Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw tamam ft ozanı oynattı da ekim 2013-2018 arası ozanı çalıştıran altyapı hocalarının hiç mi payı yok. 13 yaşından 17 yaşına kadar yani. Herifleri sadece youth ligde 11 yiyince anan üyeler war. El insaf

Bosuna demiyorum iste en onemli Transfer Alan dir diye

LW,ST,ya da Talisca gibi mevki de oynatma imkanimiz var. Oyun icinde bir forvet daha alinirsa inanilmaz rotasyonlar yapilir

Fernando Ndiaye
Fegh Belhanda Alan
Xxx
Baslayip XXX arkasindaki alayi bi oraya bi suraya degisip durur. Fegh+ Alan ile disardan iyi sut ceken adamlar olur.
Bir de Manyak Pas atan bir 8 no olsa (selcugun eski hali), ya da Sneijder tarzinda bir 10 no
Badou yerine Savanier. Iyi bir stoper.
Maicon ve Belhanda gider. Onyekuru solda, Alan ve Fegh hem ortada hem sagda oynayabilir. Mart ayinda Emre donunce o da bir sekilde rotasyona girer.

Cümleten iyi geceler arkadaslar. Yatmadan bunu buraya birakayim.

(Keske Belhanda yi ekleseymis listeye)

Dedim ya, Mancini gibi kariyerli bir hoca yi 5 yabanci kisitlamasiyla oynamaya zorlayip neden bu yerlileri aldirdi demek yanlis olur. Selcuk, hamit gibi sabotajcilarin varligina ragmen Mancini avrupa da basarili oldu. onu da teslim etmek lazim.
O zaman 5 yabancı kuralı varken Mancini'yi getirmeyecekti Ünal Aysal, ligi tanıyan yerli bir adamla çalışması gerekiyormuş senin mantığına göre. Çünkü burayı bilmeyen birisinin saçma sapan yerlilere milyonlar vermesi normal bir olaymış.

Başka bir şey sorayım. Selçuk, Hamit neden sabote ediyrdu takımı, motivasyonları neydi sence?

Peki neden Terim haric kimse A takimda oynatma yuregini gostermedi?

ozani mi? Ozan daha kac yasinda ki ? terim dönemine denk geldi. Arda Turan da GS altyapisindan cikti. Terim yoktu o zaman. Sadece Terim altyapidan oyuncu cikarir diye bir kaide yok.

Yani simdi Terim olmasa Ozan sönüp gidecekmiydi? Onda o yetenek varsa birileri mutlaka kesfeder.

Vazgectim yav yatmadan son mesajim bu olsun. Normalde böyle sarkilar dinlemeyen birisi olarak 1-2 haftadir Ibo ve Ahmet Kaya düsmüyor kulagimdan.

O zaman 5 yabancı kuralı varken Mancini'yi getirmeyecekti Ünal Aysal, ligi tanıyan yerli bir adamla çalışması gerekiyormuş senin mantığına göre. Çünkü burayı bilmeyen birisinin saçma sapan yerlilere milyonlar vermesi normal bir olaymış.

Başka bir şey sorayım. Selçuk, Hamit neden sabote ediyrdu takımı, motivasyonları neydi sence?

FT gidip tüpcüyle ortak olmasa zaten Mancini gelmezdi ligin 4. haftasinda

Fatih hocamin altyapidan anlamadigini dusunen renktaslarimiz icin sepp piontek ile baslayan milli takim ve genc milli takim macerasina goz atmalarini

Ardindan gelen
-Olimpik milli takim akdeniz oyunlari sampiyonlugu
-Avrupa sampiyonasina tarihimizde ilk defa katilisimizi(euro 96)
-Uefa kupasini alisimizi
-Unlu tiyatrocu sanatsever senol ile aldigimiz dunya ucunculugu uzerine etraflica dusunmelerini tavsiye ederim

Hocalarini da yazsaydin rtas mesela ilk 11'e ilk cikaran hocalari ya da bir sezonda 10 mactan fazla oynatan ilk hocalari
Okan Feldkamp
Bulent ve Tugay Denizli olmali
Arda Gerets
Suat emin degilim ama Denizli olabilir
Emre Fatih Terim ama zaten bilinen biriydi. Zamaninin parasiyla 5 milyar verip veya 3 5 arasi ( sanirim bugunun 500 bin lirasidir) alinmisti.
Ozan Fatih Terim (Ozan da beklenen oyuncuydu)
Bir de Hocanin cikarttigi Fatih Akyel de olmali.
Bence hocayla alakasi yok. Yetenekliyse hangi hoca olursa olsun oynar.

Yaw tamam ft ozanı oynattı da ekim 2013-2018 arası ozanı çalıştıran altyapı hocalarının hiç mi payı yok. 13 yaşından 17 yaşına kadar yani. Herifleri sadece youth ligde 11 yiyince anan üyeler war. El insaf
Öyle tabii, bulup getiren adam da Terim'in çalışanı ama o keşfetmiş sonuçta sahada, yeteneği o adam görmüş. Ozan'ı hücum oyuncusundan stopere çeviren başka bir antrenörü mesela. Zaten mesele kimin emeğinin daha çok geçtiği değil, Hayri şunu kabul etmekten imtina etmezsin sanırım Terim genç oyuncuları oynatma konusunda oldukça cesur. 18 yaşında stoperi Şampiyonlar Liginde de derbilerde de oynatır, 17-18'lik adamı uefa yarı finaline çıkarır. Galatasaray'ın şampiyonlar liginde oynattığı en genç 5 topçudan üçünü Terim oynatmış. Galatasaray formasıyla tarihte maça çıkan en genç iki oyuncu da yine aynı adamın döneminde oynuyor. Tabii bu rekorlarda hocanın çok uzun süre görev yapmış olması da etkili yine de önemli veriler. Sadece cesaret de değil, alt yapıyla ilgileniyor çocukları izliyor, zaten şu anki Akademi Terim döneminde kuruluyor. Genç oyuncuların hepsi Terim geldiğinde seviniyor çünkü Fatih Hoca en azından dönüp onlara bakan bir antrenör, milli takım dolayısıyla da gelişimlerini yakından takip ediyor çoğunun. Dolayısıyla bu Terim'in güçlü yönlerinden birisidir, mükemmel bir taktisyen vs olmana da gerek yok bu konuda, alt yapıyla, oyuncularla ilgilenmek yeterli belli bir raddeye kadar. Gençler de deli gibi saygı duyuyor, söylediklerini dinliyorlar. En azından belli bir yaşa kadar.

Yani bunu takdir etmekte bir problem yok derim m8. Buralarda komisyon yok anlayacağın.

Alan-Tetteh-Semih şimdilik başka topçu gitmezse bu 3 isim yeterli olur ama sene sonu bonservis kısıtlaması sınırlanacağı için elimizde yaklaşık 5-6 milyon kalacak gibi eğer yabancı oyuncu alamayacaksan kontenjandan dolayı Merih Demirel için şimdiden anlaşmamız iyi olur Ozan'dan sonra oraya ilk isteyeceğim genç isim olur Merihtede o ışık var

bu foto beni derinden etkiledi yav

drogbaros.webp

Okan Feldkamp
Bulent ve Tugay Denizli olmali
Arda Gerets
Suat emin degilim ama Denizli olabilir
Emre Fatih Terim ama zaten bilinen biriydi. Zamaninin parasiyla 5 milyar verip veya 3 5 arasi ( sanirim bugunun 500 bin lirasidir) alinmisti.
Ozan Fatih Terim (Ozan da beklenen oyuncuydu)
Bir de Hocanin cikarttigi Fatih Akyel de olmali.
Bence hocayla alakasi yok. Yetenekliyse hangi hoca olursa olsun oynar.

Suat senelerce Konya'da oynamis, bizde 10 mactan fazla oynadigi ilk sezon 93/94, hocasi Reiner Hollmann.

Yani yazdigin oyuncularin ozdeslestigi bir hoca var. O da Fatih Terim. Bunun tesaduf olmadigina inaniyorum. 2000'lilerin bu kadar iyi olmasinin da tesaduf olmadigina inaniyorum. Hatta gecen yaz altyapiya ona yakin futbolcu katilmasinin da tesaduf olmadigina inaniyorum.

Pardon 1 adet forvet alabilir miyim?

Suat senelerce Konya'da oynamis, bizde 10 mactan fazla oynadigi ilk sezon 93/94, hocasi Reiner Hollmann.

Yani yazdigin oyuncularin ozdeslestigi bir hoca var. O da Fatih Terim. Bunun tesaduf olmadigina inaniyorum. 2000'lilerin bu kadar iyi olmasinin da tesaduf olmadigina inaniyorum. Hatta gecen yaz altyapiya ona yakin futbolcu katilmasinin da tesaduf olmadigina inaniyorum.
2011'de geldiğinde yine bir operasyon çekmişti alt yapıya. Yavaş yavaş topluyoruz meyveleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt