Serhat Türk
Parçalı Üye
- 6 Mart 2018
- 3.161
- 1.866
- 698
BJK maçını izliyorum da Caner-Gökhan ın temposu baya bir düşmüş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli satılsın diyenler var fakat feghouli gibi üst düzey bir oyuncuya bir sene daha şans verilmesi kanaatindeyim, tutarsa getirisi çok büyük olacak bir futbolcu çünkü.
Garry, bruma, sneijder, ilk sezonlarını hatırlayın
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
senin dilin neler soyluyor ahbap. gecen sene gonca idi bu sene acacak. deme boyle seyler.?

ondan dorukhanı aldılar zaten.dorukhan sagbekte de oynayabiliyo.ayrıca atiba sonrası için de alındı dorukhan.BJK maçını izliyorum da Caner-Gökhan ın temposu baya bir düşmüş
maaş olayı dogru.4 milyona yakın para alan bi feghouli 20 gol 20 asist yapmalı.ama kilolu ve sakat haliyle 6 gol 9 asist yapmış ligde 27 maçta.ilginç bi adam....tek basına şampiyon yapacak biri.ondan kıyamıyorum
feguli 5m lik ilk teklife satılmalı yanında da beranda promosyon olarak verilmeli reis. deli maaş bütçesi açılır
reis vitinhoyu falan alırız. açılacak maaş bütçesi ile yapacağımız yes yeni pırıl pırıl 0 km onlarca transferi hayal etmaaş olayı dogru.4 milyona yakın para alan bi feghouli 20 gol 20 asist yapmalı.ama 6 gol 9 asist yapmış ligde 27 maçta,kilolu ve sakat haliyle.ilginç bi adam....tek basına şampiyon yapacak biri.ondan kıyamıyorum
cenk ergün sonradan radyospora acıklama yaptı.10 milyonmuş o rakam.Feg'in serbest kalma maddesi var. önümüzdeki sezon devreye girecek madde. 4.25 olması lzm.
Maddi olarak 1 getirisi olmayacak yani.
Takıma da bu sezon verdiği katkıdan daha fazlasını vereceğini sanmıyorum
Dorukhan orta daha oynayamaz büyük takımlardaondan dorukhanı aldılar zaten.dorukhan sagbekte de oynayabiliyo.ayrıca atiba sonrası için de alındı dorukhan.
şöyle diyim o zaman.feghoulinin valenciadaki halini düşün.feghouli yeteneklerinde yani oyun zekası yüksek,akıllı,çalım yetengi olan,şutu olan birini bulmalıyız o halde.vitinho biraz uyuyo buna.çalım yetenegi ve şutu çok iyi.reis vitinhoyu falan alırız. açılacak maaş bütçesi ile yapacağımız yes yeni pırıl pırıl 0 km onlarca transferi hayal et
bana hak vereceksin
Teklif aldığında maçlara çıkmak istemeyen adamın böyle bir şey yapacağını düşünmen beni üzdü renkdaş. Bence çok iyi niyetli biri.Ndiaye bizi kullanıyor geleceğine inanmıyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vitinho forvet arkasında da oynayabilir evet ama onyekuru ne oldu?mariano rami serdar nagatomo
ndiaye fernando
feg vitinho musa
gomis
harika olur