Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini gibi adami 5 yabanci kuraliyla oynamaya zorlayip Yerli cöplere o paralari kaymetmemizi saglayan tüpcü ye yapin elestirinizi, hani su bir zamanlar FT nin kankisi olan tüpcü. Mancini veyseli meyseli tanimaz. FT bu kulube 20 senede en az 100 milyon euro kaybettirdi. Temcit pilavi gibi durup durup 1 milyona alinan ontivero yu bahane etmeyi birakin

Şamp gelirleri falan 500 milyon euro falanda kazandırmıştır .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ünal Aysal göndermek istemeseydi Terim de gitmezdi o zaman Mancini gelmezdi.

Mevzu ya ne kadar hakimsin bilmiyorum. Adam Galatasaray in yaninda Milli takima imza atti. O aralar Takimimiz hocasiz calisiyordu filan. Olacak is degildi.

Ha, Aysal Terimi sevmiyordur, gpndermek istiyordur, o ayri mevzu. Ama durup dururken göndermedi. Kanli bicakli oldugumuz tüpcü bozuntusuyla anlasip Galatasarayi basi bos birakinca Aysal gönderdi tabi

Suat senelerce Konya'da oynamis, bizde 10 mactan fazla oynadigi ilk sezon 93/94, hocasi Reiner Hollmann.

Yani yazdigin oyuncularin ozdeslestigi bir hoca var. O da Fatih Terim. Bunun tesaduf olmadigina inaniyorum. 2000'lilerin bu kadar iyi olmasinin da tesaduf olmadigina inaniyorum. Hatta gecen yaz altyapiya ona yakin futbolcu katilmasinin da tesaduf olmadigina inaniyorum.
Fakat Suat alt yapili. Zaten kotu demiyorumki. Sen say dedin Ben de saydim?
Benim icin UEFA kupasinin mimarlari Terim ve Feldkamp'tir

Yaw tamam ft ozanı oynattı da ekim 2013-2018 arası ozanı çalıştıran altyapı hocalarının hiç mi payı yok. 13 yaşından 17 yaşına kadar yani. Herifleri sadece youth ligde 11 yiyince anan üyeler war. El insaf

Ozanı alıp getiren fatih hoca diyolar abi bilmiyorum dogrumu onun döneminde alınmış alt yapıya . Ardayı falanda o almıştı sanırım .

Mevzu ya ne kadar hakimsin bilmiyorum. Adam Galatasaray in yaninda Milli takima imza atti. O aralar Takimimiz hocasiz calisiyordu filan. Olacak is degildi.

Ha, Aysal Terimi sevmiyordur, gpndermek istiyordur, o ayri mevzu. Ama durup dururken göndermedi. Kanli bicakli oldugumuz tüpcü bozuntusuyla anlasip Galatasarayi basi bos birakinca Aysal gönderdi tabi
Ünal Aysal'ın ikinci kez başkan seçildiği süreci incele. Yönetici değişimlerine bak, yeni kadroya bak. Eleman muhabbetlerini dinle. Sonra Bilic bu konuda neler demiş okuman iyi olur. Terim takımın başındayken başka antrenörlerle görüştüğü için Aysal'la bağlarının tamamen koptuğunu bu sebepten başkanın televizyonlara çıkıp "Hoca mesajlarıma cevap vermiyor" dediğini izlemişsindir diye tahmin ediyorum.

Ve evet bütün bunlardan sonra senin söylediklerin oldu. Kronolojik sıraya dizdim.

FTOR 4. donem transfer list (maaslar guncel kurdan euroya cevrilmistir):
  • Yuto Nagatomo (2m): A+
  • Emre Akbaba (1.75m): B-
  • Henry Onyekuru (1.2m): B+
  • Badou Ndiaye (2.7m): B-
  • Omer Bayram (450k): C-
  • Mugdat Celik (400k): F
  • Birhan Vatansever (???): F
  • Marcao (850k): ??? (muht. B+/A-)
  • Emre Tasdemir (mac basi): ??? (muht. C)
Harcanan bonservis + kira bedeli: 13.53m
Bu surecte oyuncu satislarindan kazanilan bonservis: 45.15m

Ünal Aysal'ın ikinci kez başkan seçildiği süreci incele. Yönetici değişimlerine bak, yeni kadroya bak. Eleman muhabbetlerini dinle. Sonra Bilic bu konuda neler demiş okuman iyi olur. Terim takımın başındayken başka antrenörlerle görüştüğü için Aysal'la bağlarının tamamen koptuğunu bu sebepten başkanın televizyonlara çıkıp "Hoca mesajlarıma cevap vermiyor" dediğini izlemişsindir diye tahmin ediyorum.

Ve evet bütün bunlardan sonra senin söylediklerin oldu. Kronolojik sıraya dizdim.

Yeni yönetimden memnun degilse, calisma ortamindan hoslanmiyorsa sezon baslamadan istifa edebilirdi. Ama Galatasaray hocaligi hobi niyetine part-time yürütülecek bir is degil. lig baslamisken nerden cikti bu olay?

Eleman sözü Terim tarafindan abartildi bence. Aysalin bilerek, kücümseme amacli söyledigini sanmiyorum.

Aysal bilic e teklif yaptigini reddetmisti. O konu bir iddia

Sonuc olarak FT nin dün düsman oldugu adamla cikar icin dost olabilmesi beni rahatsiz etti. Eger kulup efsanesiysen bunu yapmamalisin.

Yeni yönetimden memnun degilse, calisma ortamindan hoslanmiyorsa sezon baslamadan istifa edebilirdi. Ama Galatasaray hocaligi hobi niyetine part-time yürütülecek bir is degil. lig baslamisken nerden cikti bu olay?

Eleman sözü Terim tarafindan abartildi bence. Aysalin bilerek, kücümseme amacli söyledigini sanmiyorum.

Aysal bilic e teklif yaptigini reddetmisti. O konu bir iddia

Sonuc olarak FT nin dün düsman oldugu adamla cikar icin dost olabilmesi beni rahatsiz etti. Eger kulup efsanesiysen bunu yapmamalisin.
Mesele Terim doğru mu yaptı değil, mesele Ünal Aysal Fatih Terim'i göndermek istiyor muydu? Evet istiyordu. Sonrasında hocanın yaptığı kendi ayıbı, milli takıma imza atması yıldoyla çalışması. Ama o ortamda sadece istifa edip otursaydı haklı olacaktı. Aysal'la görüşmüyorlardı bile yahu. Sonuçta dediğime geliyor olay Aysal Terim'i istemedi, aşamalı olarak gönderdi ki çalışmayı istememek en doğal hakkıdır. Sonra postaladı Terim'i getirdi Mancini'yi. O da yerlilerden anlamaması ve 5 yabancı sınırının etkisiyle paraları çöpe attırdı transferde. Yabancılardan da Telles dışında yüzüne bakılacak olan yok ama neyse.

Bilic iddiası da bilic ve Adnan Öztürk'e ait. Yalanlayan da Ünal Aysal.

I don't want to see the back.I want to see the front

Bu kamarayı hoca neden veto etti acaba fena değil gibi

+Semih:C-

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir şeyi atladın hamzacım, bunlardan tutmayan olursa yönetim, tutarsa çakma hoca yaptı derler.

Maç kazanılırsa çakma hoca kazandı, kaybedilirse yönetim istifa, oyuncular suçlu.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim'in çöp transferleri daha açıklanmadi mı?

Nagatomo A+ ise hazard,mpampe nedir?
Messi ronaldo'yu filan saymıyorum.

Nagatomo iyi hoş ama en fazla B olur.

Ndiaye D
Onyekuru C
Emre akbaba F
Ömer ve diğer çöpler ise mecburiyetten Z olur.

Altyapı mevzuatı
Bülent tugay Suat bunları çıkaran derwall dır
Suat liberodur ilk maçında büyük hata yapar ıslıklanır Konya'ya satılır yıldız forvet olarak bize 93 te döner çok gol atar 2 sezon oynar formu düşer Fatih terim satılmasını ister kadroya almaz bir maçta adam yokluğunda mecburiyetten orta sahaya koymak zorunda kalır Suat o maçta harika oynayıp tek golümüzüde attı efsane üçlünün okandan sonraki ikinci parçası oldu
Bilinenin aksine Mustafa Denizli nin bizde şampiyonluğu ve altyapı başarısı yoktur Bülent ve Tugay ı inandığı için değil farklı olmak için oynatmıştır çünkü bunları liğde oynatmıyordu
Denizli Türk futbolunda düşünce devrimi yapmıştır Avrupa da başarılı olabiliriz felsefesini yerleştirdi ellindede derwall in bıraktığı bir yapı vardı
Feldkamp ise Okan Mustafa kocabey Mert, Cengizhan ve Seyfettin diye bir çocuk yetiştirmiştir
Cengizhan a çok şans verilmesine rağmen bir türlü olmamıştır
İlk çıkan Okan ı izlerseniz emre ye dönüp bakmazdınız tüm oyunu yönetir takımı sürüklerdi
Bu Seyfettin ise öyle bir oyuncudur ki tek başına takımdır feldkamp bunun üzerine titrerdi anlamsız şekilde Denizlispor'a satıldı bir yıl sonra öyle bir patlama yaptı ki ilk 8 haftada Denizli'yi liderliğe taşıdı taraftar alınmasını istiyordu bizim takımda çok kötü gidiyordu yüksek fiyat çekildi bizimkiler paraya kıyamadı denizlispor fiyatı kızışıtırmak istedi fb bjk devreye girsin diye çok uğraşıyordu ki çocuk sakatlandı ayağı kırıldı bir dahada adını duymadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt