Hamza Gölbaşı
Cezalı
2011'de geldiğinde yine bir operasyon çekmişti alt yapıya. Yavaş yavaş topluyoruz meyveleri.
2000liler iste kral.
Kimse de demiyor 90'lardan beri ilk defa altyapi bu kadar guclu ulan neden acaba
2011'de geldiğinde yine bir operasyon çekmişti alt yapıya. Yavaş yavaş topluyoruz meyveleri.
Dinlerken kulaklarım kanadı o nasıl ses kalitesiydi öyle
Daha kaliteli ses kayıdı olan video atsaydın daha fazla puan verirdim.
sent via GSC
Mancini gibi adami 5 yabanci kuraliyla oynamaya zorlayip Yerli cöplere o paralari kaymetmemizi saglayan tüpcü ye yapin elestirinizi, hani su bir zamanlar FT nin kankisi olan tüpcü. Mancini veyseli meyseli tanimaz. FT bu kulube 20 senede en az 100 milyon euro kaybettirdi. Temcit pilavi gibi durup durup 1 milyona alinan ontivero yu bahane etmeyi birakin
Ünal Aysal göndermek istemeseydi Terim de gitmezdi o zaman Mancini gelmezdi.
Fakat Suat alt yapili. Zaten kotu demiyorumki. Sen say dedin Ben de saydim?Suat senelerce Konya'da oynamis, bizde 10 mactan fazla oynadigi ilk sezon 93/94, hocasi Reiner Hollmann.
Yani yazdigin oyuncularin ozdeslestigi bir hoca var. O da Fatih Terim. Bunun tesaduf olmadigina inaniyorum. 2000'lilerin bu kadar iyi olmasinin da tesaduf olmadigina inaniyorum. Hatta gecen yaz altyapiya ona yakin futbolcu katilmasinin da tesaduf olmadigina inaniyorum.
Yaw tamam ft ozanı oynattı da ekim 2013-2018 arası ozanı çalıştıran altyapı hocalarının hiç mi payı yok. 13 yaşından 17 yaşına kadar yani. Herifleri sadece youth ligde 11 yiyince anan üyeler war. El insaf
Ünal Aysal'ın ikinci kez başkan seçildiği süreci incele. Yönetici değişimlerine bak, yeni kadroya bak. Eleman muhabbetlerini dinle. Sonra Bilic bu konuda neler demiş okuman iyi olur. Terim takımın başındayken başka antrenörlerle görüştüğü için Aysal'la bağlarının tamamen koptuğunu bu sebepten başkanın televizyonlara çıkıp "Hoca mesajlarıma cevap vermiyor" dediğini izlemişsindir diye tahmin ediyorum.Mevzu ya ne kadar hakimsin bilmiyorum. Adam Galatasaray in yaninda Milli takima imza atti. O aralar Takimimiz hocasiz calisiyordu filan. Olacak is degildi.
Ha, Aysal Terimi sevmiyordur, gpndermek istiyordur, o ayri mevzu. Ama durup dururken göndermedi. Kanli bicakli oldugumuz tüpcü bozuntusuyla anlasip Galatasarayi basi bos birakinca Aysal gönderdi tabi
Ünal Aysal'ın ikinci kez başkan seçildiği süreci incele. Yönetici değişimlerine bak, yeni kadroya bak. Eleman muhabbetlerini dinle. Sonra Bilic bu konuda neler demiş okuman iyi olur. Terim takımın başındayken başka antrenörlerle görüştüğü için Aysal'la bağlarının tamamen koptuğunu bu sebepten başkanın televizyonlara çıkıp "Hoca mesajlarıma cevap vermiyor" dediğini izlemişsindir diye tahmin ediyorum.
Ve evet bütün bunlardan sonra senin söylediklerin oldu. Kronolojik sıraya dizdim.
Mesele Terim doğru mu yaptı değil, mesele Ünal Aysal Fatih Terim'i göndermek istiyor muydu? Evet istiyordu. Sonrasında hocanın yaptığı kendi ayıbı, milli takıma imza atması yıldoyla çalışması. Ama o ortamda sadece istifa edip otursaydı haklı olacaktı. Aysal'la görüşmüyorlardı bile yahu. Sonuçta dediğime geliyor olay Aysal Terim'i istemedi, aşamalı olarak gönderdi ki çalışmayı istememek en doğal hakkıdır. Sonra postaladı Terim'i getirdi Mancini'yi. O da yerlilerden anlamaması ve 5 yabancı sınırının etkisiyle paraları çöpe attırdı transferde. Yabancılardan da Telles dışında yüzüne bakılacak olan yok ama neyse.Yeni yönetimden memnun degilse, calisma ortamindan hoslanmiyorsa sezon baslamadan istifa edebilirdi. Ama Galatasaray hocaligi hobi niyetine part-time yürütülecek bir is degil. lig baslamisken nerden cikti bu olay?
Eleman sözü Terim tarafindan abartildi bence. Aysalin bilerek, kücümseme amacli söyledigini sanmiyorum.
Aysal bilic e teklif yaptigini reddetmisti. O konu bir iddia
Sonuc olarak FT nin dün düsman oldugu adamla cikar icin dost olabilmesi beni rahatsiz etti. Eger kulup efsanesiysen bunu yapmamalisin.
Pardon 1 adet forvet alabilir miyim?
Diagne gibi fena olmaz aslindaBu feghouli ile manyak anlaşır gibime geliyor. 2. forvet nasıl olmalı sence. Alan dripling yapabilen kanat-forvet.
+Semih:C-FTOR 4. donem transfer list (maaslar guncel kurdan euroya cevrilmistir):
Harcanan bonservis + kira bedeli: 13.53m
- Yuto Nagatomo (2m): A+
- Emre Akbaba (1.75m): B-
- Henry Onyekuru (1.2m): B+
- Badou Ndiaye (2.7m): B-
- Omer Bayram (450k): C-
- Mugdat Celik (400k): F
- Birhan Vatansever (???): F
- Marcao (850k): ??? (muht. B+/A-)
- Emre Tasdemir (mac basi): ??? (muht. C)
Bu surecte oyuncu satislarindan kazanilan bonservis: 45.15m
Bir şeyi atladın hamzacım, bunlardan tutmayan olursa yönetim, tutarsa çakma hoca yaptı derler.FTOR 4. donem transfer list (maaslar guncel kurdan euroya cevrilmistir):
FTOR 4. donem transfer list (maaslar guncel kurdan euroya cevrilmistir):