt