Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini döneminde sınırsız yabancı olsaydı kulübün anasını öyle bir bellerdi ki, 10 sene kendimize gelemezdik. Gittiği gün sevinçten oynadığımız kaldı, ne ara savunulur oldu ? Mancini gibi adamlar bu lige göre değil.

Yalnız o dönem Mancini'yi getirmek çok büyük işti. Ünal Aysal acayip adamdı.
unal aysal futboldan zerre anlamıyordu ama iş bitiricilikte efsaneydi. adam cat drogbayı getirdi cat sneijderi getirdi cat terimi kovdu cat manciniyi getirdi. dogrulugunu yanlıslıgını tartısmıyorum. sonunu getiriyordu her isin.

Mancini gibi adami 5 yabanci kuraliyla oynamaya zorlayip Yerli cöplere o paralari kaymetmemizi saglayan tüpcü ye yapin elestirinizi, hani su bir zamanlar FT nin kankisi olan tüpcü. Mancini veyseli meyseli tanimaz. FT bu kulube 20 senede en az 100 milyon euro kaybettirdi. Temcit pilavi gibi durup durup 1 milyona alinan ontivero yu bahane etmeyi birakin

Salih Dursun(2.7 milyon)
Oğuzhan Kayar(Bu elemana 2.2 milyon tl verildi)
Veysel Sarı(400.000)
Hajrovic(3.5 milyon)
Burdisso(250.000 kira)
Koray Günter(2.5 milyon)
Ontivero(2 milyon)
Umut Gündoğan(300.000)
Alex Telles(6 milyon)

Melo muslera ujfa riera burak umut Dany Semih alt yapi, Ozan
Bunlar kotumuydu?

Riera ya kadar iyi, Ama altyapimizda yetisen oyuncular neden FT nin basarisi oluyor ona anlam veremiyorum. FT alyapiyla ilgili bir hoca degildir. Bu kulubumuzun basarisi. GS in altyapisinda her zaman yetenekli oyuncular olmustur

Riera ya kadar iyi, Ama altyapimizda yetisen oyuncular neden FT nin basarisi oluyor ona anlam veremiyorum. FT alyapiyla ilgili bir hoca degildir. Bu kulubumuzun basarisi. GS in altyapisinda her zaman yetenekli oyuncular olmustur
Peki neden Terim haric kimse A takimda oynatma yuregini gostermedi?

2000 jenerasyonunu inşa edenlerden.Ozan'a geçen sene kendini geliştirmesi için özel antremanlar hazırlattı.Bu sene de Gökay,Yunus ve Atalay'a özel hocalar eşliğinde geliştirdiğini duyuyoruz.

Bosuna demiyorum iste en onemli Transfer Alan dir diye

LW,ST,ya da Talisca gibi mevki de oynatma imkanimiz var. Oyun icinde bir forvet daha alinirsa inanilmaz rotasyonlar yapilir

Fernando Ndiaye
Fegh Belhanda Alan
Xxx
Baslayip XXX arkasindaki alayi bi oraya bi suraya degisip durur. Fegh+ Alan ile disardan iyi sut ceken adamlar olur.
Bir de Manyak Pas atan bir 8 no olsa (selcugun eski hali), ya da Sneijder tarzinda bir 10 no

Salih Dursun(2.7 milyon)
Oğuzhan Kayar(Bu elemana 2.2 milyon tl verildi)
Veysel Sarı(400.000)
Hajrovic(3.5 milyon)
Burdisso(250.000 kira)
Koray Günter(2.5 milyon)
Ontivero(2 milyon)
Umut Gündoğan(300.000)
Alex Telles(6 milyon)

Dedim ya, Mancini gibi kariyerli bir hoca yi 5 yabanci kisitlamasiyla oynamaya zorlayip neden bu yerlileri aldirdi demek yanlis olur. Selcuk, hamit gibi sabotajcilarin varligina ragmen Mancini avrupa da basarili oldu. onu da teslim etmek lazim.

Bosuna demiyorum iste en onemli Transfer Alan dir diye

LW,ST,ya da Talisca gibi mevki de oynatma imkanimiz var. Oyun icinde bir forvet daha alinirsa inanilmaz rotasyonlar yapilir

Fernando Ndiaye
Fegh Belhanda Alan
Xxx
Baslayip XXX arkasindaki alayi bi oraya bi suraya degisip durur. Fegh+ Alan ile disardan iyi sut ceken adamlar olur.
Bir de Manyak Pas atan bir 8 no olsa (selcugun eski hali), ya da Sneijder tarzinda bir 10 no
Bu feghouli ile manyak anlaşır gibime geliyor. 2. forvet nasıl olmalı sence. Alan dripling yapabilen kanat-forvet.

Pato icin hic umudum yok.
Maicon satilmiyorsa bile kiralanmali.
Belhanda mutlaka satilmali.
Yaklasik 25 milyon euroluk butce olur.
Hala bostaysa
Balotelli
Alan
Savanier
Imkani varsa Kjer veya Rami
ve scout transferi kendini az da olsa ispatlamis kanat ( Belcika veya Fransa veya Brezilya)

Telles'in ve Brumanin paralari da tamamen oyuncu borclarina odenir.

2000 jenerasyonunu inşa edenlerden.Ozan'a geçen sene kendini geliştirmesi için özel antremanlar hazırlattı.Bu sene de Gökay,Yunus ve Atalay'a özel hocalar eşliğinde geliştirdiğini duyuyoruz.

Kesske 2000 den sonra bir daha gelmeseydi de aklimizda efsane olarak kalsaydi. Altyapida ki yetenekleri bulup cikarma konusunda FT yi büyütmeyin. Eger bir oyuncu yetenekliyse zaten herhangi bir futbol adami onu görmesi lazim. göz var, nizam var. Sen ben ozanin yetenekli oldugunu görebiliyorsak FT de bir zahmet görsün, cikarsin.

Altyapimizdan cikma en iyi on oyuncuyu say

Sonra hocalari kimmis diye bir bak

Derim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt